Mesečni horoskop: Šta nam donosi mart?

Pročitajte šta nas očekuje u martu...

Nedelja, 01.03.2015.

15:18

Izvor: Super žena

Default images
foto: thinkstock

Podeli:

Kako ulazimo u mart mesec imamo egzaktan trigon retro Jupitera u Lavu i Urana iz Ovna. Njihov susret je najjači 3.marta. Ovo je aspekt velike sreće zahvaljujući Jupiteru koji lepo gleda na planetu bunta, okreta i oscilacije – Urana. Tako nam Uran donosi nove mogućnosti, nove perspektive koje će biti obavijene aurom sreće ( Jupiter ). Srećom po nas, ovakav susret će se ponoviti oko 22.juna u okviru istih vatrenih znakova, što svima nama u ovim vremenima raščišćavanja donosi dobre mogućnosti i izlaze koje treba iskoristiti.

Odmah nakon ovog aspekta velike sreće, imamo oko 5.marta spajanje Južnog Mesečevog čvora i Marsa u Ovnu, Mars i Uran u zagrljaju (konjunkcija) oko 11.marta, a Venera koja pokušava da isprati Marsa u pohodu kroz njegov znak, znak njegovog sedišta. Eksplozije besa ili pak energija sa kojom možete da ispravite neke stvari ako ste svesni šta može proizaći iz svega ovoga. Prijateljstva mogu biti ugrožena, pokušajte da se smirite. Lepo je biti uzbuđen, ali ne preterano. U svakom slučaju oslobidite se onoga što vas pritiska, ali ne po cenu toga da na nekom drugom iskalite bes. Saturn se ponovo vraća unazad od 14. marta i time pokreće nemire, destrukcije, vraća nas na staro...

Ono što još obeležava ovaj mesec jeste kvadrat Plutona i Urana sukobljavajući znake Jarca i Ovna. Ovaj egzaktan sudar se dešava 17. marta na 15. stepenima ovih kardinalnih znakova, a energija kvadrata će se manifestovati između 12. i 19. marta. Ovaj susret je još jedno buđenje. Konfliktno i turbulentno svakako, ali neophodno za sve ono šta treba da uradimo i gde treba da idemo. Ovo je teško suočavanje sa uspavanim istinima kojima nije mesto da budu zakopana u zemlju. Shvatite ovaj sudar kao „dar“ za otkrivanjem naše svrhe na ovom svetu.

Posle par dana imaćemo solarnu eklipsu na 29 stepenu Riba (20.mart 2015.). Poslednji stepen poslednjeg znaka je mesto gde Sunce „nestaje“ (solarna eklipsa). Svaka eklipsa jeste zaranjanje u najdublje, nesvesno, ali solarna eklipsa svakako budi novi početak, a ova će od nas takođe tražiti da se probudimo i da zatvorimo jedan deo svog života. I na kraju dolazimo do Sunca koje će biti na Južnom Mesečevom čvoru na kraju marta meseca. Energija Južnog Mesečevog čvora jeste oslobađanje nepotrebnog. Sa ovom konjunkcijom su nam ograničene mogućnosti da napredujemo dok ne završimo neke već nekada prihvaćene zadatke. Brojne prepreke su još uvek prisutne...

Opširnije o tome šta su vam zvezde zapisale za vaš znak u martu pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare