Aktuelno

Poznate glumice na crvenom tepihu: Teško je reći koja je lepša

Poznate dame prošetale su crvenim tepihom dodele "Critics' Choice Movie Awards“ nagrada u Los Anđelesu. Dok su neke zvezde išle na sigurno, noseći svečane toalete u crnoj, srebrnoj i beloj boji, druge dame su bile nešto hrabrije.

Petak, 16.01.2015.

10:27

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Dok su strani mediji imali sve pohvale na izgled glumice Anđeline Džoli, kritike su bile upućene njenoh suparnici Dženifer Aniston za koju kažu da se previše trudila da impresionira crvenim odelom sa dubokim dekolteom.

Simpatična glumica Riz Vitersupun odabrala je pink-crnu haljinu koja joj je odlično pristajala, dok se glumica Kria Najtli, koja je u drugom stanju, odlučila za čipkanu haljinu s kragnicom koja je sakrila njen trudnički stomačić.

Graciozna Džulijem Mur odlučila se za crnu eleganciju sa čipkanim dekolteom koji je naglasio njenu otmenost dok je Dajan Kruger bila upadljiva u plavim i teget tonovima.

Glumica Ejmi Adams nosila je šampanj satensku haljinu, a ceo stil upotpunila je svetlicavim sandalama, dok se nejna koleginica Lesli Man takođe odlučila za nešto efektniju svetlucavu haljinu.

Pogledajte kako su izgledale poznate glumice:

Anđelina Džoli

Dženifer Aniston

Riz Viterspun

Kira Najtli

Džulijen Mur

Dajan Kruger

Ejmi Adams

Lesli Man

Foto: Beta/AP

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.