Aktuelno

Najstilizovaniji muškarac svih vremena je…

Ako vam je prvo na pamet pao Džordž Kluni, niste jedini.

Utorak, 03.03.2015.

11:36

Izvor: Super žena

Default images
foto: Beta/AP

Podeli:

Naime, čuveni glumac proglašen je najstilizovanijim muškarcem svih vremena, sudeći prema istraživanju koje je sprovedeno u Americi.

Kluni je pobedio bivšeg Džejmsa Bonda i kolegu Šona Konerija, koji se našao na drugom mestu, kao i čuvenu holivudsku legend Kerija Granta, Elvisa Prislija i Frenka Sinatru koju su se našli u top pet najstilizovanijih muškaraca.

U prvi deset su se našli i Vil Smit, Bred Pit i Džoni Dep. Još jedan Džejms Bond, Pirs Brosnan i Majkl Džekson zauzeli su osmo i deveto mesto.

Ipak, postavlja se pitanje šta je ono što muškarca čini stilizovanim. Marketing menadžer kompanije koja je sprovela istraživanja Sandro Roko misli da je to nešto mnogo više od odeće.

“Kada vidimo da muške poznate ličnosti izgledaju dobro za crvenom tepihu to nije samo odraz njihovog stila. Oni imaju samopouzdanja i dobro se osećaju u svojoj koži i to projektuju svojim stavom”, zaključuje on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.