Iz muškog ugla

Evo čime ćete isterati partnera iz kreveta

Nedavno istraživanje proizvođača dušeka pokazalo je koje su to najčudnije navike partnera u krevetu.

Sreda, 28.01.2015.

12:56

Izvor: vecernji.hr

Default images

Podeli:

Iako je možda začuđujuće, ali većina ljudi na vrh liste najgorih stvari koje partner može da uradi u krevetu stavlja preteranu želju za maženjem.

Takvo ponašanje većini ispitanika gore je čak i od prljave posteljine i podrigivanja, pokazali su rezultati. “Otimanje” pokrivača i hrkanje takođe se nalazi na vrhu liste.

Na listi se tako našlo pronalaženje tuđih ženskih gaćica ispod pokrivača, deljenje kreveta sa 30 plišanih igračaka, a neki su čak otkrili da njihov partner umesto kreveta ima vreću za spavanje ili pak podlogu za vežbanje joge.

Prema rezultatima istraživanja, čak 41 odsto ispitanika reklo je da je preterano maženje bila najgora stvar koja ih je odbila od partnera. Na drugom mestu našla se prljava posteljina. Nakon toga, na listi se nalazi hrkanje, zatim povlačenje pokrivača na svoju stranu te neželjene telesne funkcije poput podrigivanja i nadutosti.

Najveći broj žena, čak 60 odsto, požalilo se upravo na preteranu želju za maženjem, dok se najveći broj muškaraca, njih 51 odsto, požalio na navedene telesne funkcije. Uprkos ovim negativnim, na listi najpoželjnijih stvari našla se čista posteljina i doručak u krevetu.

Top pet najnepoželjnijih stvari:

1. Preterana želja za maženjem (41%)
2. Prljava posteljina (36%)
3. Hrkanje (33%)
4. Otimanje pokrivača (28%)
5. Podrigivanje (26%)

Top pet najpoželjnijih stvari:

1. Čista posteljina (40%)
2. Doručak u krevetu (35%)
3. Samo malo maženja (30%)
4. Partner koji mirno spava (27%)
5. Veliki krevet (16%)

izvor i foto: vecernji; imagerymajestic/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare