Užasna istina koju krije "fabrika" najlepših žena na svetu

Utorak, 27.01.2015.

10:55

Izvor: B92

Užasna istina koju krije "fabrika" najlepših žena na svetu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

videla zaba da konje kuju pa i ona digla nogu

pre 9 godina

Moja jedina namera je bila da izvrgnem ruglu ova takmicenja za razne "mis" koje zenu svode na obicne objekte bez obzira na njihove "pametne i uzvisene" izjave o planetarnom "miru." Zao mi je sto to niste shvatili. Ironija mozda bas nije bila naglasena ali verujem da se moglo naslutiti:-)
(rt, 28. januar 2015 11:52)

Tvoja namera je na zalost bila da izvrgnes ruglu miss i tako izlecis svoje komplekse ali nije ti poslo za rukom. Ironijom sudbine izvrgla si ruglu samu sebe a ne onu koju si shibala. Tvoja recenica-"argument" je u najmanju ruku nesuvisla i vredja mi inteligenciju da je uopste komentarisem.

Grcevito sad pokusavas da okrenes sve za 180 stepeni i da odjednom postanes dusebriznica koja pokusava da spase zenu od objektifikacije a zapravo sama to bez prestanka cinis u svim postovima, vidim da su ti neki komentatori na to i ukazali. Savetujem ti iskreno da krenes u neku skolu da se malo obrazujes umesto sto javno pises nepodopstine. Vrhunac ironije je da ti na kraju svega pises "niste shvatili. Ironija mozda bas nije bila naglasena ali verujem da se moglo naslutiti" - zauzimas neki pokroviteljski stav kao da je tvoja inteligencija ostala neshvacena ali ovo sto si napisala je ne samo komicno i neprijatno u svojoj bedastosti i gluposti, nego je i bezobrazno.

Ali zelim ti puno srece i da nesto konkretno pocnes ciniti sa svojim zivotom. Bice ti mnogo lakse i neces osecati tu kompulzivnu potrebu da vredjas mnogo lepse i pametnije od sebe.

Miki

pre 9 godina

rt, cime se ti bavis u zivotu kada iz minuta u minut mozes komentarisati na portalu da si posmatrala misicinu zadnjicu pa da si zakljucila ovo i ono, da je poput kardashijankine pa da si posmatrala njene noge pa si posmtrala njene grudi, pa iz minuta u minut sudeci po ovom sta si sve ispisala na ovom i prethodnom tekstu o izboru mis zakljucujem da nemas nista drugo da radis u zivotu nego da posmatras druge i nalazis im mane. zakljucio sam iz posta nekog od komentara da si i ranije pisala o misici pa sam otisao da vidim i zabezeknuo se. Odakle ti samo toliko vremena? samu sebe negiras iz recenice u recenicu. prvo kritikuje sto misica ne izgleda po tvom idealu lepote a ona kritikujes te koji kao ti kritikuju zenu i posmatraju je kao objekt. pa ti je sama posmatras kao objekt! smesna si.

Ras

pre 9 godina

Moja jedina namera je bila da izvrgnem ruglu ova takmicenja za razne "mis" koje zenu svode na obicne objekte bez obzira na njihove "pametne i uzvisene" izjave o planetarnom "miru." Zao mi je sto to niste shvatili. Ironija mozda bas nije bila naglasena ali verujem da se moglo naslutiti:-)
(rt, 28. januar 2015 11:52

Ti sama ne samo da svodis zenu na obican objekt secirajuci joj noge, grudi, bokove do u sitne detalje nego jos i sve te delove tela/za tebe samo ruzne i neskladne objekte i vredjas, kleveces, nazivas priprostom i neproduhovljenom i koristis skolski primer tipicnog prosedea objektifikacije zene. Ali si toliko ogranicena i neuka da si blazeno nesvesna svog neznanja. To veze sa ironijom nema. Pokusala si biti sarkasticna ali si pokazala samo mrznju prema pobednici i zaslepljenost istom. Povuci se, jasno je da pokusavas iz petnih zila nesto dokazati ali samo dalje tones i izvrgavas ruglu sebe a ne mis ili takmicenje. Naravno da ce biti dosta hejtera koji ce te podrzati ali to ne menja cinjenice.

srpska posla

pre 9 godina

Nislijko, kao sto objasnih u svom postu dolazim u posetu u Srbiju, ne zivim po splavovima niti u Srbiji ne krecem se u ko zna kakvim krugovima koje mi ti pripisujes... zivim trenutno u Kaliforniji gde imam kucu ali vecinu vremena tokom leta provodim u EU gde imam stan. Dakle informisem se iz prve ruke i vidjam ljude isto tako umesto da zivim u kojekakvim rupama koje mi pripisujes i pomatram svet iz Nisa preko youtube-a.

rt

pre 9 godina

Moja jedina namera je bila da izvrgnem ruglu ova takmicenja za razne "mis" koje zenu svode na obicne objekte bez obzira na njihove "pametne i uzvisene" izjave o planetarnom "miru." Zao mi je sto to niste shvatili. Ironija mozda bas nije bila naglasena ali verujem da se moglo naslutiti:-)

maja

pre 9 godina

Ljudi, u tekstu se govori o tome kako ovakva takmicenja ponizavaju mlade devojke i kako citavu generaciju buducih ucesnica zlostavljaju nedostiznim kriterijumima, devojcice od 12 godina prepoznaju sta treba u buducnosti da operisu itd...A vi komentarisete koja mis je najlepsa i zasto?! Kako vas nije sramota i da li ste procitali uopste clanak?! Zbog takvih kao sto ste vi ovakva takmicenja i postoje i treba da se stidite svi do jednog koji komentarisete zadnjice, oblike glave i druge delove tela, posebno ovde gde ste nacisto promasili temu!

Crna

pre 9 godina

Nema tu ničeg novog. Žene se oduvek procenjuju jedino ili bar najviše po izgledu. Uvek je bilo tako. Uzalud nama da se školujemo, čitamo, obrazujemo se, uzalud radimo na ličnosti i karakteru... Uvek je bilo najvažnije i uvek će biti samo da budemo što lepše i ako je moguće što mlađe.
Plastične operacije tu mogu da posluže ali one nisu problem. Problem je čovečanstvo što na žene gleda isključivo kao na ukrase i trofeje. Koliko je bilo izbora za najlepšeg muškarca? Koliko muškaraca u odnosu na žene pribegava ekstremnim tretmanima lepote? Koliko muškaraca krasi naslovne strane bilo kog časopisa? Koliko je za njih bitna lepota?
Ne kažem da se ne treba truditi da budeš atraktivna (a to važi za oba pola), ali u slučaju žena sve se vrti oko toga i sve ostalo nije bitno. Da ne pominjem vrlo stroge ideale te medijske lepote. Da li vam je čudno što se devojčicew izgladnjuju, kvarcuju i ugrađuju silikone umesto da se školuju i bave umetnošću i uživaju u životu?

nase su poznate plastikare

pre 9 godina

Sve te iz Venecuele kad se skupe ce opet biti male mace u odnosu na nasu Grand paradu...pa sama Ceca iz Zitoradje nema nijedne stvari na licu koja je ostala njena: od porcelanskih zuba, preko vestackih trepavica, tetoviranih obrva, dogradjenih jagodica, botoxiranog lica, operisanog nosa, zategnutih kapaka, silikonskih usana (onu natecenu gornju i da ne pominjem...), do perike na glavi ili u najboljem slucaju nadogradjene kose... koga vi zezate i cime se vi tesite. Uz to je nasa grand parada i leglo bluda, mafijasenja, klanova, neprosvecenosti, kitscha. Od onih prepariranih Soraja i silikonskih Stanija ziveti se ne moze. Ove devojcice missice se bar trude da u lepom svetlu predstave svoju zemlju. Pobednica iz Kolumbije je besprekorno prirodna.

ET

pre 9 godina

"Izbor je sam apsurd do apsurda jer je neverovatno da se izabere za Mis Kolumbijka koja je ocigledno jako lose i neskladno gradjena. Pored toga, treba biti iskren, na prvi pogled lepuskasto lice deluje ustvari prilicno priprosto i neproduhovljeno."

Rt, na kojoj si terapiji? posalji link do tvojih slika da vidim tu skladnost i lepotu. Uzdrzacu se od opisa kako te zamisljam. Iz tvojih postova je jasno da si u velikom problemu.

rt

pre 9 godina

Sta mi se sve pripisuje!? Ovo je bio izbor Mis Univerzuma i sasvim je na mestu komentarisati izgled i (ne)lepotu pobednice. Komentarisanje lepote zena, a ni muskaraca, u drugim profesijama mi ne bi palo na pamet. Dakle, kad neko konkurise za Mis Univerzuma mora da ocekuje i pohvale i "packe". Ja nikoga ne napadam jer mu se ova zena dopada. Ukusi su razliciti! Ali sto je upadljivo da je pobednica vrlo nezgodno gradjena i, evo, posmatrajuci njenu zadnjicu, pade mi na pamet da se tu promovise ustvari konkurentkinja one Kardasian (ne mogu da se setim imena). Svaka cast svima kojima se dopada ovakav tip zena, ne mislim nista lose s ovim, ali je biram Ukrajinku, Kakva finoca u crtama lica, kakvo skladno telo, odmerenost, otmenost....Pozdrav svima:-)

Ani, rt i legionima njima slicnih dusebriznica

pre 9 godina

Ova gica prasic je mis sveta??
I izgleda ovako nakon svih opercija?!
Ne smem ni da je zamislim pre toga ... a citav ovaj licemerni, besmisleni show program treba zabraniti.
(Ana, 27. januar 2015 13:28)

Ana, 'gica prasic' nije imala nikakve operacije. To vani svako zna. Mama joj je lepotica, baka cuvena misica iz 50-ih. Devojka je prirodna krasotica i zato vi koje ne licite ni na sta (i koje bi sve dale da izgledate i deseti deo kao ona) tako ruzno pisete o njoj i dobijate pluseve od slicnih vama kojih ocito ima na legione. Surova istina.

cinjenice molim

pre 9 godina

@ rt

Miss Universe Paulina Vega je visoka 178cm (sto je s obzirom na zemlju iz koje dolazi izuzetna visina). Nasa mis je visoka 174cm (sto je s obzirom na Srbiju i nas visok rejting u svetu u tom smislu nista posebno a i ne bi mogla biti cak ni manekenka jer je to ispod donje granice). Dakle Paulina nije mala, debela, zdepasta i nikakva u odnosu na nasu, ma koliko se ti protivila golim cinjenicama. Budi jednom dostojanstvena i priznaj svoj poraz. Zavist i mrznja te nikuda nece odvesti. Srecno!

Sale

pre 9 godina

Kolumbijka ima i lepotu i obline i drzanje i ono nesto. Nasa je na zalost pritka.
Trudila se, ima lepe oci, draga mi je ali... budite realni ljudi.

maki

pre 9 godina

Lepo je kad pored ostalih darova rođenjem dobiješ i fizičku lepotu ali je isto tako lepo i kad poneseš ponosno duhovnu i ljudi mogu da uživaju u tvojoj dobroti, razumevanju i empatiji...Čitajući komentare, očigledno je da ovde fali podosta od tih darova, čast i veliko divljenje izuzecima :)

Aljona

pre 9 godina

Procitam clanak, pogledah sliku misice. Lepa, privlacna devojka. Da li ima lepsih, u to necu da ulazim. Pobednica je zasluzila pobedu. Onda, u svojoj dokonosti procitam komentare. Procitam one zajedljive. Onda se vratim na tekst, i pocnem da buljim u sliku misice. Da pronadjem sta nije lepo na njoj, da joj nadjem mamnu. Ima mana, nije da nema, ali obrni, okreni, devojka je lepa, dopadljiva, interesantna. Koliko god ubedjivala sebe da devojka nije nesto, na kraju sve to padne u vodu, jer devojka je lepa, pa lepa. Razumem da ima osoba kojima se ne dopada, ali ne razumem izlive zajedljivosti i pisanje ruznih komentara. Ako nemate nista lepo da kazete ili napisete, bolje da cutite. Nista gore nego kada je zensko puno otrova.

glomazno

pre 9 godina

ja sam ziveo u juznoj americi neko vreme i ima nesto sto mi je zapalo za oko. Zene, rekao bih u proseku su ruznije nego u Srbiji..ali to na stranu. Tamo vaze dosta drugaciji kriterijumi lepote..meni se to uopste ne svidja, sve njihove nazovimo lepotice imaju veliku kockastu glavu i jako su visoke i uzasno su neprirodne. Devojke koje su se meni tamo svidjale su tipicne latino i one ne vaze za neke lepotice. Vidim da je neko spomenuo da je kolumbijke prirodne, ali to je apsolutno netacno, jer su one bas najoperisanije uz venecuelanke. Sve ove nesrecnice na na ovom izboru uzasno lice jedna na drugu, pa su cak i devojke sa dalekog istoka pocele da imaju onu cetvrtastu glavudzu sa vilicom kao na steroidima. Moj favorit je bila jamajcanka.

djordjearsenovic@gmail.com

pre 9 godina

da mi je znati koja je razlika izmedju mis sveta i mis planete? a i to univerzuma nije relevantno uopste, ko zna da nema nigde zivota jos.

konkretno pitanje

pre 9 godina

Posto se rt izruguje misici i stalno je ismejava kako je nezasluzeno, namesteno i shokantno dosla do titule, a uz to je i napada da je ne samo fizicki nikakva vec i sto se tice karaktera takodje nikakva, NEPRODUHOVLJENA, PRIPROSTA - da li bi bila ljubazna reci **na osnovu cega** je zakljucila da je Miss toliko bedna osoba ne samo fizicki nego i duhovno i intelektualno? Da li je rt licno upoznala mladu devojku? U prethodnim komentarima na jedan drugi tekst juce ironicno napada pobednicu zbog doktorata (ko moze imati doktorat sa 22?! jedino neko u srbiji na megatrendu, u normalnom svetu sigurno NIKO; uostalom pobednicin otac je doktor, za mladu devojku ima vremena). Dakle kad ju toliko uzasava po njoj nepravedna pobeda Kolumbijke, da li ce rt napokon reci zasto osudjuje mladu devojku do te mere i sa toliko strasti i zasto joj zlobno pripisuje u krivicu sto nema doktorat? Konkretno: koji doktorat poseduje rt ? ? Bilo bi interesantno cuti koje su njene kvalifikacije buduci da je konstantno na B92 komentarima. Toliko.

одг (srpska posla, 27. januar 2015 14:20)

pre 9 godina

Не волим да расправљам са људима који пишу напамет. Ја не знам где ти виђаш те девојке, ја живим у Нишу, и на прстима једне руке могу да набројим силиконке и то што знам, знам из приче, лично не. Београђанке су ткђ веома природне и опутене девојке, ти ако излазиш само на сплавовима и гледаш само гранд то је друга ствар али на улицама баш и нема таквих девојака, ко зна у којим се круговима ти крећеш.
Али оно о чему сам ја писала, али нема ко писмен да прочита је да, на такмичењима лепоте, Европљани шаљу природне девојке а већина Латино земаља пластичне,то је жива истина и то зна свако ко прати такмичења,ти пишеш ту а не знаш ни 3 наше мисице да набројиш, има чак и емисија на јутјубу (Venezuela's Beauty Machine) у којој саме мисице говоре, они то не крију Осмел Суоза је познат по томе, он и не бира најлепше мисице већ просечне и онда их сређује годину дана. Ова нпр са слике је пре годину дана имала већи нос,није то био много велики нос али није био ни прћаст. Осим носа мислим да је можда надоградила груди и то је то, али било је примера када су начисто унаказили девојке нпр мисс порторика ове године, као и 2012, мис венецуеле 2006 итд.Да сте гледали више снимака и слика, видели бисте да је ова мис венецуеле са слике буцмаста, а није ни висока као што неки пишу јер је 170 а мис колумбије је нпр око 180, то је за велико ћуђење пошто Венецуела увек шаље најзгодније мисице, чуди ме да су ову пустили да се угоји.

Bojan

pre 9 godina

A tek ono priprosto lice LOL Uostalom licno me i nije briga koga ce Donald Tramp proglasiti za za misicu svemira, mozda je ona bas najderazljivija i umetnicki nastrojena, ko ce to znati!?
(rt, 27. januar 2015 15:19)

"Priprosto lice"? Iritira te sto izgleda aristokratski i sto je iz ugledne porodice obrazovanih i lepih ljudi sa dugom tradicijom u istom? Pa pokusavas svoje komplekse da izlecis na taj nacin. Ocito. Tvoj sarkazam "najDERAZjivija" (kakva nakaradna rec i elementarne greske u pravopisu) pokazuje koliko si zatrovana, ogranicena, besposlena, i nesrecna zena. Licno mi je zao zbog te ogromne kolicine negativnih emocija koje nosis u sebi ali to nije razlog da svakodnevno nastavljas sa svojim tiradama. Osvesti se i potrazi sebi spas.

Bankar

pre 9 godina

@ bojan
meni se čini da si ti mnogo jadniji kad koristiš komentare da vređaš osobu koja ima svoje mišljanje o nekoj osobi koja je u samom članku negativno predstavljena. Ko je pa tebe postavio za ocenjivača ukusa da prozivaš ljude? Mnogo si mi ti važan, ali verovatno samo preko komentara.

danas a ne sutra

pre 9 godina

Žalosno je što jedan polovina teksta dosta opsijue i situaciju kod nas.
Za drugu polovinu još nismo digli kredit.
Ovo mu dođe ko Srbija kroz 5 do 10 god :(
(NikolaC, 27. januar 2015 15:41)

Bas si optimista. to je Srbija DANAS.

soft rock

pre 9 godina

koliko hejtera se skupilo na jednom mestu..... da covek zanemi....
ova rt im je perjanica.....bez konkurencije je u svojoj zlobi....:oooooooo

Drazen

pre 9 godina

haha ova rt je od juce poslala na b92 celu kisu komentara-uvreda Miss Universe. Izgleda da joj je jedini posao da 24h dnevno pljuje missicu.
Ne samo da je 'cascava' najgorim epitetima da joj je telo nikakvo, da ne lici ni na sta, da ima balvane od nogu koje su debele zdepaste i kratke, da joj je torzo katastrofalan, da je jedina pozitivna stvar sto je eto jadna pomalo lepuskasta ali je sve ostalo cist horor - nego sada pocinje i da je karakterno omalovazava, vredja, ismejava u svom stilu. Da li ova zena zna da se zaustavi? Ne mogu da verujem da je ovde toliko ojadjenih, zlobnih, unesrecenih koji podrzavaju glupost, zaslepljenost, zavist i mrznju doticne!

"na prvi pogled lepuskasto lice deluje ustvari prilicno priprosto i neproduhovljeno." - je samo jedan u nizu bisera... ova zena je za posmatranje. Sta je sledece? Da je kriminalac iz Kolumbije i ljubavnica najgoreg narko bosa na svetu? Kakva bednica. Get a life woman.

Kao normalnom muskarcu mucno mi je citati njene isfrustrirane postove, kad sam poceo citati komentare doticne stvarno nisam mogao da verujem da postoje bica na tom 'nivou'. Tuga.

Mila

pre 9 godina

Draga ogorcena rt, povecaj dioptriju. Devojka ne nosi cipele od 20cm tako nesto ne postoji (sem u tvojoj uobrazilji) jer devojka nije na merdevinama nego u sandalama. Ima lepe noge koje nisu ni debele ni zdepaste ni kratke sto se odicno vidi na slikama jer su duze od puno drugih misica koje stoje pored nje a cije je priblizno ona visine (da ne pominjem one od kojih je visa pa je shodno tome i logicno). Zar je toliki zlocin biti lep i zgodan i imati vitak torzo? trebala ga je silikonski napumpati ogromnim lubenicama da bi bila po tvom ukusu? ili bi trebala da prsti od mlecnih zlezda, devojka od 22 da bi bila dovoljno prirodno napumpana za tvoje oci? devojka izgleda vitko, zenstveno, prirodno, ima sve sto zensko treba da ima. Lepotu je nasledila od predaka i ona sija. Sta je toliko skrivila da je ti NON-STOP iz posta u post iz dana u dan iz minuta u minut toliko pljujes? Ne razumem. Pokazujes samo da ti je potrebna pomoc specijaiste kada to toliko besomucno stalno radis. Naletela sam na ovih par tekstova sad na pauzi i ne mogu da verujem da jedna zena moze sebi dozvoliti to sto ti pises. Zgrozena sam i u neverici. Na stranim portalima nisam procitala ni deseti deo gnusnih izjava koje ti redjas a i tamo procitah malopre razna misjenja. Znaci zeno potrazi pomoc i nadji sebi neku zanimaciju u zivotu. Ruzno da je da pljujes uspesne mlade i lepe ljude iza 'rt' pseudonima. To svakako ne prilici jednoj normalnoj zeni.

NikolaC

pre 9 godina

Žalosno je što jedan polovina teksta dosta opsijue i situaciju kod nas.
Za drugu polovinu još nismo digli kredit.
Ovo mu dođe ko Srbija kroz 5 do 10 god :(

Dino

pre 9 godina

@srpska posla...takve devojke ne šetaju ulicama Srbije,već prirodne.Takve devojke koje si ti spomeno/la su deo estrade i po nekim klubovima a to na žalost imaš u celom svetu!

rt

pre 9 godina

(Bojan, 27. januar 2015 14:14)

Nije mi jasno zasto ljude koji ne vide nikakvu lepotu na ovoj devojci proglasavate zlobnim i pakosnim. Kod mene je u pitanju sok i cidjenje da se ovakva osoba kratkih i zdepastih nogu proglasi za lepoticu. Pa zamislite je samo bez ovih cipela od 20 cm, na sta bi ona licila bez cipela, na malu zdepastu.....A tek ono priprosto lice LOL Uostalom licno me i nije briga koga ce Donald Tramp proglasiti za za misicu svemira, mozda je ona bas najderazljivija i umetnicki nastrojena, ko ce to znati!?

Zile

pre 9 godina

Ova nesrecna rt dojadi svima sa ponavljanjem da je Miss Universe lepuskasta srecnica sa monstruoznim telom. Ona je toliko ogorcena sto je devojka prirodno zgodna da je to stvarno smesno, da ne kazem zalosno. Da, Miss je najruznija i najgore gradjena zena na planeti - zadovoljna? Nadam se da je tvoj jadni dan sada sada bolji.

Bojan

pre 9 godina

Ova gica prasic je mis sveta??
I izgleda ovako nakon svih opercija?!
Ne smem ni da je zamislim pre toga ... a citav ovaj licemerni, besmisleni show program treba zabraniti.
(Ana, 27. januar 2015 13:28)

Ana, u svojoj ostrascenosti i ogorcenosti ne vidis cinjenice. Ne mogu da verujem da neko ne zna razlikovati Kolumbiju od Venecuele i prorodnu od plasticne lepote. Misica je Kolumbijka kojoj je baka takodje bila mis, ona prirodnu lepotu nosi u genima (kao sto verovatno ti zlobu i zavist isto tako nosis u genima). Zalosno je kada se ljubomora udruzi sa gluposcu i neinformisanoscu - rezultat je tvoj post. Miss Universe je prelepa, to komentarise ceo svet (sem tebe i tebi slicnih koji pisu komentare citalaca po novinskim portalima). Ovo sto ti pises veze s mozgom nema ali ocito ovde ima legija ogorcenih koji podrzavaju besmislene postove poput tvog. Kakve crne plasticne operacije i kakva gica prasica, koju dioptriju ti nosis? Jadno je da tako ogorceno pises da takmicenje treba zabraniti samo zato sto toliko mrzis novoizabranu mis. Jako jako jadno.

srpska posla

pre 9 godina

Наше девојке а и Европљанке, немају много шанси на мис универс, зато што какве год да су углавном су природне.
Латино су надуване, носеви свима оперисани, силикони прште на све стране.
(Ми и они, 27. januar 2015 12:27)

Ti mora da se shalis. Pa ja kada sam dosla u Srbiju u posetu ne mogu da verujem na sta nase devojke sada lice pa to je katastrofa!!!! Silikonski baloni, pacija usta, deluju groteskno, pa ne promovise samo onaj Pink uzasne muppet show njuske, takve devojke svakodnevno setaju ulicama. I sad ste vi nasli da moralisete i zalite se, kakvo licemerje!

rt

pre 9 godina

(odgovor na samo pitam, 27. januar 2015 11:07, 27. januar 2015 12:36)

Izvanredno receno i potpuno se slazem da je Mis Univerzum cist biznis.
Ne ulaze Donald Tramp u Srbiju pa da mu je potrebna biznis podrska ako se izabere npr. Srpkinja za najlepsu.
Izbor je sam apsurd do apsurda jer je neverovatno da se izabere za Mis Kolumbijka koja je ocigledno jako lose i neskladno gradjena. Pored toga, treba biti iskren, na prvi pogled lepuskasto lice deluje ustvari prilicno priprosto i neproduhovljeno. Steta da se promovisu plasticne operacije i pogresne vrednosti mladima ali zarada i novac koje dobijaju za ucesce cine svoje i sigurno im je to odskocna daska za dalji zivot, bice neke voditeljke i jeftinim TV programima, neke modeli ili manekenke.

amaa

pre 9 godina

Nemam bujno poprsje.... nemam prcasti maleni nosic.... nisam prirodno tamnoputa.... ali sam odlucila da necu raditi nikakve zahvate na svom telu. Slatka sam i prirodno zgodjusna i najbitnije da sam sebi lepa ovakva kakva jesam. Zao mi je devojaka koje zive zivot po imperativu.... gledam i nas srpkinje nemamo novca za silikone u grudima i onda upropascujemo obrve (jelte, jeftinije je), pumpamo usne, stavljamo fasete na zube, nokte necu ni da komentarisem.... i bez novca postajemo izvestacena nacija...

Ana

pre 9 godina

Ova gica prasic je mis sveta??
I izgleda ovako nakon svih opercija?!
Ne smem ni da je zamislim pre toga ... a citav ovaj licemerni, besmisleni show program treba zabraniti.

Washington

pre 9 godina

Daj bre ne...da ne kazem sta. Kao neko ko je ziveo tamo, ovo nema veze sa mozgom. Zene su prirodno prelepe (zensko sam inace, ni najmanje iskompleksirana kao vecina nasih ljudi koje uporno pokusavaju da proguraju nerealni trend "Srpkinje su najlepse" svakom ko hoce da slusa), ali ne znam za taj 'krug' koji se od rodjenja sprema za takmicenje, te se i ne vidjaju na ulici. A to ima u svakoj zemlji. Beyonce je to lepo opisala u pesmi Pretty hurts.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gkue, 27. januar 2015 11:37)

Vazi, onda ajde da zaboravimo ovo kad ti imas sve dokaze da ovo nije istina. Ipak si ti ziveo tamo.

I ja sam ziveo u Srbiji pa ne znam milion stvari koje se rade iza nasih ledja vec 30 godina.

Ми и они

pre 9 godina

Наше девојке а и Европљанке, немају много шанси на мис универс, зато што какве год да су углавном су природне.
Латино су надуване, носеви свима оперисани, силикони прште на све стране. Мој лични утисак је да од свих латино мисица, једино су Колумбијке природне, а Венецуела и Порторико предњаче у операцијама.
Док нпр у Русији је забрањено женама које су имале пластичне операције да учествују на избору за Мис Русије

odgovor na samo pitam, 27. januar 2015 11:07

pre 9 godina

Разлика је следећа:
Мис света организује Јулија Морели из Енглеске,
Мис Универс организује Доналд Трамп из САД,
Мис планте земље (мисс еартх) организују Филипинци,
Мисс Интренатионал организују Јапанци...
ради се о тотално различитим такмичењима а та 4 су најпопуларнија, нарочито ова прва два.
Мис света промовише као шатра неку хуманост, бла бла а највеће је такмичење по броју девојака које учествују
мис универс је чист бизнис, и шоу на амерички начин али имају и најбољу продукцију и организацију и можда су и најпопуларнији у свету, а такмичење је било далеко боље пре него што га је Трамп направио на мисс латина универс.
Мис планете земље, промвоише екологију, и у том фазону је организовано цело такмичење, а уједно то је такмичење на коме Србија има најбоље резултате (ваљда јер нема везе са западњацима).
Мис Интернатионал ..не знам шта би издвојило ово такмичење, можда то што се не плаћа лиценца за учешће а и трошкове за долазак ти плаћају, углавном и оно се рачуна у та тзв.грен слем такмичења лепоте.
има и мис супранатионал, које организују Пољаци и које постоји тек 4, 5 година, али је почиње да буде популарно у Европи, јер није про-латино као многа друга.

поред ових има и још гомила других нарочито мис модел ово мис модел оно, али број учесница је далеко мањи и организација далеко салбија од ових горе набројаних.

знам да је питање више било узгред, али није лоше објаснити, пошто се већ помиње у тексту :)

yappy.ns

pre 9 godina

Steta sto i mozak ne operisi..tj izvade ga...sta ce im. Zabrana sudelovanja takmicarkama koje su imale bilo kakvu operaciju estetske prirode!

Lala

pre 9 godina

I posle će neki kompleksaši ovde u Srbiji da pričaju ,,bio sam tamo,one su najlepše,bla,bla,bla.Laž,laž,laž,...a čovek je sve lepo objasnio.

samo pitam

pre 9 godina

6 mis sveta i 2 mis planete. U cemu je razlika izmedju mis planete i sveta? Jel se na mis planete takmice i morske sirene, Marsovke ili nesto trece, pa su ta takmicenja posebna?

Gkue

pre 9 godina

Daj bre ne...da ne kazem sta. Kao neko ko je ziveo tamo, ovo nema veze sa mozgom. Zene su prirodno prelepe (zensko sam inace, ni najmanje iskompleksirana kao vecina nasih ljudi koje uporno pokusavaju da proguraju nerealni trend "Srpkinje su najlepse" svakom ko hoce da slusa), ali ne znam za taj 'krug' koji se od rodjenja sprema za takmicenje, te se i ne vidjaju na ulici. A to ima u svakoj zemlji. Beyonce je to lepo opisala u pesmi Pretty hurts.

samo pitam

pre 9 godina

6 mis sveta i 2 mis planete. U cemu je razlika izmedju mis planete i sveta? Jel se na mis planete takmice i morske sirene, Marsovke ili nesto trece, pa su ta takmicenja posebna?

yappy.ns

pre 9 godina

Steta sto i mozak ne operisi..tj izvade ga...sta ce im. Zabrana sudelovanja takmicarkama koje su imale bilo kakvu operaciju estetske prirode!

amaa

pre 9 godina

Nemam bujno poprsje.... nemam prcasti maleni nosic.... nisam prirodno tamnoputa.... ali sam odlucila da necu raditi nikakve zahvate na svom telu. Slatka sam i prirodno zgodjusna i najbitnije da sam sebi lepa ovakva kakva jesam. Zao mi je devojaka koje zive zivot po imperativu.... gledam i nas srpkinje nemamo novca za silikone u grudima i onda upropascujemo obrve (jelte, jeftinije je), pumpamo usne, stavljamo fasete na zube, nokte necu ni da komentarisem.... i bez novca postajemo izvestacena nacija...

odgovor na samo pitam, 27. januar 2015 11:07

pre 9 godina

Разлика је следећа:
Мис света организује Јулија Морели из Енглеске,
Мис Универс организује Доналд Трамп из САД,
Мис планте земље (мисс еартх) организују Филипинци,
Мисс Интренатионал организују Јапанци...
ради се о тотално различитим такмичењима а та 4 су најпопуларнија, нарочито ова прва два.
Мис света промовише као шатра неку хуманост, бла бла а највеће је такмичење по броју девојака које учествују
мис универс је чист бизнис, и шоу на амерички начин али имају и најбољу продукцију и организацију и можда су и најпопуларнији у свету, а такмичење је било далеко боље пре него што га је Трамп направио на мисс латина универс.
Мис планете земље, промвоише екологију, и у том фазону је организовано цело такмичење, а уједно то је такмичење на коме Србија има најбоље резултате (ваљда јер нема везе са западњацима).
Мис Интернатионал ..не знам шта би издвојило ово такмичење, можда то што се не плаћа лиценца за учешће а и трошкове за долазак ти плаћају, углавном и оно се рачуна у та тзв.грен слем такмичења лепоте.
има и мис супранатионал, које организују Пољаци и које постоји тек 4, 5 година, али је почиње да буде популарно у Европи, јер није про-латино као многа друга.

поред ових има и још гомила других нарочито мис модел ово мис модел оно, али број учесница је далеко мањи и организација далеко салбија од ових горе набројаних.

знам да је питање више било узгред, али није лоше објаснити, пошто се већ помиње у тексту :)

Lala

pre 9 godina

I posle će neki kompleksaši ovde u Srbiji da pričaju ,,bio sam tamo,one su najlepše,bla,bla,bla.Laž,laž,laž,...a čovek je sve lepo objasnio.

Ми и они

pre 9 godina

Наше девојке а и Европљанке, немају много шанси на мис универс, зато што какве год да су углавном су природне.
Латино су надуване, носеви свима оперисани, силикони прште на све стране. Мој лични утисак је да од свих латино мисица, једино су Колумбијке природне, а Венецуела и Порторико предњаче у операцијама.
Док нпр у Русији је забрањено женама које су имале пластичне операције да учествују на избору за Мис Русије

srpska posla

pre 9 godina

Наше девојке а и Европљанке, немају много шанси на мис универс, зато што какве год да су углавном су природне.
Латино су надуване, носеви свима оперисани, силикони прште на све стране.
(Ми и они, 27. januar 2015 12:27)

Ti mora da se shalis. Pa ja kada sam dosla u Srbiju u posetu ne mogu da verujem na sta nase devojke sada lice pa to je katastrofa!!!! Silikonski baloni, pacija usta, deluju groteskno, pa ne promovise samo onaj Pink uzasne muppet show njuske, takve devojke svakodnevno setaju ulicama. I sad ste vi nasli da moralisete i zalite se, kakvo licemerje!

Washington

pre 9 godina

Daj bre ne...da ne kazem sta. Kao neko ko je ziveo tamo, ovo nema veze sa mozgom. Zene su prirodno prelepe (zensko sam inace, ni najmanje iskompleksirana kao vecina nasih ljudi koje uporno pokusavaju da proguraju nerealni trend "Srpkinje su najlepse" svakom ko hoce da slusa), ali ne znam za taj 'krug' koji se od rodjenja sprema za takmicenje, te se i ne vidjaju na ulici. A to ima u svakoj zemlji. Beyonce je to lepo opisala u pesmi Pretty hurts.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gkue, 27. januar 2015 11:37)

Vazi, onda ajde da zaboravimo ovo kad ti imas sve dokaze da ovo nije istina. Ipak si ti ziveo tamo.

I ja sam ziveo u Srbiji pa ne znam milion stvari koje se rade iza nasih ledja vec 30 godina.

rt

pre 9 godina

(odgovor na samo pitam, 27. januar 2015 11:07, 27. januar 2015 12:36)

Izvanredno receno i potpuno se slazem da je Mis Univerzum cist biznis.
Ne ulaze Donald Tramp u Srbiju pa da mu je potrebna biznis podrska ako se izabere npr. Srpkinja za najlepsu.
Izbor je sam apsurd do apsurda jer je neverovatno da se izabere za Mis Kolumbijka koja je ocigledno jako lose i neskladno gradjena. Pored toga, treba biti iskren, na prvi pogled lepuskasto lice deluje ustvari prilicno priprosto i neproduhovljeno. Steta da se promovisu plasticne operacije i pogresne vrednosti mladima ali zarada i novac koje dobijaju za ucesce cine svoje i sigurno im je to odskocna daska za dalji zivot, bice neke voditeljke i jeftinim TV programima, neke modeli ili manekenke.

Ana

pre 9 godina

Ova gica prasic je mis sveta??
I izgleda ovako nakon svih opercija?!
Ne smem ni da je zamislim pre toga ... a citav ovaj licemerni, besmisleni show program treba zabraniti.

danas a ne sutra

pre 9 godina

Žalosno je što jedan polovina teksta dosta opsijue i situaciju kod nas.
Za drugu polovinu još nismo digli kredit.
Ovo mu dođe ko Srbija kroz 5 do 10 god :(
(NikolaC, 27. januar 2015 15:41)

Bas si optimista. to je Srbija DANAS.

Gkue

pre 9 godina

Daj bre ne...da ne kazem sta. Kao neko ko je ziveo tamo, ovo nema veze sa mozgom. Zene su prirodno prelepe (zensko sam inace, ni najmanje iskompleksirana kao vecina nasih ljudi koje uporno pokusavaju da proguraju nerealni trend "Srpkinje su najlepse" svakom ko hoce da slusa), ali ne znam za taj 'krug' koji se od rodjenja sprema za takmicenje, te se i ne vidjaju na ulici. A to ima u svakoj zemlji. Beyonce je to lepo opisala u pesmi Pretty hurts.

NikolaC

pre 9 godina

Žalosno je što jedan polovina teksta dosta opsijue i situaciju kod nas.
Za drugu polovinu još nismo digli kredit.
Ovo mu dođe ko Srbija kroz 5 do 10 god :(

Bojan

pre 9 godina

Ova gica prasic je mis sveta??
I izgleda ovako nakon svih opercija?!
Ne smem ni da je zamislim pre toga ... a citav ovaj licemerni, besmisleni show program treba zabraniti.
(Ana, 27. januar 2015 13:28)

Ana, u svojoj ostrascenosti i ogorcenosti ne vidis cinjenice. Ne mogu da verujem da neko ne zna razlikovati Kolumbiju od Venecuele i prorodnu od plasticne lepote. Misica je Kolumbijka kojoj je baka takodje bila mis, ona prirodnu lepotu nosi u genima (kao sto verovatno ti zlobu i zavist isto tako nosis u genima). Zalosno je kada se ljubomora udruzi sa gluposcu i neinformisanoscu - rezultat je tvoj post. Miss Universe je prelepa, to komentarise ceo svet (sem tebe i tebi slicnih koji pisu komentare citalaca po novinskim portalima). Ovo sto ti pises veze s mozgom nema ali ocito ovde ima legija ogorcenih koji podrzavaju besmislene postove poput tvog. Kakve crne plasticne operacije i kakva gica prasica, koju dioptriju ti nosis? Jadno je da tako ogorceno pises da takmicenje treba zabraniti samo zato sto toliko mrzis novoizabranu mis. Jako jako jadno.

Drazen

pre 9 godina

haha ova rt je od juce poslala na b92 celu kisu komentara-uvreda Miss Universe. Izgleda da joj je jedini posao da 24h dnevno pljuje missicu.
Ne samo da je 'cascava' najgorim epitetima da joj je telo nikakvo, da ne lici ni na sta, da ima balvane od nogu koje su debele zdepaste i kratke, da joj je torzo katastrofalan, da je jedina pozitivna stvar sto je eto jadna pomalo lepuskasta ali je sve ostalo cist horor - nego sada pocinje i da je karakterno omalovazava, vredja, ismejava u svom stilu. Da li ova zena zna da se zaustavi? Ne mogu da verujem da je ovde toliko ojadjenih, zlobnih, unesrecenih koji podrzavaju glupost, zaslepljenost, zavist i mrznju doticne!

"na prvi pogled lepuskasto lice deluje ustvari prilicno priprosto i neproduhovljeno." - je samo jedan u nizu bisera... ova zena je za posmatranje. Sta je sledece? Da je kriminalac iz Kolumbije i ljubavnica najgoreg narko bosa na svetu? Kakva bednica. Get a life woman.

Kao normalnom muskarcu mucno mi je citati njene isfrustrirane postove, kad sam poceo citati komentare doticne stvarno nisam mogao da verujem da postoje bica na tom 'nivou'. Tuga.

Mila

pre 9 godina

Draga ogorcena rt, povecaj dioptriju. Devojka ne nosi cipele od 20cm tako nesto ne postoji (sem u tvojoj uobrazilji) jer devojka nije na merdevinama nego u sandalama. Ima lepe noge koje nisu ni debele ni zdepaste ni kratke sto se odicno vidi na slikama jer su duze od puno drugih misica koje stoje pored nje a cije je priblizno ona visine (da ne pominjem one od kojih je visa pa je shodno tome i logicno). Zar je toliki zlocin biti lep i zgodan i imati vitak torzo? trebala ga je silikonski napumpati ogromnim lubenicama da bi bila po tvom ukusu? ili bi trebala da prsti od mlecnih zlezda, devojka od 22 da bi bila dovoljno prirodno napumpana za tvoje oci? devojka izgleda vitko, zenstveno, prirodno, ima sve sto zensko treba da ima. Lepotu je nasledila od predaka i ona sija. Sta je toliko skrivila da je ti NON-STOP iz posta u post iz dana u dan iz minuta u minut toliko pljujes? Ne razumem. Pokazujes samo da ti je potrebna pomoc specijaiste kada to toliko besomucno stalno radis. Naletela sam na ovih par tekstova sad na pauzi i ne mogu da verujem da jedna zena moze sebi dozvoliti to sto ti pises. Zgrozena sam i u neverici. Na stranim portalima nisam procitala ni deseti deo gnusnih izjava koje ti redjas a i tamo procitah malopre razna misjenja. Znaci zeno potrazi pomoc i nadji sebi neku zanimaciju u zivotu. Ruzno da je da pljujes uspesne mlade i lepe ljude iza 'rt' pseudonima. To svakako ne prilici jednoj normalnoj zeni.

soft rock

pre 9 godina

koliko hejtera se skupilo na jednom mestu..... da covek zanemi....
ova rt im je perjanica.....bez konkurencije je u svojoj zlobi....:oooooooo

Zile

pre 9 godina

Ova nesrecna rt dojadi svima sa ponavljanjem da je Miss Universe lepuskasta srecnica sa monstruoznim telom. Ona je toliko ogorcena sto je devojka prirodno zgodna da je to stvarno smesno, da ne kazem zalosno. Da, Miss je najruznija i najgore gradjena zena na planeti - zadovoljna? Nadam se da je tvoj jadni dan sada sada bolji.

Dino

pre 9 godina

@srpska posla...takve devojke ne šetaju ulicama Srbije,već prirodne.Takve devojke koje si ti spomeno/la su deo estrade i po nekim klubovima a to na žalost imaš u celom svetu!

rt

pre 9 godina

(Bojan, 27. januar 2015 14:14)

Nije mi jasno zasto ljude koji ne vide nikakvu lepotu na ovoj devojci proglasavate zlobnim i pakosnim. Kod mene je u pitanju sok i cidjenje da se ovakva osoba kratkih i zdepastih nogu proglasi za lepoticu. Pa zamislite je samo bez ovih cipela od 20 cm, na sta bi ona licila bez cipela, na malu zdepastu.....A tek ono priprosto lice LOL Uostalom licno me i nije briga koga ce Donald Tramp proglasiti za za misicu svemira, mozda je ona bas najderazljivija i umetnicki nastrojena, ko ce to znati!?

maja

pre 9 godina

Ljudi, u tekstu se govori o tome kako ovakva takmicenja ponizavaju mlade devojke i kako citavu generaciju buducih ucesnica zlostavljaju nedostiznim kriterijumima, devojcice od 12 godina prepoznaju sta treba u buducnosti da operisu itd...A vi komentarisete koja mis je najlepsa i zasto?! Kako vas nije sramota i da li ste procitali uopste clanak?! Zbog takvih kao sto ste vi ovakva takmicenja i postoje i treba da se stidite svi do jednog koji komentarisete zadnjice, oblike glave i druge delove tela, posebno ovde gde ste nacisto promasili temu!

Crna

pre 9 godina

Nema tu ničeg novog. Žene se oduvek procenjuju jedino ili bar najviše po izgledu. Uvek je bilo tako. Uzalud nama da se školujemo, čitamo, obrazujemo se, uzalud radimo na ličnosti i karakteru... Uvek je bilo najvažnije i uvek će biti samo da budemo što lepše i ako je moguće što mlađe.
Plastične operacije tu mogu da posluže ali one nisu problem. Problem je čovečanstvo što na žene gleda isključivo kao na ukrase i trofeje. Koliko je bilo izbora za najlepšeg muškarca? Koliko muškaraca u odnosu na žene pribegava ekstremnim tretmanima lepote? Koliko muškaraca krasi naslovne strane bilo kog časopisa? Koliko je za njih bitna lepota?
Ne kažem da se ne treba truditi da budeš atraktivna (a to važi za oba pola), ali u slučaju žena sve se vrti oko toga i sve ostalo nije bitno. Da ne pominjem vrlo stroge ideale te medijske lepote. Da li vam je čudno što se devojčicew izgladnjuju, kvarcuju i ugrađuju silikone umesto da se školuju i bave umetnošću i uživaju u životu?

Aljona

pre 9 godina

Procitam clanak, pogledah sliku misice. Lepa, privlacna devojka. Da li ima lepsih, u to necu da ulazim. Pobednica je zasluzila pobedu. Onda, u svojoj dokonosti procitam komentare. Procitam one zajedljive. Onda se vratim na tekst, i pocnem da buljim u sliku misice. Da pronadjem sta nije lepo na njoj, da joj nadjem mamnu. Ima mana, nije da nema, ali obrni, okreni, devojka je lepa, dopadljiva, interesantna. Koliko god ubedjivala sebe da devojka nije nesto, na kraju sve to padne u vodu, jer devojka je lepa, pa lepa. Razumem da ima osoba kojima se ne dopada, ali ne razumem izlive zajedljivosti i pisanje ruznih komentara. Ako nemate nista lepo da kazete ili napisete, bolje da cutite. Nista gore nego kada je zensko puno otrova.

maki

pre 9 godina

Lepo je kad pored ostalih darova rođenjem dobiješ i fizičku lepotu ali je isto tako lepo i kad poneseš ponosno duhovnu i ljudi mogu da uživaju u tvojoj dobroti, razumevanju i empatiji...Čitajući komentare, očigledno je da ovde fali podosta od tih darova, čast i veliko divljenje izuzecima :)

nase su poznate plastikare

pre 9 godina

Sve te iz Venecuele kad se skupe ce opet biti male mace u odnosu na nasu Grand paradu...pa sama Ceca iz Zitoradje nema nijedne stvari na licu koja je ostala njena: od porcelanskih zuba, preko vestackih trepavica, tetoviranih obrva, dogradjenih jagodica, botoxiranog lica, operisanog nosa, zategnutih kapaka, silikonskih usana (onu natecenu gornju i da ne pominjem...), do perike na glavi ili u najboljem slucaju nadogradjene kose... koga vi zezate i cime se vi tesite. Uz to je nasa grand parada i leglo bluda, mafijasenja, klanova, neprosvecenosti, kitscha. Od onih prepariranih Soraja i silikonskih Stanija ziveti se ne moze. Ove devojcice missice se bar trude da u lepom svetlu predstave svoju zemlju. Pobednica iz Kolumbije je besprekorno prirodna.

Ani, rt i legionima njima slicnih dusebriznica

pre 9 godina

Ova gica prasic je mis sveta??
I izgleda ovako nakon svih opercija?!
Ne smem ni da je zamislim pre toga ... a citav ovaj licemerni, besmisleni show program treba zabraniti.
(Ana, 27. januar 2015 13:28)

Ana, 'gica prasic' nije imala nikakve operacije. To vani svako zna. Mama joj je lepotica, baka cuvena misica iz 50-ih. Devojka je prirodna krasotica i zato vi koje ne licite ni na sta (i koje bi sve dale da izgledate i deseti deo kao ona) tako ruzno pisete o njoj i dobijate pluseve od slicnih vama kojih ocito ima na legione. Surova istina.

rt

pre 9 godina

Sta mi se sve pripisuje!? Ovo je bio izbor Mis Univerzuma i sasvim je na mestu komentarisati izgled i (ne)lepotu pobednice. Komentarisanje lepote zena, a ni muskaraca, u drugim profesijama mi ne bi palo na pamet. Dakle, kad neko konkurise za Mis Univerzuma mora da ocekuje i pohvale i "packe". Ja nikoga ne napadam jer mu se ova zena dopada. Ukusi su razliciti! Ali sto je upadljivo da je pobednica vrlo nezgodno gradjena i, evo, posmatrajuci njenu zadnjicu, pade mi na pamet da se tu promovise ustvari konkurentkinja one Kardasian (ne mogu da se setim imena). Svaka cast svima kojima se dopada ovakav tip zena, ne mislim nista lose s ovim, ali je biram Ukrajinku, Kakva finoca u crtama lica, kakvo skladno telo, odmerenost, otmenost....Pozdrav svima:-)

konkretno pitanje

pre 9 godina

Posto se rt izruguje misici i stalno je ismejava kako je nezasluzeno, namesteno i shokantno dosla do titule, a uz to je i napada da je ne samo fizicki nikakva vec i sto se tice karaktera takodje nikakva, NEPRODUHOVLJENA, PRIPROSTA - da li bi bila ljubazna reci **na osnovu cega** je zakljucila da je Miss toliko bedna osoba ne samo fizicki nego i duhovno i intelektualno? Da li je rt licno upoznala mladu devojku? U prethodnim komentarima na jedan drugi tekst juce ironicno napada pobednicu zbog doktorata (ko moze imati doktorat sa 22?! jedino neko u srbiji na megatrendu, u normalnom svetu sigurno NIKO; uostalom pobednicin otac je doktor, za mladu devojku ima vremena). Dakle kad ju toliko uzasava po njoj nepravedna pobeda Kolumbijke, da li ce rt napokon reci zasto osudjuje mladu devojku do te mere i sa toliko strasti i zasto joj zlobno pripisuje u krivicu sto nema doktorat? Konkretno: koji doktorat poseduje rt ? ? Bilo bi interesantno cuti koje su njene kvalifikacije buduci da je konstantno na B92 komentarima. Toliko.

cinjenice molim

pre 9 godina

@ rt

Miss Universe Paulina Vega je visoka 178cm (sto je s obzirom na zemlju iz koje dolazi izuzetna visina). Nasa mis je visoka 174cm (sto je s obzirom na Srbiju i nas visok rejting u svetu u tom smislu nista posebno a i ne bi mogla biti cak ni manekenka jer je to ispod donje granice). Dakle Paulina nije mala, debela, zdepasta i nikakva u odnosu na nasu, ma koliko se ti protivila golim cinjenicama. Budi jednom dostojanstvena i priznaj svoj poraz. Zavist i mrznja te nikuda nece odvesti. Srecno!

glomazno

pre 9 godina

ja sam ziveo u juznoj americi neko vreme i ima nesto sto mi je zapalo za oko. Zene, rekao bih u proseku su ruznije nego u Srbiji..ali to na stranu. Tamo vaze dosta drugaciji kriterijumi lepote..meni se to uopste ne svidja, sve njihove nazovimo lepotice imaju veliku kockastu glavu i jako su visoke i uzasno su neprirodne. Devojke koje su se meni tamo svidjale su tipicne latino i one ne vaze za neke lepotice. Vidim da je neko spomenuo da je kolumbijke prirodne, ali to je apsolutno netacno, jer su one bas najoperisanije uz venecuelanke. Sve ove nesrecnice na na ovom izboru uzasno lice jedna na drugu, pa su cak i devojke sa dalekog istoka pocele da imaju onu cetvrtastu glavudzu sa vilicom kao na steroidima. Moj favorit je bila jamajcanka.

djordjearsenovic@gmail.com

pre 9 godina

da mi je znati koja je razlika izmedju mis sveta i mis planete? a i to univerzuma nije relevantno uopste, ko zna da nema nigde zivota jos.

Bojan

pre 9 godina

A tek ono priprosto lice LOL Uostalom licno me i nije briga koga ce Donald Tramp proglasiti za za misicu svemira, mozda je ona bas najderazljivija i umetnicki nastrojena, ko ce to znati!?
(rt, 27. januar 2015 15:19)

"Priprosto lice"? Iritira te sto izgleda aristokratski i sto je iz ugledne porodice obrazovanih i lepih ljudi sa dugom tradicijom u istom? Pa pokusavas svoje komplekse da izlecis na taj nacin. Ocito. Tvoj sarkazam "najDERAZjivija" (kakva nakaradna rec i elementarne greske u pravopisu) pokazuje koliko si zatrovana, ogranicena, besposlena, i nesrecna zena. Licno mi je zao zbog te ogromne kolicine negativnih emocija koje nosis u sebi ali to nije razlog da svakodnevno nastavljas sa svojim tiradama. Osvesti se i potrazi sebi spas.

одг (srpska posla, 27. januar 2015 14:20)

pre 9 godina

Не волим да расправљам са људима који пишу напамет. Ја не знам где ти виђаш те девојке, ја живим у Нишу, и на прстима једне руке могу да набројим силиконке и то што знам, знам из приче, лично не. Београђанке су ткђ веома природне и опутене девојке, ти ако излазиш само на сплавовима и гледаш само гранд то је друга ствар али на улицама баш и нема таквих девојака, ко зна у којим се круговима ти крећеш.
Али оно о чему сам ја писала, али нема ко писмен да прочита је да, на такмичењима лепоте, Европљани шаљу природне девојке а већина Латино земаља пластичне,то је жива истина и то зна свако ко прати такмичења,ти пишеш ту а не знаш ни 3 наше мисице да набројиш, има чак и емисија на јутјубу (Venezuela's Beauty Machine) у којој саме мисице говоре, они то не крију Осмел Суоза је познат по томе, он и не бира најлепше мисице већ просечне и онда их сређује годину дана. Ова нпр са слике је пре годину дана имала већи нос,није то био много велики нос али није био ни прћаст. Осим носа мислим да је можда надоградила груди и то је то, али било је примера када су начисто унаказили девојке нпр мисс порторика ове године, као и 2012, мис венецуеле 2006 итд.Да сте гледали више снимака и слика, видели бисте да је ова мис венецуеле са слике буцмаста, а није ни висока као што неки пишу јер је 170 а мис колумбије је нпр око 180, то је за велико ћуђење пошто Венецуела увек шаље најзгодније мисице, чуди ме да су ову пустили да се угоји.

Sale

pre 9 godina

Kolumbijka ima i lepotu i obline i drzanje i ono nesto. Nasa je na zalost pritka.
Trudila se, ima lepe oci, draga mi je ali... budite realni ljudi.

Bankar

pre 9 godina

@ bojan
meni se čini da si ti mnogo jadniji kad koristiš komentare da vređaš osobu koja ima svoje mišljanje o nekoj osobi koja je u samom članku negativno predstavljena. Ko je pa tebe postavio za ocenjivača ukusa da prozivaš ljude? Mnogo si mi ti važan, ali verovatno samo preko komentara.

Ras

pre 9 godina

Moja jedina namera je bila da izvrgnem ruglu ova takmicenja za razne "mis" koje zenu svode na obicne objekte bez obzira na njihove "pametne i uzvisene" izjave o planetarnom "miru." Zao mi je sto to niste shvatili. Ironija mozda bas nije bila naglasena ali verujem da se moglo naslutiti:-)
(rt, 28. januar 2015 11:52

Ti sama ne samo da svodis zenu na obican objekt secirajuci joj noge, grudi, bokove do u sitne detalje nego jos i sve te delove tela/za tebe samo ruzne i neskladne objekte i vredjas, kleveces, nazivas priprostom i neproduhovljenom i koristis skolski primer tipicnog prosedea objektifikacije zene. Ali si toliko ogranicena i neuka da si blazeno nesvesna svog neznanja. To veze sa ironijom nema. Pokusala si biti sarkasticna ali si pokazala samo mrznju prema pobednici i zaslepljenost istom. Povuci se, jasno je da pokusavas iz petnih zila nesto dokazati ali samo dalje tones i izvrgavas ruglu sebe a ne mis ili takmicenje. Naravno da ce biti dosta hejtera koji ce te podrzati ali to ne menja cinjenice.

rt

pre 9 godina

Moja jedina namera je bila da izvrgnem ruglu ova takmicenja za razne "mis" koje zenu svode na obicne objekte bez obzira na njihove "pametne i uzvisene" izjave o planetarnom "miru." Zao mi je sto to niste shvatili. Ironija mozda bas nije bila naglasena ali verujem da se moglo naslutiti:-)

ET

pre 9 godina

"Izbor je sam apsurd do apsurda jer je neverovatno da se izabere za Mis Kolumbijka koja je ocigledno jako lose i neskladno gradjena. Pored toga, treba biti iskren, na prvi pogled lepuskasto lice deluje ustvari prilicno priprosto i neproduhovljeno."

Rt, na kojoj si terapiji? posalji link do tvojih slika da vidim tu skladnost i lepotu. Uzdrzacu se od opisa kako te zamisljam. Iz tvojih postova je jasno da si u velikom problemu.

Miki

pre 9 godina

rt, cime se ti bavis u zivotu kada iz minuta u minut mozes komentarisati na portalu da si posmatrala misicinu zadnjicu pa da si zakljucila ovo i ono, da je poput kardashijankine pa da si posmatrala njene noge pa si posmtrala njene grudi, pa iz minuta u minut sudeci po ovom sta si sve ispisala na ovom i prethodnom tekstu o izboru mis zakljucujem da nemas nista drugo da radis u zivotu nego da posmatras druge i nalazis im mane. zakljucio sam iz posta nekog od komentara da si i ranije pisala o misici pa sam otisao da vidim i zabezeknuo se. Odakle ti samo toliko vremena? samu sebe negiras iz recenice u recenicu. prvo kritikuje sto misica ne izgleda po tvom idealu lepote a ona kritikujes te koji kao ti kritikuju zenu i posmatraju je kao objekt. pa ti je sama posmatras kao objekt! smesna si.

srpska posla

pre 9 godina

Nislijko, kao sto objasnih u svom postu dolazim u posetu u Srbiju, ne zivim po splavovima niti u Srbiji ne krecem se u ko zna kakvim krugovima koje mi ti pripisujes... zivim trenutno u Kaliforniji gde imam kucu ali vecinu vremena tokom leta provodim u EU gde imam stan. Dakle informisem se iz prve ruke i vidjam ljude isto tako umesto da zivim u kojekakvim rupama koje mi pripisujes i pomatram svet iz Nisa preko youtube-a.

videla zaba da konje kuju pa i ona digla nogu

pre 9 godina

Moja jedina namera je bila da izvrgnem ruglu ova takmicenja za razne "mis" koje zenu svode na obicne objekte bez obzira na njihove "pametne i uzvisene" izjave o planetarnom "miru." Zao mi je sto to niste shvatili. Ironija mozda bas nije bila naglasena ali verujem da se moglo naslutiti:-)
(rt, 28. januar 2015 11:52)

Tvoja namera je na zalost bila da izvrgnes ruglu miss i tako izlecis svoje komplekse ali nije ti poslo za rukom. Ironijom sudbine izvrgla si ruglu samu sebe a ne onu koju si shibala. Tvoja recenica-"argument" je u najmanju ruku nesuvisla i vredja mi inteligenciju da je uopste komentarisem.

Grcevito sad pokusavas da okrenes sve za 180 stepeni i da odjednom postanes dusebriznica koja pokusava da spase zenu od objektifikacije a zapravo sama to bez prestanka cinis u svim postovima, vidim da su ti neki komentatori na to i ukazali. Savetujem ti iskreno da krenes u neku skolu da se malo obrazujes umesto sto javno pises nepodopstine. Vrhunac ironije je da ti na kraju svega pises "niste shvatili. Ironija mozda bas nije bila naglasena ali verujem da se moglo naslutiti" - zauzimas neki pokroviteljski stav kao da je tvoja inteligencija ostala neshvacena ali ovo sto si napisala je ne samo komicno i neprijatno u svojoj bedastosti i gluposti, nego je i bezobrazno.

Ali zelim ti puno srece i da nesto konkretno pocnes ciniti sa svojim zivotom. Bice ti mnogo lakse i neces osecati tu kompulzivnu potrebu da vredjas mnogo lepse i pametnije od sebe.

Gkue

pre 9 godina

Daj bre ne...da ne kazem sta. Kao neko ko je ziveo tamo, ovo nema veze sa mozgom. Zene su prirodno prelepe (zensko sam inace, ni najmanje iskompleksirana kao vecina nasih ljudi koje uporno pokusavaju da proguraju nerealni trend "Srpkinje su najlepse" svakom ko hoce da slusa), ali ne znam za taj 'krug' koji se od rodjenja sprema za takmicenje, te se i ne vidjaju na ulici. A to ima u svakoj zemlji. Beyonce je to lepo opisala u pesmi Pretty hurts.

Bojan

pre 9 godina

Ova gica prasic je mis sveta??
I izgleda ovako nakon svih opercija?!
Ne smem ni da je zamislim pre toga ... a citav ovaj licemerni, besmisleni show program treba zabraniti.
(Ana, 27. januar 2015 13:28)

Ana, u svojoj ostrascenosti i ogorcenosti ne vidis cinjenice. Ne mogu da verujem da neko ne zna razlikovati Kolumbiju od Venecuele i prorodnu od plasticne lepote. Misica je Kolumbijka kojoj je baka takodje bila mis, ona prirodnu lepotu nosi u genima (kao sto verovatno ti zlobu i zavist isto tako nosis u genima). Zalosno je kada se ljubomora udruzi sa gluposcu i neinformisanoscu - rezultat je tvoj post. Miss Universe je prelepa, to komentarise ceo svet (sem tebe i tebi slicnih koji pisu komentare citalaca po novinskim portalima). Ovo sto ti pises veze s mozgom nema ali ocito ovde ima legija ogorcenih koji podrzavaju besmislene postove poput tvog. Kakve crne plasticne operacije i kakva gica prasica, koju dioptriju ti nosis? Jadno je da tako ogorceno pises da takmicenje treba zabraniti samo zato sto toliko mrzis novoizabranu mis. Jako jako jadno.

Ana

pre 9 godina

Ova gica prasic je mis sveta??
I izgleda ovako nakon svih opercija?!
Ne smem ni da je zamislim pre toga ... a citav ovaj licemerni, besmisleni show program treba zabraniti.

rt

pre 9 godina

(Bojan, 27. januar 2015 14:14)

Nije mi jasno zasto ljude koji ne vide nikakvu lepotu na ovoj devojci proglasavate zlobnim i pakosnim. Kod mene je u pitanju sok i cidjenje da se ovakva osoba kratkih i zdepastih nogu proglasi za lepoticu. Pa zamislite je samo bez ovih cipela od 20 cm, na sta bi ona licila bez cipela, na malu zdepastu.....A tek ono priprosto lice LOL Uostalom licno me i nije briga koga ce Donald Tramp proglasiti za za misicu svemira, mozda je ona bas najderazljivija i umetnicki nastrojena, ko ce to znati!?

Zile

pre 9 godina

Ova nesrecna rt dojadi svima sa ponavljanjem da je Miss Universe lepuskasta srecnica sa monstruoznim telom. Ona je toliko ogorcena sto je devojka prirodno zgodna da je to stvarno smesno, da ne kazem zalosno. Da, Miss je najruznija i najgore gradjena zena na planeti - zadovoljna? Nadam se da je tvoj jadni dan sada sada bolji.

Dino

pre 9 godina

@srpska posla...takve devojke ne šetaju ulicama Srbije,već prirodne.Takve devojke koje si ti spomeno/la su deo estrade i po nekim klubovima a to na žalost imaš u celom svetu!

Lala

pre 9 godina

I posle će neki kompleksaši ovde u Srbiji da pričaju ,,bio sam tamo,one su najlepše,bla,bla,bla.Laž,laž,laž,...a čovek je sve lepo objasnio.

rt

pre 9 godina

(odgovor na samo pitam, 27. januar 2015 11:07, 27. januar 2015 12:36)

Izvanredno receno i potpuno se slazem da je Mis Univerzum cist biznis.
Ne ulaze Donald Tramp u Srbiju pa da mu je potrebna biznis podrska ako se izabere npr. Srpkinja za najlepsu.
Izbor je sam apsurd do apsurda jer je neverovatno da se izabere za Mis Kolumbijka koja je ocigledno jako lose i neskladno gradjena. Pored toga, treba biti iskren, na prvi pogled lepuskasto lice deluje ustvari prilicno priprosto i neproduhovljeno. Steta da se promovisu plasticne operacije i pogresne vrednosti mladima ali zarada i novac koje dobijaju za ucesce cine svoje i sigurno im je to odskocna daska za dalji zivot, bice neke voditeljke i jeftinim TV programima, neke modeli ili manekenke.

Mila

pre 9 godina

Draga ogorcena rt, povecaj dioptriju. Devojka ne nosi cipele od 20cm tako nesto ne postoji (sem u tvojoj uobrazilji) jer devojka nije na merdevinama nego u sandalama. Ima lepe noge koje nisu ni debele ni zdepaste ni kratke sto se odicno vidi na slikama jer su duze od puno drugih misica koje stoje pored nje a cije je priblizno ona visine (da ne pominjem one od kojih je visa pa je shodno tome i logicno). Zar je toliki zlocin biti lep i zgodan i imati vitak torzo? trebala ga je silikonski napumpati ogromnim lubenicama da bi bila po tvom ukusu? ili bi trebala da prsti od mlecnih zlezda, devojka od 22 da bi bila dovoljno prirodno napumpana za tvoje oci? devojka izgleda vitko, zenstveno, prirodno, ima sve sto zensko treba da ima. Lepotu je nasledila od predaka i ona sija. Sta je toliko skrivila da je ti NON-STOP iz posta u post iz dana u dan iz minuta u minut toliko pljujes? Ne razumem. Pokazujes samo da ti je potrebna pomoc specijaiste kada to toliko besomucno stalno radis. Naletela sam na ovih par tekstova sad na pauzi i ne mogu da verujem da jedna zena moze sebi dozvoliti to sto ti pises. Zgrozena sam i u neverici. Na stranim portalima nisam procitala ni deseti deo gnusnih izjava koje ti redjas a i tamo procitah malopre razna misjenja. Znaci zeno potrazi pomoc i nadji sebi neku zanimaciju u zivotu. Ruzno da je da pljujes uspesne mlade i lepe ljude iza 'rt' pseudonima. To svakako ne prilici jednoj normalnoj zeni.

Washington

pre 9 godina

Daj bre ne...da ne kazem sta. Kao neko ko je ziveo tamo, ovo nema veze sa mozgom. Zene su prirodno prelepe (zensko sam inace, ni najmanje iskompleksirana kao vecina nasih ljudi koje uporno pokusavaju da proguraju nerealni trend "Srpkinje su najlepse" svakom ko hoce da slusa), ali ne znam za taj 'krug' koji se od rodjenja sprema za takmicenje, te se i ne vidjaju na ulici. A to ima u svakoj zemlji. Beyonce je to lepo opisala u pesmi Pretty hurts.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gkue, 27. januar 2015 11:37)

Vazi, onda ajde da zaboravimo ovo kad ti imas sve dokaze da ovo nije istina. Ipak si ti ziveo tamo.

I ja sam ziveo u Srbiji pa ne znam milion stvari koje se rade iza nasih ledja vec 30 godina.

srpska posla

pre 9 godina

Наше девојке а и Европљанке, немају много шанси на мис универс, зато што какве год да су углавном су природне.
Латино су надуване, носеви свима оперисани, силикони прште на све стране.
(Ми и они, 27. januar 2015 12:27)

Ti mora da se shalis. Pa ja kada sam dosla u Srbiju u posetu ne mogu da verujem na sta nase devojke sada lice pa to je katastrofa!!!! Silikonski baloni, pacija usta, deluju groteskno, pa ne promovise samo onaj Pink uzasne muppet show njuske, takve devojke svakodnevno setaju ulicama. I sad ste vi nasli da moralisete i zalite se, kakvo licemerje!

Drazen

pre 9 godina

haha ova rt je od juce poslala na b92 celu kisu komentara-uvreda Miss Universe. Izgleda da joj je jedini posao da 24h dnevno pljuje missicu.
Ne samo da je 'cascava' najgorim epitetima da joj je telo nikakvo, da ne lici ni na sta, da ima balvane od nogu koje su debele zdepaste i kratke, da joj je torzo katastrofalan, da je jedina pozitivna stvar sto je eto jadna pomalo lepuskasta ali je sve ostalo cist horor - nego sada pocinje i da je karakterno omalovazava, vredja, ismejava u svom stilu. Da li ova zena zna da se zaustavi? Ne mogu da verujem da je ovde toliko ojadjenih, zlobnih, unesrecenih koji podrzavaju glupost, zaslepljenost, zavist i mrznju doticne!

"na prvi pogled lepuskasto lice deluje ustvari prilicno priprosto i neproduhovljeno." - je samo jedan u nizu bisera... ova zena je za posmatranje. Sta je sledece? Da je kriminalac iz Kolumbije i ljubavnica najgoreg narko bosa na svetu? Kakva bednica. Get a life woman.

Kao normalnom muskarcu mucno mi je citati njene isfrustrirane postove, kad sam poceo citati komentare doticne stvarno nisam mogao da verujem da postoje bica na tom 'nivou'. Tuga.

soft rock

pre 9 godina

koliko hejtera se skupilo na jednom mestu..... da covek zanemi....
ova rt im je perjanica.....bez konkurencije je u svojoj zlobi....:oooooooo

samo pitam

pre 9 godina

6 mis sveta i 2 mis planete. U cemu je razlika izmedju mis planete i sveta? Jel se na mis planete takmice i morske sirene, Marsovke ili nesto trece, pa su ta takmicenja posebna?

amaa

pre 9 godina

Nemam bujno poprsje.... nemam prcasti maleni nosic.... nisam prirodno tamnoputa.... ali sam odlucila da necu raditi nikakve zahvate na svom telu. Slatka sam i prirodno zgodjusna i najbitnije da sam sebi lepa ovakva kakva jesam. Zao mi je devojaka koje zive zivot po imperativu.... gledam i nas srpkinje nemamo novca za silikone u grudima i onda upropascujemo obrve (jelte, jeftinije je), pumpamo usne, stavljamo fasete na zube, nokte necu ni da komentarisem.... i bez novca postajemo izvestacena nacija...

Ми и они

pre 9 godina

Наше девојке а и Европљанке, немају много шанси на мис универс, зато што какве год да су углавном су природне.
Латино су надуване, носеви свима оперисани, силикони прште на све стране. Мој лични утисак је да од свих латино мисица, једино су Колумбијке природне, а Венецуела и Порторико предњаче у операцијама.
Док нпр у Русији је забрањено женама које су имале пластичне операције да учествују на избору за Мис Русије

rt

pre 9 godina

Sta mi se sve pripisuje!? Ovo je bio izbor Mis Univerzuma i sasvim je na mestu komentarisati izgled i (ne)lepotu pobednice. Komentarisanje lepote zena, a ni muskaraca, u drugim profesijama mi ne bi palo na pamet. Dakle, kad neko konkurise za Mis Univerzuma mora da ocekuje i pohvale i "packe". Ja nikoga ne napadam jer mu se ova zena dopada. Ukusi su razliciti! Ali sto je upadljivo da je pobednica vrlo nezgodno gradjena i, evo, posmatrajuci njenu zadnjicu, pade mi na pamet da se tu promovise ustvari konkurentkinja one Kardasian (ne mogu da se setim imena). Svaka cast svima kojima se dopada ovakav tip zena, ne mislim nista lose s ovim, ali je biram Ukrajinku, Kakva finoca u crtama lica, kakvo skladno telo, odmerenost, otmenost....Pozdrav svima:-)

yappy.ns

pre 9 godina

Steta sto i mozak ne operisi..tj izvade ga...sta ce im. Zabrana sudelovanja takmicarkama koje su imale bilo kakvu operaciju estetske prirode!

одг (srpska posla, 27. januar 2015 14:20)

pre 9 godina

Не волим да расправљам са људима који пишу напамет. Ја не знам где ти виђаш те девојке, ја живим у Нишу, и на прстима једне руке могу да набројим силиконке и то што знам, знам из приче, лично не. Београђанке су ткђ веома природне и опутене девојке, ти ако излазиш само на сплавовима и гледаш само гранд то је друга ствар али на улицама баш и нема таквих девојака, ко зна у којим се круговима ти крећеш.
Али оно о чему сам ја писала, али нема ко писмен да прочита је да, на такмичењима лепоте, Европљани шаљу природне девојке а већина Латино земаља пластичне,то је жива истина и то зна свако ко прати такмичења,ти пишеш ту а не знаш ни 3 наше мисице да набројиш, има чак и емисија на јутјубу (Venezuela's Beauty Machine) у којој саме мисице говоре, они то не крију Осмел Суоза је познат по томе, он и не бира најлепше мисице већ просечне и онда их сређује годину дана. Ова нпр са слике је пре годину дана имала већи нос,није то био много велики нос али није био ни прћаст. Осим носа мислим да је можда надоградила груди и то је то, али било је примера када су начисто унаказили девојке нпр мисс порторика ове године, као и 2012, мис венецуеле 2006 итд.Да сте гледали више снимака и слика, видели бисте да је ова мис венецуеле са слике буцмаста, а није ни висока као што неки пишу јер је 170 а мис колумбије је нпр око 180, то је за велико ћуђење пошто Венецуела увек шаље најзгодније мисице, чуди ме да су ову пустили да се угоји.

danas a ne sutra

pre 9 godina

Žalosno je što jedan polovina teksta dosta opsijue i situaciju kod nas.
Za drugu polovinu još nismo digli kredit.
Ovo mu dođe ko Srbija kroz 5 do 10 god :(
(NikolaC, 27. januar 2015 15:41)

Bas si optimista. to je Srbija DANAS.

glomazno

pre 9 godina

ja sam ziveo u juznoj americi neko vreme i ima nesto sto mi je zapalo za oko. Zene, rekao bih u proseku su ruznije nego u Srbiji..ali to na stranu. Tamo vaze dosta drugaciji kriterijumi lepote..meni se to uopste ne svidja, sve njihove nazovimo lepotice imaju veliku kockastu glavu i jako su visoke i uzasno su neprirodne. Devojke koje su se meni tamo svidjale su tipicne latino i one ne vaze za neke lepotice. Vidim da je neko spomenuo da je kolumbijke prirodne, ali to je apsolutno netacno, jer su one bas najoperisanije uz venecuelanke. Sve ove nesrecnice na na ovom izboru uzasno lice jedna na drugu, pa su cak i devojke sa dalekog istoka pocele da imaju onu cetvrtastu glavudzu sa vilicom kao na steroidima. Moj favorit je bila jamajcanka.

Ani, rt i legionima njima slicnih dusebriznica

pre 9 godina

Ova gica prasic je mis sveta??
I izgleda ovako nakon svih opercija?!
Ne smem ni da je zamislim pre toga ... a citav ovaj licemerni, besmisleni show program treba zabraniti.
(Ana, 27. januar 2015 13:28)

Ana, 'gica prasic' nije imala nikakve operacije. To vani svako zna. Mama joj je lepotica, baka cuvena misica iz 50-ih. Devojka je prirodna krasotica i zato vi koje ne licite ni na sta (i koje bi sve dale da izgledate i deseti deo kao ona) tako ruzno pisete o njoj i dobijate pluseve od slicnih vama kojih ocito ima na legione. Surova istina.

odgovor na samo pitam, 27. januar 2015 11:07

pre 9 godina

Разлика је следећа:
Мис света организује Јулија Морели из Енглеске,
Мис Универс организује Доналд Трамп из САД,
Мис планте земље (мисс еартх) организују Филипинци,
Мисс Интренатионал организују Јапанци...
ради се о тотално различитим такмичењима а та 4 су најпопуларнија, нарочито ова прва два.
Мис света промовише као шатра неку хуманост, бла бла а највеће је такмичење по броју девојака које учествују
мис универс је чист бизнис, и шоу на амерички начин али имају и најбољу продукцију и организацију и можда су и најпопуларнији у свету, а такмичење је било далеко боље пре него што га је Трамп направио на мисс латина универс.
Мис планете земље, промвоише екологију, и у том фазону је организовано цело такмичење, а уједно то је такмичење на коме Србија има најбоље резултате (ваљда јер нема везе са западњацима).
Мис Интернатионал ..не знам шта би издвојило ово такмичење, можда то што се не плаћа лиценца за учешће а и трошкове за долазак ти плаћају, углавном и оно се рачуна у та тзв.грен слем такмичења лепоте.
има и мис супранатионал, које организују Пољаци и које постоји тек 4, 5 година, али је почиње да буде популарно у Европи, јер није про-латино као многа друга.

поред ових има и још гомила других нарочито мис модел ово мис модел оно, али број учесница је далеко мањи и организација далеко салбија од ових горе набројаних.

знам да је питање више било узгред, али није лоше објаснити, пошто се већ помиње у тексту :)

Bojan

pre 9 godina

A tek ono priprosto lice LOL Uostalom licno me i nije briga koga ce Donald Tramp proglasiti za za misicu svemira, mozda je ona bas najderazljivija i umetnicki nastrojena, ko ce to znati!?
(rt, 27. januar 2015 15:19)

"Priprosto lice"? Iritira te sto izgleda aristokratski i sto je iz ugledne porodice obrazovanih i lepih ljudi sa dugom tradicijom u istom? Pa pokusavas svoje komplekse da izlecis na taj nacin. Ocito. Tvoj sarkazam "najDERAZjivija" (kakva nakaradna rec i elementarne greske u pravopisu) pokazuje koliko si zatrovana, ogranicena, besposlena, i nesrecna zena. Licno mi je zao zbog te ogromne kolicine negativnih emocija koje nosis u sebi ali to nije razlog da svakodnevno nastavljas sa svojim tiradama. Osvesti se i potrazi sebi spas.

nase su poznate plastikare

pre 9 godina

Sve te iz Venecuele kad se skupe ce opet biti male mace u odnosu na nasu Grand paradu...pa sama Ceca iz Zitoradje nema nijedne stvari na licu koja je ostala njena: od porcelanskih zuba, preko vestackih trepavica, tetoviranih obrva, dogradjenih jagodica, botoxiranog lica, operisanog nosa, zategnutih kapaka, silikonskih usana (onu natecenu gornju i da ne pominjem...), do perike na glavi ili u najboljem slucaju nadogradjene kose... koga vi zezate i cime se vi tesite. Uz to je nasa grand parada i leglo bluda, mafijasenja, klanova, neprosvecenosti, kitscha. Od onih prepariranih Soraja i silikonskih Stanija ziveti se ne moze. Ove devojcice missice se bar trude da u lepom svetlu predstave svoju zemlju. Pobednica iz Kolumbije je besprekorno prirodna.

NikolaC

pre 9 godina

Žalosno je što jedan polovina teksta dosta opsijue i situaciju kod nas.
Za drugu polovinu još nismo digli kredit.
Ovo mu dođe ko Srbija kroz 5 do 10 god :(

Sale

pre 9 godina

Kolumbijka ima i lepotu i obline i drzanje i ono nesto. Nasa je na zalost pritka.
Trudila se, ima lepe oci, draga mi je ali... budite realni ljudi.

djordjearsenovic@gmail.com

pre 9 godina

da mi je znati koja je razlika izmedju mis sveta i mis planete? a i to univerzuma nije relevantno uopste, ko zna da nema nigde zivota jos.

Bankar

pre 9 godina

@ bojan
meni se čini da si ti mnogo jadniji kad koristiš komentare da vređaš osobu koja ima svoje mišljanje o nekoj osobi koja je u samom članku negativno predstavljena. Ko je pa tebe postavio za ocenjivača ukusa da prozivaš ljude? Mnogo si mi ti važan, ali verovatno samo preko komentara.

rt

pre 9 godina

Moja jedina namera je bila da izvrgnem ruglu ova takmicenja za razne "mis" koje zenu svode na obicne objekte bez obzira na njihove "pametne i uzvisene" izjave o planetarnom "miru." Zao mi je sto to niste shvatili. Ironija mozda bas nije bila naglasena ali verujem da se moglo naslutiti:-)

konkretno pitanje

pre 9 godina

Posto se rt izruguje misici i stalno je ismejava kako je nezasluzeno, namesteno i shokantno dosla do titule, a uz to je i napada da je ne samo fizicki nikakva vec i sto se tice karaktera takodje nikakva, NEPRODUHOVLJENA, PRIPROSTA - da li bi bila ljubazna reci **na osnovu cega** je zakljucila da je Miss toliko bedna osoba ne samo fizicki nego i duhovno i intelektualno? Da li je rt licno upoznala mladu devojku? U prethodnim komentarima na jedan drugi tekst juce ironicno napada pobednicu zbog doktorata (ko moze imati doktorat sa 22?! jedino neko u srbiji na megatrendu, u normalnom svetu sigurno NIKO; uostalom pobednicin otac je doktor, za mladu devojku ima vremena). Dakle kad ju toliko uzasava po njoj nepravedna pobeda Kolumbijke, da li ce rt napokon reci zasto osudjuje mladu devojku do te mere i sa toliko strasti i zasto joj zlobno pripisuje u krivicu sto nema doktorat? Konkretno: koji doktorat poseduje rt ? ? Bilo bi interesantno cuti koje su njene kvalifikacije buduci da je konstantno na B92 komentarima. Toliko.

cinjenice molim

pre 9 godina

@ rt

Miss Universe Paulina Vega je visoka 178cm (sto je s obzirom na zemlju iz koje dolazi izuzetna visina). Nasa mis je visoka 174cm (sto je s obzirom na Srbiju i nas visok rejting u svetu u tom smislu nista posebno a i ne bi mogla biti cak ni manekenka jer je to ispod donje granice). Dakle Paulina nije mala, debela, zdepasta i nikakva u odnosu na nasu, ma koliko se ti protivila golim cinjenicama. Budi jednom dostojanstvena i priznaj svoj poraz. Zavist i mrznja te nikuda nece odvesti. Srecno!

maki

pre 9 godina

Lepo je kad pored ostalih darova rođenjem dobiješ i fizičku lepotu ali je isto tako lepo i kad poneseš ponosno duhovnu i ljudi mogu da uživaju u tvojoj dobroti, razumevanju i empatiji...Čitajući komentare, očigledno je da ovde fali podosta od tih darova, čast i veliko divljenje izuzecima :)

Aljona

pre 9 godina

Procitam clanak, pogledah sliku misice. Lepa, privlacna devojka. Da li ima lepsih, u to necu da ulazim. Pobednica je zasluzila pobedu. Onda, u svojoj dokonosti procitam komentare. Procitam one zajedljive. Onda se vratim na tekst, i pocnem da buljim u sliku misice. Da pronadjem sta nije lepo na njoj, da joj nadjem mamnu. Ima mana, nije da nema, ali obrni, okreni, devojka je lepa, dopadljiva, interesantna. Koliko god ubedjivala sebe da devojka nije nesto, na kraju sve to padne u vodu, jer devojka je lepa, pa lepa. Razumem da ima osoba kojima se ne dopada, ali ne razumem izlive zajedljivosti i pisanje ruznih komentara. Ako nemate nista lepo da kazete ili napisete, bolje da cutite. Nista gore nego kada je zensko puno otrova.

ET

pre 9 godina

"Izbor je sam apsurd do apsurda jer je neverovatno da se izabere za Mis Kolumbijka koja je ocigledno jako lose i neskladno gradjena. Pored toga, treba biti iskren, na prvi pogled lepuskasto lice deluje ustvari prilicno priprosto i neproduhovljeno."

Rt, na kojoj si terapiji? posalji link do tvojih slika da vidim tu skladnost i lepotu. Uzdrzacu se od opisa kako te zamisljam. Iz tvojih postova je jasno da si u velikom problemu.

Crna

pre 9 godina

Nema tu ničeg novog. Žene se oduvek procenjuju jedino ili bar najviše po izgledu. Uvek je bilo tako. Uzalud nama da se školujemo, čitamo, obrazujemo se, uzalud radimo na ličnosti i karakteru... Uvek je bilo najvažnije i uvek će biti samo da budemo što lepše i ako je moguće što mlađe.
Plastične operacije tu mogu da posluže ali one nisu problem. Problem je čovečanstvo što na žene gleda isključivo kao na ukrase i trofeje. Koliko je bilo izbora za najlepšeg muškarca? Koliko muškaraca u odnosu na žene pribegava ekstremnim tretmanima lepote? Koliko muškaraca krasi naslovne strane bilo kog časopisa? Koliko je za njih bitna lepota?
Ne kažem da se ne treba truditi da budeš atraktivna (a to važi za oba pola), ali u slučaju žena sve se vrti oko toga i sve ostalo nije bitno. Da ne pominjem vrlo stroge ideale te medijske lepote. Da li vam je čudno što se devojčicew izgladnjuju, kvarcuju i ugrađuju silikone umesto da se školuju i bave umetnošću i uživaju u životu?

maja

pre 9 godina

Ljudi, u tekstu se govori o tome kako ovakva takmicenja ponizavaju mlade devojke i kako citavu generaciju buducih ucesnica zlostavljaju nedostiznim kriterijumima, devojcice od 12 godina prepoznaju sta treba u buducnosti da operisu itd...A vi komentarisete koja mis je najlepsa i zasto?! Kako vas nije sramota i da li ste procitali uopste clanak?! Zbog takvih kao sto ste vi ovakva takmicenja i postoje i treba da se stidite svi do jednog koji komentarisete zadnjice, oblike glave i druge delove tela, posebno ovde gde ste nacisto promasili temu!

videla zaba da konje kuju pa i ona digla nogu

pre 9 godina

Moja jedina namera je bila da izvrgnem ruglu ova takmicenja za razne "mis" koje zenu svode na obicne objekte bez obzira na njihove "pametne i uzvisene" izjave o planetarnom "miru." Zao mi je sto to niste shvatili. Ironija mozda bas nije bila naglasena ali verujem da se moglo naslutiti:-)
(rt, 28. januar 2015 11:52)

Tvoja namera je na zalost bila da izvrgnes ruglu miss i tako izlecis svoje komplekse ali nije ti poslo za rukom. Ironijom sudbine izvrgla si ruglu samu sebe a ne onu koju si shibala. Tvoja recenica-"argument" je u najmanju ruku nesuvisla i vredja mi inteligenciju da je uopste komentarisem.

Grcevito sad pokusavas da okrenes sve za 180 stepeni i da odjednom postanes dusebriznica koja pokusava da spase zenu od objektifikacije a zapravo sama to bez prestanka cinis u svim postovima, vidim da su ti neki komentatori na to i ukazali. Savetujem ti iskreno da krenes u neku skolu da se malo obrazujes umesto sto javno pises nepodopstine. Vrhunac ironije je da ti na kraju svega pises "niste shvatili. Ironija mozda bas nije bila naglasena ali verujem da se moglo naslutiti" - zauzimas neki pokroviteljski stav kao da je tvoja inteligencija ostala neshvacena ali ovo sto si napisala je ne samo komicno i neprijatno u svojoj bedastosti i gluposti, nego je i bezobrazno.

Ali zelim ti puno srece i da nesto konkretno pocnes ciniti sa svojim zivotom. Bice ti mnogo lakse i neces osecati tu kompulzivnu potrebu da vredjas mnogo lepse i pametnije od sebe.

srpska posla

pre 9 godina

Nislijko, kao sto objasnih u svom postu dolazim u posetu u Srbiju, ne zivim po splavovima niti u Srbiji ne krecem se u ko zna kakvim krugovima koje mi ti pripisujes... zivim trenutno u Kaliforniji gde imam kucu ali vecinu vremena tokom leta provodim u EU gde imam stan. Dakle informisem se iz prve ruke i vidjam ljude isto tako umesto da zivim u kojekakvim rupama koje mi pripisujes i pomatram svet iz Nisa preko youtube-a.

Ras

pre 9 godina

Moja jedina namera je bila da izvrgnem ruglu ova takmicenja za razne "mis" koje zenu svode na obicne objekte bez obzira na njihove "pametne i uzvisene" izjave o planetarnom "miru." Zao mi je sto to niste shvatili. Ironija mozda bas nije bila naglasena ali verujem da se moglo naslutiti:-)
(rt, 28. januar 2015 11:52

Ti sama ne samo da svodis zenu na obican objekt secirajuci joj noge, grudi, bokove do u sitne detalje nego jos i sve te delove tela/za tebe samo ruzne i neskladne objekte i vredjas, kleveces, nazivas priprostom i neproduhovljenom i koristis skolski primer tipicnog prosedea objektifikacije zene. Ali si toliko ogranicena i neuka da si blazeno nesvesna svog neznanja. To veze sa ironijom nema. Pokusala si biti sarkasticna ali si pokazala samo mrznju prema pobednici i zaslepljenost istom. Povuci se, jasno je da pokusavas iz petnih zila nesto dokazati ali samo dalje tones i izvrgavas ruglu sebe a ne mis ili takmicenje. Naravno da ce biti dosta hejtera koji ce te podrzati ali to ne menja cinjenice.

Miki

pre 9 godina

rt, cime se ti bavis u zivotu kada iz minuta u minut mozes komentarisati na portalu da si posmatrala misicinu zadnjicu pa da si zakljucila ovo i ono, da je poput kardashijankine pa da si posmatrala njene noge pa si posmtrala njene grudi, pa iz minuta u minut sudeci po ovom sta si sve ispisala na ovom i prethodnom tekstu o izboru mis zakljucujem da nemas nista drugo da radis u zivotu nego da posmatras druge i nalazis im mane. zakljucio sam iz posta nekog od komentara da si i ranije pisala o misici pa sam otisao da vidim i zabezeknuo se. Odakle ti samo toliko vremena? samu sebe negiras iz recenice u recenicu. prvo kritikuje sto misica ne izgleda po tvom idealu lepote a ona kritikujes te koji kao ti kritikuju zenu i posmatraju je kao objekt. pa ti je sama posmatras kao objekt! smesna si.