Ovako se ponašaju žene kojima nedostaje seks

Subota, 31.01.2015.

15:13

Izvor: telegraf.rs

Ovako se ponašaju žene kojima nedostaje seks IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

Stojadinka

pre 9 godina

Kako glup tekst, za ne verovati! U 21. veku! Nekoliko priglupih, srednjoskolskih opservacija koje su vazile 70tih godina proslog veka, kad su razni luzeri poceli da upoznaju teoriju seksa.
Zna li autor da se oksitocin luci kad se zena porodi i da ima direktan uticaj na lucenje mleka? Mora da porodilje lepo spavaju, odmorne su i ljuljaju kukovima dok hodaju, od tolikog oksitocina!

@ Is
Bas ste me obradovali svojim komentarom o pekarki koja (u 4 ujutro) pece burek za 15000 plate. Iako znam da para ne garantuje ama bas nista u zivotu i za sve smo sami odgovorni...

Moskva

pre 9 godina

Svaka žena je ostrvo za sebe. Nije svakoj libido isti, pod jedan. Neke žene mogu da apstirniraju i do kraja života, neke već posle mesec dana uhvate pundravci. Meni je seks potreban. Ali sam imala faze, nakon raskida, da ne poželim ne seks, nego muškarca da mi priđe na 100 metara. I to je umelo da potraje i po godinu, dve dana. Umesto seksa, ispunjavalo me šetanje sa psom po prirodi, vežbe, druženje s prijateljima, masturbacija kad me baš puknu hormoni. Ali nisam želela muškarca da mi priđe. E onda polako...ali sigurno...počinje da hvata ludilo i ukapiram da moram da imam makar ljubavnika. Koža se ježi, radi donji stomak, jednostavno imam potrebu za seksom, osećam požudu. I našla sam ljubavnika. Sad, ne znam da li je zbog toga, ili je iz nekog potpuno levog razloga, od kako imam redovan seks, muškarci me jednostavno spopadaju. Istina je i to da što manje seksa imate, manje ga želite (naročito ako se dešava, ne znam, recimo jednom mesečno i nije baš neki, da ne kažem loš, monoton, predvidljiv). Ovo pod uslovom da ga imate makar u tragovima, da baš uopšte nema...ne znam, ja barem ne mogu skroz u apstinenciju. Seks mi je potreban.

MARIJANA

pre 9 godina

Hahahah,al se ja ismejah,na komentare, e to svima nama nedostaje,da se opustimo,I DA OKRENEMO SVE NA ŠALU. Jedan je život,a iz njega se niko nije izvukao živ.Kako reče jedan veliki um.I muškarci i žene ne nervirajte partnere za gluposti. Već je dovoljno gluposti u okruženju,obavezno, ni slučajno ne stavljati tv u spavaću sobu. To je jako bitno. I to je to,pravi partner,puno humora,itd.....

Бацач пламена

pre 9 godina

@Ness

А шта да радимо кад смо ем необдарени, ем пренапаљени, па нисмо никакви. Шта да радимо кад не можемо да се поредимо са вама које све имате Камасутру у малом прсту и груди од четворки па навише...
Вама женама је изгледа боље да немате уопште секс и будете нерасположене константно, него да имате неки који баш није врхунски. Да ту пробирљивост уместо секса примењујете на храну, давно бисте све помрле од глади.

trn u oku

pre 9 godina

zahvaljujuci ovako trivijalnim&generalizujucim tekstovima dobijamo vise nego realnu sliku nase danasnjice kroz komentare koji slede....
vise nego suvislo je komentarisati da covek /ne samo zena/ moze da ima vrhunski sex,pa da opet bude sve sto je u clanku navedeno....jer nije sex "hleb nasusni" bez koga se ne moze&jedini izvor srece&zadovoljstva da se ne lazemo....sve je to individualno sta koga pokrece&izvlaci najbolje iz njega...mene&dalje brine cinjenica da vlada pogresna slika muskaraca prema zenama&obratno...a sve je zapravo jednostavno&prosto...oslobodite se predrasuda&svojih zakljucaka kakve su zene/muskarci na osnovu prethodnih iskustva&njihovih potreba,jer to ne cini pravilo...ima mnoooogo izuzetaka...sami smo odgovorni za svoju ispunjenost&srecu!

It's a win win situation

pre 9 godina

Muskarci ne umeju da zadovolje zene. Em im je mali, em zavrse posao za 5 minuta cim se zadovolje, em misle da znaju sve jer su gledali pornice. (Ness, 31. januar 2015 16:41)
Sa druge strane, ženama imaju gotovo neograničen potencijal. Em im je veliki, em su maratonci, em znaju sve o ženama pošto su, jelte, i same žene.

samo kažem

pre 9 godina

jedini razlog zašto neka žena ne bi imala seks su previsoki standardi. kod muškaraca je to mnogo jednostavnjje jer ne mora svaka seksualna partnerka da bude potencijalna supruga ili majka dece. za žene seks nije zabava već potreba koja mora biti zadoviljena na odredjeni način.

poznato

pre 9 godina

@truth,

Kao sto vidis uglavnom plusevi, iz prostog razloga jer i mi muski znamo da je to tako. U suprotnom mi bi smo davno pocrkali, jer ko bi uopste postigao takve kapacitete. Dodao bih samo da usamljene zene ili devojke ne treba puno da brinu zbog svoje samoce, jer gomila muskih sa tim nema problem ili neke sumnje. Oni kojima je to bitno, verujte mi i ne trebaju vam. Bolje vam je i bez seksa nego sa takvima. Da se razumemo i takvi mogu, moraju i uglavnom se promene, ali u datom trenutku nisu upotrebljivi, i to treba da shvate kroz neko fino objasnjenje kako vec zene vec mogu da objasne. Pa opet dolazimo do ovog komentara od truth gde je objasnjeno sve kroz druge nacine sopstvenog ispunjenja. Takve zadovoljne na bilo koji nacin, sigurno imate puno privlacnosti. I na kraju napisah opste poznate stvari, a samo iz razloga jer je poznato da stvari treba ponavljati.

маннијак

pre 9 godina

@Ness
А ти си оверила свим мушкарцима алат, па знаш? :D
Не генерализуј, то је одлика плитких.

Fidel

pre 9 godina

@Realan:

Tacno tako, zenama je potreban seks isto koliko i muskarcima. Ali bas kao sto je to slucaj i sa muskarcima, bilo koji zivotni problem van spavace sobe odrazice se i na seks. Dobijes otkaz a do guse si u kreditima, pandur te zaustavi zbog prebrze voznje a ti se svadjas pa te pritvore itd. Da li ce ti posle toga bas biti do seksa? Hoce, hoce, malo sutra! A zene su jos osetljivije. Dovoljno je da je sef nagazi, da njenoj majci pozli, da je dete iznervira ... Znas, lepo je to dok si tinejdzer ili student i mislis samo na alkohol i seks. Ali kad-tad odrastes, a onda te zivot krene da samara samo tako.

Zoran

pre 9 godina

Da,mogao bih se sa vecinom ako ne i sa svime sloziti ,iz ovoga sto ste naveli.Mada,ne mora da znaci da osobe koje imaju redovan sex nece ispoljiti neki od gore navedenih simptoma.
pozdrav

###

pre 9 godina

Muskarci ne umeju da zadovolje zene. Em im je mali, em zavrse posao za 5 minuta cim se zadovolje, em misle da znaju sve jer su gledali pornice.
(Ness, 31. januar 2015 16:41)

Kakav debilan komentar. Imaš znanje o sesku i ženama kao tinejdzer koji je prvi put mastubrirao.

Toplicanin Milan

pre 9 godina

Pridjem zeni u autobusu koja je imala bas siptome opisane u ovom clanku i, ponesen dobrim namerama, ponudim joj pomoc. Moja dobra namera je nagradjena jos boljim samarom. Da se ne bih i dalje izlagao telesnom kaznjavanju, a uporan u nameri da pomognem, molio bih ove "strucnjake za seks i ekvilibristiku" da navedu jos neke dodatne karakteristicne simptome kako ne bih vise uletao "ko bik u detelinu". Unapred se radujem na dodatnim uputstvima, koja ce me odvesti u "humanizam i renesansu".

D

pre 9 godina

Ness : "Muskarci ne umeju da zadovolje zene. Em im je mali, em zavrse posao za 5 minuta cim se zadovolje, em misle da znaju sve jer su gledali pornice."
Ocigledno je da ti gledas pornice cim mozes da uporedis da je muskarcima (kojim?) mali u poredjenju sa kojima (konjima)? Druga stvar je poredjenje...naime mozda je tebi prevelika u poredjenju sa optimalnom velicinom muskog organa, kako kazes. Da bas svi muskarci zavrse u 5 min. je vrlo gruba statistika. Da li tu uracunavas predigru ili samo penetraciju? Jos jedna stvar koja ukazuje da gledas pornice je upravo ta izjava da muskarcima treba 5 min. jer u pornicima scene traju i do pola sata a akteri koriste mnogo hemije i cak snimaju cin u vise navrata...Opusti se.

ls

pre 9 godina

Ja bi nasim zenama prvo dao dobru platu a ne da prave burek po pekarama za 15000, nego da se zadovolje prvo na tom polju pa onda sex i sve ostalo.

Mod

pre 9 godina

Zato su naše devojke sve mračne, izfrustrirane, nervosne i napete. Ali problem je i kad želiš da "pomogneš" dobijaš ne.
(Aron, 31. januar 2015 09:27)

I tvoja sestra, najbolja prijateljica, rodjake, najdraza koleginica itd itd. bas sve su mracne, iZfrustrirane, nervoSne i napete?

Nana

pre 9 godina

Gluposti. Ne treba imati sex po svaku cenu. Ako devojka nije za nesto na brzaka, za nesto neobavezno, upravo ovo sto pise u clanku je moze uciniti da pati, moze je uciniti nesrecnom. Nije sreca samo u sexu, ima nesto u ljubavi i dobroj vezi.

Dragan

pre 9 godina

@Ivana
pa zive i muskarci,pa sta?Zive zene i u Avganistanu,Severnoj Koreji,Saudijskoj Arabiji,Iranu,pa im to ne smeta da bioloski obnavljaju svoju naciju,a nekima ovde sto bi se reklo-i krivom,dlake smetaju....

MT

pre 9 godina

Znam mnogo žena koje su ovakve iz opisa, ALI imaju redovan seksualni život. Znam mnogo žena koje su singl, iz svojih razloga u nekim fazama apstiniraju,ALI veoma su srećne, ispunjene i nasmejane, vesele, uspešne, kreativne i izgledaju mnogo, mnogo godina mlađe. Jednostavno ne žele bilo koga pored sebe i u pravu su. Kalupi i predrasude, priglupi tekstovi, čemu sve to, sa kojim ciljem i poentom?

utisak

pre 9 godina

Znam jednu koja zanosno njise kukovima i to u poslovnim prostorijama. Ma koliko bila zadovoljna takav hod deluje prilicno jeftino. Pa nismo u bordelu .

Straitjacket

pre 9 godina

"Ovo pitanje, verovatno veoma zanima sve muškarce, jer, kada bi znali kako da prepoznaju ženu kojoj treba seks, sigurno bi imali bar duplo više uspeha."

Duplo više od ništa je ništa. Doduše ja više ništa ne prepoznajem, od kada me prva žena(jedina žena koju sam ikada voleo) napustila, žene su mi kao masturbacija, bezidejno zadovoljavanje samog sebe samo što moram da platim.
Druga žena me napustila zato što sam i dalje nastavio da plaćam.

Sada sam na korak od 60. godine, kažu ljudi da su u tim godinama još uvek seksualno aktivni i ja sam ali svake druge godine po jednom.

LOL

pre 9 godina

(Ness, 31. januar 2015 16:41)
Nije nama mali vec je tebi "soba" velika :)
Ako pak i dalje zastupas tu tezu, a ti put Kongoa, Senegala, i nema da brines.

Marko

pre 9 godina

@Muskarci ne umeju da zadovolje zene. Em im je mali, em zavrse posao za 5 minuta cim se zadovolje, em misle da znaju sve jer su gledali pornice.
(Ness, 31. januar 2015 16:41)

Hahaha. Al si ti izgleda imala sa dva-tri muskarca, hocu reci neka seljobera, pajsera koji ga nisu ni oprali kako treba ni pre ni dok traje, ni nakon, koji ga brisu zavesom verovatno.
Sidji malo do grada sa te cuke. Mozda promenis misljenje.

Slazem se jedino da muskarci malo preuvelicavaju. Naravno nisu svi isti. Vecina i nisu neki umetnici, ALI IMA KOJI BI TE "RASTAVILI" DA SAMO NA TO MISLIS UBUDUCE.
Ali, nisi ti izgleda te "srece". :D

zorsula

pre 9 godina

Necu reci da nije tacno mada ako je tacno onda bi po ovome svaka deseta devojka ima seks.Generalno stanje u drzavi je takvo da svi mi smo neraspolozeni,nervorzni,nevoljni za sve,nema posla,nema para,pa je i taj seks nekako pao na zadnjem mestu nasih potreba.Po mom iskustvu zavisi do osobe,to za hod i nije bas tacno jer kako da objasnimo onu sto ima sire kukove pa kad hoda ona njihace a nije imala akciju godinama?Meni se desavalo da pre imam akciju za zenskom koja nije imala mesec dana nego sa zenskom koja nije imala duze od pola godine...

Bobi Bakala

pre 9 godina

Ne branim nikoga, pogotovo ne zene jer one zaista znaju da zakomplikuju stvari...Ali van svake pameti i zdravog razuma je nazivati je frigidnom, bolesnom, besnom i iskompleksiranom samo zbog toga sto zeli da bude sama i sto pazljivo bira partnera...

zoran

pre 9 godina

Slatko se nasmejah tekstu. Ispade zena i krava isto...odnosno covek i govedo ko dva brata rodjena. Ima sexa ona/on pucaju od srece (daju mleko i veselo skakucu po livadi)...nema sexa, rogovima bi da prvog do sebe proburazi. Nema sta..ova "studija" vredi para....
Sta se od sexa napravi, Gospode moj....!!!!

Generalno ljudi imaju sex na sve strane, a covecanstvo nikada bolesnije, nikada u vezoj mizeriji..rasturanje brakova, odnosa , svadje, ratovi, gde god se okrenes. Izgleda da sex neshto slabo siri tu srecu...shta tek reci o ovim mnogoljudnim drzavama, a mizerije preko glave. Bice da to oko srece je malo komplikovanije no ispunjavanje jednog krajnje zivotinskog instikta. Bice da je Covek malo kompleksnije Bice.
Lako cemo za sex i doci do sexa, ali do Ljubavi izgleda da samo nekolicini uspeva. Ljubav donosi ispunjenje i srecu, dok sex je produzena "ruka" nagona i sam po sebi nema mogucnost da donese ispunjenje, vec praznjenje. No, ako taj impuls moze biti spojen sa energijom Ljubavi (jedna od najvecih tajni na Putu) tada jedinka moze doziveti prosvetljenje. Svaki drugi odnos je samo jedna vrsta nervnog nadrazja i izaziva trenutno zadovoljstvo ili je nagon ka produzenju vrste; zahtev prirode.
Svako dobro...

Truth

pre 9 godina

Svakoj zeni uvek treba seks.
(Realan, 31. januar 2015 11:30)

Nasmejah se slatko :) Njegova recenica koja je popila sve moguce pluseve govori da je komentator zapravo cista paradigma srpskog muskarca: iako nije zena, on tacno "zna" sta svakoj zeni treba. Odlika ljudi koji imaju veliku jednostranost i samouverenst (a najcesce i ogranicenost) je da obozavaju 2 reci: SVAKO I UVEK. On ih je pomenuo u istoj recenici naravno. Hvala na prosvetljenju mi zene ne znamo sta nam treba te nam fali musko nam dam objasni sta nam se svidja :)

Za dusebriznike koji ce odmah da zakljuce kako sam frustrirana frigidna itd., informacija da sam srecno udata i sexualno zadovlj(e)na. Ali kao sto rece jedna prethodna komentatorka, hormoni srece se ne luce samo sexom, covek/zena moze da dozivi itekakvu ispunjenost kroz mnostvo drugih stvari i aktivnosti kroz koje postize srecu, mir, blazenstvo koje mnogi sexom opsednuti nikada ne mogu osetiti.

O ovoj temi bi se knjige dale ispisati. Sve govorim iz iskustva jer sam duze vremena bila bez seksa posto nisam osoba koja je sa nekim samo da ne bi bila sama i bez 'onog' (slucaj ogromnog broja ljudi) ali sam opet blistala i s vana i iznutra i moji kreativni, socijalni, licni rezultati su upotpunjavali moju srecu. Sada je ona kompletna ali da ga nisam srela sigurno ne bih licila na ovu karikaturu zene iz doticnog teksta (kao sto znam da je slucaj i sa mnogim zenama koje poznajem). Toliko o tome a sad slobodno udarajte minuse :)

Rock

pre 9 godina

Stvarno,zasto zene kada to treba da se desi smatraju da to treba da zasluzimo i da nam one kao nesto cine kao da to i njima isto tako ne treba!? Da ne govorim o tome da sve ukupne troskove neke veze snosi muskarac sto je takodje malo iritantno,zar ne?

Catwoman

pre 9 godina

Ja znam po profesorkama na fakultetu,uvek sam govorila da one koje su nadrndane,negativne i isfrustrirane,neljubazne prema studentkinjama, a fine i ljubazne prema studentima,znam da je sigurno zbog nedostatka sexa...

маннијак

pre 9 godina

Види се, како не. Нервоза, џангризавост, без осмеха, хладноћа...
Не кажу џабе шта мир у кући чува... :) да не пишем овде.

ok

pre 9 godina

Nekim zenama je potrebno malo vise vremena da vas upoznaju, i te zene nisu hermafroditi, vec ne bi da nalete ponovo na nekoga ko ce ih povrediti.

Molder

pre 9 godina

Svetlana
Ne bih rekao da je to isto ali dobro. Isto kao kad bih ja rekao da masturbacijom resavam problem nedostatka seksa, a u stvari ga samo ublazavam. Ne znam samo kako je isto uzbudjenje dirati sam sebe i kad te osoba suprotnog pola koju zelis dodiruje ;) Ali vi zene opet same sebe obmanjujete. Problem celog drustva u Srbiji je taj sto je nabijena neka tenzija, strah, bes, nervoza, ljutnja i svi su takvi. Mada zene mnogo vise odskacu od muskaraca po tom pitanju. Dakle nisu samo zbog nedostatka seksa ljute. Takodje, za tu mrzovoljnost nije resenje seks vec nesto mnogo dublje. Sreca, mir, radost i osmeh se mogu naci i u malim i jednostavnim stvarima u zivotu! Seks sa osobom sa kojom zelite da budete samo upotpunjuje vasu srecu i zadovoljstvo i cini zivot potpunim :D

Džoni

pre 9 godina

Ovako deluju i ponašaju se i kada imaju drugih problema, npr. previše rade, nisu zadovoljne poslom koji rade, ne mogu da postignu sve obaveze, nedostatak novca što je u ovoj državi problem no1 itd. Nije baš sav problem u seksu!

lale

pre 9 godina

Evo jednog od glavnih problena a to su predrasude o sexu gde vecina zena misli da je sex nesto sto zena DAJE muskarcu i da on to MORA DA ZASLUZI a to NIJE ISTINA ni malo, i time muskarca stavljaju u podredjeni polozaj a u isto vreme insistirate na ravnopravnosti polova!!!!!!!! Sex je obostrani čin muskarca i zene, potpuno je nenormalno da muž treba da zasluzi sex sa svojom zenom ili decko sa svojom devojkom, isto vazi i obrnuto

mmn

pre 9 godina

Zalite se tu da su devojke teske a posle na nekoj drugoj temi bice nemoralne, nisu za kucu blabla.Pa sledeci put strasno samoca vlada. Pa na nekoj temi o nevinosti svaka cast onima koji se cuvaju do 30-te treba da se ponose nije strasno da se bude sam bitna je cestitost.Itd.Itd. Jel ste svesni kolko ste apsurdni i licemerni i da ne pricam dalje.

Jedna žena

pre 9 godina

Prvo, ne luče se ovi hormoni SAMO posle seksa, apsolutno isti efekat lučenja endorfina dobija se od kardio treninga, a oksitocin se luči i kad grlite svoje dete i mazite kućnog ljubimca.

Orgazam može žena da postigne i samozadovoljavanjem i da se povremeno opusti , ako se to računa u seks?

Ne svodi se život samo na seks i uspeh u odnosima sa muškarcima. žene su kreativna bića koja uživaju u stvaranju.

Naravno da je redovan seks potreban svakom, ali nije to toliko drastično kao što ovaj članak

Ispada da bez seksa nema sna, glupo stvarno...

Tradicionalista.

pre 9 godina

Mene jedna lepotica pre neki dan napala u autobusu, kao ja je guram u prepunom autobusu, a nema mesta ni sibica gde da padne... Mnoge zene su na ivici da eksplodiraju, jer nisu godinama osetile musku ruku na svom telu, a same su za to najvise krive jer imaju odbojan stav prema muskarcima.

lkj

pre 9 godina

Zensko sam,uocavam kod mojih drugarica I bez da mi ista kazu.Uglavnom o tome I ne pricamo,podrazumeva se,kada si u braku...medjutim uocava se veoma lako,odprilike kao sto je u tekstu.Nacin na koji se salimo,sta ih mori I kako o tome pricaju;da li smo opustene ili ima neki problem,kako se opisuje;cakle oci,opusteno sedenje;odabir gardarobe I na koji nacin hoda (to ne uocavam dok ne pocne da prica bilo sta).

Milun

pre 9 godina

Zato su naše devojke sve mračne, izfrustrirane, nervosne i napete. Ali problem je i kad želiš da "pomogneš" dobijaš ne.
(Aron, 31. januar 2015 09:27)

Probaj da se opismeniš, možda dobiješ da...

Oću da kažem

pre 9 godina

(Aron, 31. januar 2015 09:27)

Zato jer ženska pamet uvek misli da u seksu samo muškarci dobijaju, a one gube, nešto, ne znam šta... ali gube, daju nešto što muškarci ne daju?... i zato kad tražiš od žene onu stvar kao da joj dušu tražiš, kao da je pitaš - izvini jel mogu život da ti uzmem? U stvari u seksu je lepo i njima i nama, samo to one ne priznaju a mi zvonimo na sva zvona o tome, i onda ispada kako smo mi preopterećni seksom, a one nisu...
One nisu ali zato sa prijateljicama tračare o svakoj sitnici u vezi seksa, a mi nikada o tome. Ženske su toliko preopterećene seksom da se sve toliko foliraju u vezi njega, da na kraju ispada kako to njih ne zanima kao i muškarce, važi...

hahha

pre 9 godina

I,koga takva uopste da privuce? Po ovome, koja ga nema, nece ga nikad ni imati.
Ja sam bolja "riba" kad nemam decka i sexa, bavim se sportom, kreativna sam, zracim. Cim ga imam, sva se ulenjim, udebljam
Individualna stvar

JP

pre 9 godina

Ja sam ponekad ovakva al' ne od nedostatka seksa već od premnogo rada. Tako da...daj te se malo dublje u analizu i uzmite u obzir zemlju u kojoj živimo!

SKIDS

pre 9 godina

@ Zato su naše devojke sve mračne, izfrustrirane, nervosne i napete. Ali problem je i kad želiš da "pomogneš" dobijaš ne.
(Aron, 31. januar 2015 09:27)

Ned'o Bog da ti dođeš do nekih para, pa budeš mogao da imaš makar i sponzorušu, provela bi se samo tako...
Ako baš toliko nemaš uspeha sa ženama biće da je problem u tebi, a ne u njima.

Jedna žena

pre 9 godina

Prvo, ne luče se ovi hormoni SAMO posle seksa, apsolutno isti efekat lučenja endorfina dobija se od kardio treninga, a oksitocin se luči i kad grlite svoje dete i mazite kućnog ljubimca.

Orgazam može žena da postigne i samozadovoljavanjem i da se povremeno opusti , ako se to računa u seks?

Ne svodi se život samo na seks i uspeh u odnosima sa muškarcima. žene su kreativna bića koja uživaju u stvaranju.

Naravno da je redovan seks potreban svakom, ali nije to toliko drastično kao što ovaj članak

Ispada da bez seksa nema sna, glupo stvarno...

Oću da kažem

pre 9 godina

(Aron, 31. januar 2015 09:27)

Zato jer ženska pamet uvek misli da u seksu samo muškarci dobijaju, a one gube, nešto, ne znam šta... ali gube, daju nešto što muškarci ne daju?... i zato kad tražiš od žene onu stvar kao da joj dušu tražiš, kao da je pitaš - izvini jel mogu život da ti uzmem? U stvari u seksu je lepo i njima i nama, samo to one ne priznaju a mi zvonimo na sva zvona o tome, i onda ispada kako smo mi preopterećni seksom, a one nisu...
One nisu ali zato sa prijateljicama tračare o svakoj sitnici u vezi seksa, a mi nikada o tome. Ženske su toliko preopterećene seksom da se sve toliko foliraju u vezi njega, da na kraju ispada kako to njih ne zanima kao i muškarce, važi...

Truth

pre 9 godina

Svakoj zeni uvek treba seks.
(Realan, 31. januar 2015 11:30)

Nasmejah se slatko :) Njegova recenica koja je popila sve moguce pluseve govori da je komentator zapravo cista paradigma srpskog muskarca: iako nije zena, on tacno "zna" sta svakoj zeni treba. Odlika ljudi koji imaju veliku jednostranost i samouverenst (a najcesce i ogranicenost) je da obozavaju 2 reci: SVAKO I UVEK. On ih je pomenuo u istoj recenici naravno. Hvala na prosvetljenju mi zene ne znamo sta nam treba te nam fali musko nam dam objasni sta nam se svidja :)

Za dusebriznike koji ce odmah da zakljuce kako sam frustrirana frigidna itd., informacija da sam srecno udata i sexualno zadovlj(e)na. Ali kao sto rece jedna prethodna komentatorka, hormoni srece se ne luce samo sexom, covek/zena moze da dozivi itekakvu ispunjenost kroz mnostvo drugih stvari i aktivnosti kroz koje postize srecu, mir, blazenstvo koje mnogi sexom opsednuti nikada ne mogu osetiti.

O ovoj temi bi se knjige dale ispisati. Sve govorim iz iskustva jer sam duze vremena bila bez seksa posto nisam osoba koja je sa nekim samo da ne bi bila sama i bez 'onog' (slucaj ogromnog broja ljudi) ali sam opet blistala i s vana i iznutra i moji kreativni, socijalni, licni rezultati su upotpunjavali moju srecu. Sada je ona kompletna ali da ga nisam srela sigurno ne bih licila na ovu karikaturu zene iz doticnog teksta (kao sto znam da je slucaj i sa mnogim zenama koje poznajem). Toliko o tome a sad slobodno udarajte minuse :)

JP

pre 9 godina

Ja sam ponekad ovakva al' ne od nedostatka seksa već od premnogo rada. Tako da...daj te se malo dublje u analizu i uzmite u obzir zemlju u kojoj živimo!

Milun

pre 9 godina

Zato su naše devojke sve mračne, izfrustrirane, nervosne i napete. Ali problem je i kad želiš da "pomogneš" dobijaš ne.
(Aron, 31. januar 2015 09:27)

Probaj da se opismeniš, možda dobiješ da...

Tradicionalista.

pre 9 godina

Mene jedna lepotica pre neki dan napala u autobusu, kao ja je guram u prepunom autobusu, a nema mesta ni sibica gde da padne... Mnoge zene su na ivici da eksplodiraju, jer nisu godinama osetile musku ruku na svom telu, a same su za to najvise krive jer imaju odbojan stav prema muskarcima.

lale

pre 9 godina

Evo jednog od glavnih problena a to su predrasude o sexu gde vecina zena misli da je sex nesto sto zena DAJE muskarcu i da on to MORA DA ZASLUZI a to NIJE ISTINA ni malo, i time muskarca stavljaju u podredjeni polozaj a u isto vreme insistirate na ravnopravnosti polova!!!!!!!! Sex je obostrani čin muskarca i zene, potpuno je nenormalno da muž treba da zasluzi sex sa svojom zenom ili decko sa svojom devojkom, isto vazi i obrnuto

hahha

pre 9 godina

I,koga takva uopste da privuce? Po ovome, koja ga nema, nece ga nikad ni imati.
Ja sam bolja "riba" kad nemam decka i sexa, bavim se sportom, kreativna sam, zracim. Cim ga imam, sva se ulenjim, udebljam
Individualna stvar

Džoni

pre 9 godina

Ovako deluju i ponašaju se i kada imaju drugih problema, npr. previše rade, nisu zadovoljne poslom koji rade, ne mogu da postignu sve obaveze, nedostatak novca što je u ovoj državi problem no1 itd. Nije baš sav problem u seksu!

mmn

pre 9 godina

Zalite se tu da su devojke teske a posle na nekoj drugoj temi bice nemoralne, nisu za kucu blabla.Pa sledeci put strasno samoca vlada. Pa na nekoj temi o nevinosti svaka cast onima koji se cuvaju do 30-te treba da se ponose nije strasno da se bude sam bitna je cestitost.Itd.Itd. Jel ste svesni kolko ste apsurdni i licemerni i da ne pricam dalje.

Catwoman

pre 9 godina

Ja znam po profesorkama na fakultetu,uvek sam govorila da one koje su nadrndane,negativne i isfrustrirane,neljubazne prema studentkinjama, a fine i ljubazne prema studentima,znam da je sigurno zbog nedostatka sexa...

Molder

pre 9 godina

Svetlana
Ne bih rekao da je to isto ali dobro. Isto kao kad bih ja rekao da masturbacijom resavam problem nedostatka seksa, a u stvari ga samo ublazavam. Ne znam samo kako je isto uzbudjenje dirati sam sebe i kad te osoba suprotnog pola koju zelis dodiruje ;) Ali vi zene opet same sebe obmanjujete. Problem celog drustva u Srbiji je taj sto je nabijena neka tenzija, strah, bes, nervoza, ljutnja i svi su takvi. Mada zene mnogo vise odskacu od muskaraca po tom pitanju. Dakle nisu samo zbog nedostatka seksa ljute. Takodje, za tu mrzovoljnost nije resenje seks vec nesto mnogo dublje. Sreca, mir, radost i osmeh se mogu naci i u malim i jednostavnim stvarima u zivotu! Seks sa osobom sa kojom zelite da budete samo upotpunjuje vasu srecu i zadovoljstvo i cini zivot potpunim :D

ok

pre 9 godina

Nekim zenama je potrebno malo vise vremena da vas upoznaju, i te zene nisu hermafroditi, vec ne bi da nalete ponovo na nekoga ko ce ih povrediti.

lkj

pre 9 godina

Zensko sam,uocavam kod mojih drugarica I bez da mi ista kazu.Uglavnom o tome I ne pricamo,podrazumeva se,kada si u braku...medjutim uocava se veoma lako,odprilike kao sto je u tekstu.Nacin na koji se salimo,sta ih mori I kako o tome pricaju;da li smo opustene ili ima neki problem,kako se opisuje;cakle oci,opusteno sedenje;odabir gardarobe I na koji nacin hoda (to ne uocavam dok ne pocne da prica bilo sta).

SKIDS

pre 9 godina

@ Zato su naše devojke sve mračne, izfrustrirane, nervosne i napete. Ali problem je i kad želiš da "pomogneš" dobijaš ne.
(Aron, 31. januar 2015 09:27)

Ned'o Bog da ti dođeš do nekih para, pa budeš mogao da imaš makar i sponzorušu, provela bi se samo tako...
Ako baš toliko nemaš uspeha sa ženama biće da je problem u tebi, a ne u njima.

маннијак

pre 9 godina

Види се, како не. Нервоза, џангризавост, без осмеха, хладноћа...
Не кажу џабе шта мир у кући чува... :) да не пишем овде.

Rock

pre 9 godina

Stvarno,zasto zene kada to treba da se desi smatraju da to treba da zasluzimo i da nam one kao nesto cine kao da to i njima isto tako ne treba!? Da ne govorim o tome da sve ukupne troskove neke veze snosi muskarac sto je takodje malo iritantno,zar ne?

MT

pre 9 godina

Znam mnogo žena koje su ovakve iz opisa, ALI imaju redovan seksualni život. Znam mnogo žena koje su singl, iz svojih razloga u nekim fazama apstiniraju,ALI veoma su srećne, ispunjene i nasmejane, vesele, uspešne, kreativne i izgledaju mnogo, mnogo godina mlađe. Jednostavno ne žele bilo koga pored sebe i u pravu su. Kalupi i predrasude, priglupi tekstovi, čemu sve to, sa kojim ciljem i poentom?

Fidel

pre 9 godina

@Realan:

Tacno tako, zenama je potreban seks isto koliko i muskarcima. Ali bas kao sto je to slucaj i sa muskarcima, bilo koji zivotni problem van spavace sobe odrazice se i na seks. Dobijes otkaz a do guse si u kreditima, pandur te zaustavi zbog prebrze voznje a ti se svadjas pa te pritvore itd. Da li ce ti posle toga bas biti do seksa? Hoce, hoce, malo sutra! A zene su jos osetljivije. Dovoljno je da je sef nagazi, da njenoj majci pozli, da je dete iznervira ... Znas, lepo je to dok si tinejdzer ili student i mislis samo na alkohol i seks. Ali kad-tad odrastes, a onda te zivot krene da samara samo tako.

It's a win win situation

pre 9 godina

Muskarci ne umeju da zadovolje zene. Em im je mali, em zavrse posao za 5 minuta cim se zadovolje, em misle da znaju sve jer su gledali pornice. (Ness, 31. januar 2015 16:41)
Sa druge strane, ženama imaju gotovo neograničen potencijal. Em im je veliki, em su maratonci, em znaju sve o ženama pošto su, jelte, i same žene.

ls

pre 9 godina

Ja bi nasim zenama prvo dao dobru platu a ne da prave burek po pekarama za 15000, nego da se zadovolje prvo na tom polju pa onda sex i sve ostalo.

Toplicanin Milan

pre 9 godina

Pridjem zeni u autobusu koja je imala bas siptome opisane u ovom clanku i, ponesen dobrim namerama, ponudim joj pomoc. Moja dobra namera je nagradjena jos boljim samarom. Da se ne bih i dalje izlagao telesnom kaznjavanju, a uporan u nameri da pomognem, molio bih ove "strucnjake za seks i ekvilibristiku" da navedu jos neke dodatne karakteristicne simptome kako ne bih vise uletao "ko bik u detelinu". Unapred se radujem na dodatnim uputstvima, koja ce me odvesti u "humanizam i renesansu".

Bobi Bakala

pre 9 godina

Ne branim nikoga, pogotovo ne zene jer one zaista znaju da zakomplikuju stvari...Ali van svake pameti i zdravog razuma je nazivati je frigidnom, bolesnom, besnom i iskompleksiranom samo zbog toga sto zeli da bude sama i sto pazljivo bira partnera...

Nana

pre 9 godina

Gluposti. Ne treba imati sex po svaku cenu. Ako devojka nije za nesto na brzaka, za nesto neobavezno, upravo ovo sto pise u clanku je moze uciniti da pati, moze je uciniti nesrecnom. Nije sreca samo u sexu, ima nesto u ljubavi i dobroj vezi.

Mod

pre 9 godina

Zato su naše devojke sve mračne, izfrustrirane, nervosne i napete. Ali problem je i kad želiš da "pomogneš" dobijaš ne.
(Aron, 31. januar 2015 09:27)

I tvoja sestra, najbolja prijateljica, rodjake, najdraza koleginica itd itd. bas sve su mracne, iZfrustrirane, nervoSne i napete?

utisak

pre 9 godina

Znam jednu koja zanosno njise kukovima i to u poslovnim prostorijama. Ma koliko bila zadovoljna takav hod deluje prilicno jeftino. Pa nismo u bordelu .

zoran

pre 9 godina

Slatko se nasmejah tekstu. Ispade zena i krava isto...odnosno covek i govedo ko dva brata rodjena. Ima sexa ona/on pucaju od srece (daju mleko i veselo skakucu po livadi)...nema sexa, rogovima bi da prvog do sebe proburazi. Nema sta..ova "studija" vredi para....
Sta se od sexa napravi, Gospode moj....!!!!

Generalno ljudi imaju sex na sve strane, a covecanstvo nikada bolesnije, nikada u vezoj mizeriji..rasturanje brakova, odnosa , svadje, ratovi, gde god se okrenes. Izgleda da sex neshto slabo siri tu srecu...shta tek reci o ovim mnogoljudnim drzavama, a mizerije preko glave. Bice da to oko srece je malo komplikovanije no ispunjavanje jednog krajnje zivotinskog instikta. Bice da je Covek malo kompleksnije Bice.
Lako cemo za sex i doci do sexa, ali do Ljubavi izgleda da samo nekolicini uspeva. Ljubav donosi ispunjenje i srecu, dok sex je produzena "ruka" nagona i sam po sebi nema mogucnost da donese ispunjenje, vec praznjenje. No, ako taj impuls moze biti spojen sa energijom Ljubavi (jedna od najvecih tajni na Putu) tada jedinka moze doziveti prosvetljenje. Svaki drugi odnos je samo jedna vrsta nervnog nadrazja i izaziva trenutno zadovoljstvo ili je nagon ka produzenju vrste; zahtev prirode.
Svako dobro...

Бацач пламена

pre 9 godina

@Ness

А шта да радимо кад смо ем необдарени, ем пренапаљени, па нисмо никакви. Шта да радимо кад не можемо да се поредимо са вама које све имате Камасутру у малом прсту и груди од четворки па навише...
Вама женама је изгледа боље да немате уопште секс и будете нерасположене константно, него да имате неки који баш није врхунски. Да ту пробирљивост уместо секса примењујете на храну, давно бисте све помрле од глади.

trn u oku

pre 9 godina

zahvaljujuci ovako trivijalnim&generalizujucim tekstovima dobijamo vise nego realnu sliku nase danasnjice kroz komentare koji slede....
vise nego suvislo je komentarisati da covek /ne samo zena/ moze da ima vrhunski sex,pa da opet bude sve sto je u clanku navedeno....jer nije sex "hleb nasusni" bez koga se ne moze&jedini izvor srece&zadovoljstva da se ne lazemo....sve je to individualno sta koga pokrece&izvlaci najbolje iz njega...mene&dalje brine cinjenica da vlada pogresna slika muskaraca prema zenama&obratno...a sve je zapravo jednostavno&prosto...oslobodite se predrasuda&svojih zakljucaka kakve su zene/muskarci na osnovu prethodnih iskustva&njihovih potreba,jer to ne cini pravilo...ima mnoooogo izuzetaka...sami smo odgovorni za svoju ispunjenost&srecu!

MARIJANA

pre 9 godina

Hahahah,al se ja ismejah,na komentare, e to svima nama nedostaje,da se opustimo,I DA OKRENEMO SVE NA ŠALU. Jedan je život,a iz njega se niko nije izvukao živ.Kako reče jedan veliki um.I muškarci i žene ne nervirajte partnere za gluposti. Već je dovoljno gluposti u okruženju,obavezno, ni slučajno ne stavljati tv u spavaću sobu. To je jako bitno. I to je to,pravi partner,puno humora,itd.....

маннијак

pre 9 godina

@Ness
А ти си оверила свим мушкарцима алат, па знаш? :D
Не генерализуј, то је одлика плитких.

Zoran

pre 9 godina

Da,mogao bih se sa vecinom ako ne i sa svime sloziti ,iz ovoga sto ste naveli.Mada,ne mora da znaci da osobe koje imaju redovan sex nece ispoljiti neki od gore navedenih simptoma.
pozdrav

Straitjacket

pre 9 godina

"Ovo pitanje, verovatno veoma zanima sve muškarce, jer, kada bi znali kako da prepoznaju ženu kojoj treba seks, sigurno bi imali bar duplo više uspeha."

Duplo više od ništa je ništa. Doduše ja više ništa ne prepoznajem, od kada me prva žena(jedina žena koju sam ikada voleo) napustila, žene su mi kao masturbacija, bezidejno zadovoljavanje samog sebe samo što moram da platim.
Druga žena me napustila zato što sam i dalje nastavio da plaćam.

Sada sam na korak od 60. godine, kažu ljudi da su u tim godinama još uvek seksualno aktivni i ja sam ali svake druge godine po jednom.

D

pre 9 godina

Ness : "Muskarci ne umeju da zadovolje zene. Em im je mali, em zavrse posao za 5 minuta cim se zadovolje, em misle da znaju sve jer su gledali pornice."
Ocigledno je da ti gledas pornice cim mozes da uporedis da je muskarcima (kojim?) mali u poredjenju sa kojima (konjima)? Druga stvar je poredjenje...naime mozda je tebi prevelika u poredjenju sa optimalnom velicinom muskog organa, kako kazes. Da bas svi muskarci zavrse u 5 min. je vrlo gruba statistika. Da li tu uracunavas predigru ili samo penetraciju? Jos jedna stvar koja ukazuje da gledas pornice je upravo ta izjava da muskarcima treba 5 min. jer u pornicima scene traju i do pola sata a akteri koriste mnogo hemije i cak snimaju cin u vise navrata...Opusti se.

zorsula

pre 9 godina

Necu reci da nije tacno mada ako je tacno onda bi po ovome svaka deseta devojka ima seks.Generalno stanje u drzavi je takvo da svi mi smo neraspolozeni,nervorzni,nevoljni za sve,nema posla,nema para,pa je i taj seks nekako pao na zadnjem mestu nasih potreba.Po mom iskustvu zavisi do osobe,to za hod i nije bas tacno jer kako da objasnimo onu sto ima sire kukove pa kad hoda ona njihace a nije imala akciju godinama?Meni se desavalo da pre imam akciju za zenskom koja nije imala mesec dana nego sa zenskom koja nije imala duze od pola godine...

###

pre 9 godina

Muskarci ne umeju da zadovolje zene. Em im je mali, em zavrse posao za 5 minuta cim se zadovolje, em misle da znaju sve jer su gledali pornice.
(Ness, 31. januar 2015 16:41)

Kakav debilan komentar. Imaš znanje o sesku i ženama kao tinejdzer koji je prvi put mastubrirao.

Moskva

pre 9 godina

Svaka žena je ostrvo za sebe. Nije svakoj libido isti, pod jedan. Neke žene mogu da apstirniraju i do kraja života, neke već posle mesec dana uhvate pundravci. Meni je seks potreban. Ali sam imala faze, nakon raskida, da ne poželim ne seks, nego muškarca da mi priđe na 100 metara. I to je umelo da potraje i po godinu, dve dana. Umesto seksa, ispunjavalo me šetanje sa psom po prirodi, vežbe, druženje s prijateljima, masturbacija kad me baš puknu hormoni. Ali nisam želela muškarca da mi priđe. E onda polako...ali sigurno...počinje da hvata ludilo i ukapiram da moram da imam makar ljubavnika. Koža se ježi, radi donji stomak, jednostavno imam potrebu za seksom, osećam požudu. I našla sam ljubavnika. Sad, ne znam da li je zbog toga, ili je iz nekog potpuno levog razloga, od kako imam redovan seks, muškarci me jednostavno spopadaju. Istina je i to da što manje seksa imate, manje ga želite (naročito ako se dešava, ne znam, recimo jednom mesečno i nije baš neki, da ne kažem loš, monoton, predvidljiv). Ovo pod uslovom da ga imate makar u tragovima, da baš uopšte nema...ne znam, ja barem ne mogu skroz u apstinenciju. Seks mi je potreban.

samo kažem

pre 9 godina

jedini razlog zašto neka žena ne bi imala seks su previsoki standardi. kod muškaraca je to mnogo jednostavnjje jer ne mora svaka seksualna partnerka da bude potencijalna supruga ili majka dece. za žene seks nije zabava već potreba koja mora biti zadoviljena na odredjeni način.

Marko

pre 9 godina

@Muskarci ne umeju da zadovolje zene. Em im je mali, em zavrse posao za 5 minuta cim se zadovolje, em misle da znaju sve jer su gledali pornice.
(Ness, 31. januar 2015 16:41)

Hahaha. Al si ti izgleda imala sa dva-tri muskarca, hocu reci neka seljobera, pajsera koji ga nisu ni oprali kako treba ni pre ni dok traje, ni nakon, koji ga brisu zavesom verovatno.
Sidji malo do grada sa te cuke. Mozda promenis misljenje.

Slazem se jedino da muskarci malo preuvelicavaju. Naravno nisu svi isti. Vecina i nisu neki umetnici, ALI IMA KOJI BI TE "RASTAVILI" DA SAMO NA TO MISLIS UBUDUCE.
Ali, nisi ti izgleda te "srece". :D

poznato

pre 9 godina

@truth,

Kao sto vidis uglavnom plusevi, iz prostog razloga jer i mi muski znamo da je to tako. U suprotnom mi bi smo davno pocrkali, jer ko bi uopste postigao takve kapacitete. Dodao bih samo da usamljene zene ili devojke ne treba puno da brinu zbog svoje samoce, jer gomila muskih sa tim nema problem ili neke sumnje. Oni kojima je to bitno, verujte mi i ne trebaju vam. Bolje vam je i bez seksa nego sa takvima. Da se razumemo i takvi mogu, moraju i uglavnom se promene, ali u datom trenutku nisu upotrebljivi, i to treba da shvate kroz neko fino objasnjenje kako vec zene vec mogu da objasne. Pa opet dolazimo do ovog komentara od truth gde je objasnjeno sve kroz druge nacine sopstvenog ispunjenja. Takve zadovoljne na bilo koji nacin, sigurno imate puno privlacnosti. I na kraju napisah opste poznate stvari, a samo iz razloga jer je poznato da stvari treba ponavljati.

LOL

pre 9 godina

(Ness, 31. januar 2015 16:41)
Nije nama mali vec je tebi "soba" velika :)
Ako pak i dalje zastupas tu tezu, a ti put Kongoa, Senegala, i nema da brines.

Dragan

pre 9 godina

@Ivana
pa zive i muskarci,pa sta?Zive zene i u Avganistanu,Severnoj Koreji,Saudijskoj Arabiji,Iranu,pa im to ne smeta da bioloski obnavljaju svoju naciju,a nekima ovde sto bi se reklo-i krivom,dlake smetaju....

Stojadinka

pre 9 godina

Kako glup tekst, za ne verovati! U 21. veku! Nekoliko priglupih, srednjoskolskih opservacija koje su vazile 70tih godina proslog veka, kad su razni luzeri poceli da upoznaju teoriju seksa.
Zna li autor da se oksitocin luci kad se zena porodi i da ima direktan uticaj na lucenje mleka? Mora da porodilje lepo spavaju, odmorne su i ljuljaju kukovima dok hodaju, od tolikog oksitocina!

@ Is
Bas ste me obradovali svojim komentarom o pekarki koja (u 4 ujutro) pece burek za 15000 plate. Iako znam da para ne garantuje ama bas nista u zivotu i za sve smo sami odgovorni...

Tradicionalista.

pre 9 godina

Mene jedna lepotica pre neki dan napala u autobusu, kao ja je guram u prepunom autobusu, a nema mesta ni sibica gde da padne... Mnoge zene su na ivici da eksplodiraju, jer nisu godinama osetile musku ruku na svom telu, a same su za to najvise krive jer imaju odbojan stav prema muskarcima.

Rock

pre 9 godina

Stvarno,zasto zene kada to treba da se desi smatraju da to treba da zasluzimo i da nam one kao nesto cine kao da to i njima isto tako ne treba!? Da ne govorim o tome da sve ukupne troskove neke veze snosi muskarac sto je takodje malo iritantno,zar ne?

Milun

pre 9 godina

Zato su naše devojke sve mračne, izfrustrirane, nervosne i napete. Ali problem je i kad želiš da "pomogneš" dobijaš ne.
(Aron, 31. januar 2015 09:27)

Probaj da se opismeniš, možda dobiješ da...

Truth

pre 9 godina

Svakoj zeni uvek treba seks.
(Realan, 31. januar 2015 11:30)

Nasmejah se slatko :) Njegova recenica koja je popila sve moguce pluseve govori da je komentator zapravo cista paradigma srpskog muskarca: iako nije zena, on tacno "zna" sta svakoj zeni treba. Odlika ljudi koji imaju veliku jednostranost i samouverenst (a najcesce i ogranicenost) je da obozavaju 2 reci: SVAKO I UVEK. On ih je pomenuo u istoj recenici naravno. Hvala na prosvetljenju mi zene ne znamo sta nam treba te nam fali musko nam dam objasni sta nam se svidja :)

Za dusebriznike koji ce odmah da zakljuce kako sam frustrirana frigidna itd., informacija da sam srecno udata i sexualno zadovlj(e)na. Ali kao sto rece jedna prethodna komentatorka, hormoni srece se ne luce samo sexom, covek/zena moze da dozivi itekakvu ispunjenost kroz mnostvo drugih stvari i aktivnosti kroz koje postize srecu, mir, blazenstvo koje mnogi sexom opsednuti nikada ne mogu osetiti.

O ovoj temi bi se knjige dale ispisati. Sve govorim iz iskustva jer sam duze vremena bila bez seksa posto nisam osoba koja je sa nekim samo da ne bi bila sama i bez 'onog' (slucaj ogromnog broja ljudi) ali sam opet blistala i s vana i iznutra i moji kreativni, socijalni, licni rezultati su upotpunjavali moju srecu. Sada je ona kompletna ali da ga nisam srela sigurno ne bih licila na ovu karikaturu zene iz doticnog teksta (kao sto znam da je slucaj i sa mnogim zenama koje poznajem). Toliko o tome a sad slobodno udarajte minuse :)

Catwoman

pre 9 godina

Ja znam po profesorkama na fakultetu,uvek sam govorila da one koje su nadrndane,negativne i isfrustrirane,neljubazne prema studentkinjama, a fine i ljubazne prema studentima,znam da je sigurno zbog nedostatka sexa...

Oću da kažem

pre 9 godina

(Aron, 31. januar 2015 09:27)

Zato jer ženska pamet uvek misli da u seksu samo muškarci dobijaju, a one gube, nešto, ne znam šta... ali gube, daju nešto što muškarci ne daju?... i zato kad tražiš od žene onu stvar kao da joj dušu tražiš, kao da je pitaš - izvini jel mogu život da ti uzmem? U stvari u seksu je lepo i njima i nama, samo to one ne priznaju a mi zvonimo na sva zvona o tome, i onda ispada kako smo mi preopterećni seksom, a one nisu...
One nisu ali zato sa prijateljicama tračare o svakoj sitnici u vezi seksa, a mi nikada o tome. Ženske su toliko preopterećene seksom da se sve toliko foliraju u vezi njega, da na kraju ispada kako to njih ne zanima kao i muškarce, važi...

маннијак

pre 9 godina

Види се, како не. Нервоза, џангризавост, без осмеха, хладноћа...
Не кажу џабе шта мир у кући чува... :) да не пишем овде.

lkj

pre 9 godina

Zensko sam,uocavam kod mojih drugarica I bez da mi ista kazu.Uglavnom o tome I ne pricamo,podrazumeva se,kada si u braku...medjutim uocava se veoma lako,odprilike kao sto je u tekstu.Nacin na koji se salimo,sta ih mori I kako o tome pricaju;da li smo opustene ili ima neki problem,kako se opisuje;cakle oci,opusteno sedenje;odabir gardarobe I na koji nacin hoda (to ne uocavam dok ne pocne da prica bilo sta).

SKIDS

pre 9 godina

@ Zato su naše devojke sve mračne, izfrustrirane, nervosne i napete. Ali problem je i kad želiš da "pomogneš" dobijaš ne.
(Aron, 31. januar 2015 09:27)

Ned'o Bog da ti dođeš do nekih para, pa budeš mogao da imaš makar i sponzorušu, provela bi se samo tako...
Ako baš toliko nemaš uspeha sa ženama biće da je problem u tebi, a ne u njima.

Jedna žena

pre 9 godina

Prvo, ne luče se ovi hormoni SAMO posle seksa, apsolutno isti efekat lučenja endorfina dobija se od kardio treninga, a oksitocin se luči i kad grlite svoje dete i mazite kućnog ljubimca.

Orgazam može žena da postigne i samozadovoljavanjem i da se povremeno opusti , ako se to računa u seks?

Ne svodi se život samo na seks i uspeh u odnosima sa muškarcima. žene su kreativna bića koja uživaju u stvaranju.

Naravno da je redovan seks potreban svakom, ali nije to toliko drastično kao što ovaj članak

Ispada da bez seksa nema sna, glupo stvarno...

hahha

pre 9 godina

I,koga takva uopste da privuce? Po ovome, koja ga nema, nece ga nikad ni imati.
Ja sam bolja "riba" kad nemam decka i sexa, bavim se sportom, kreativna sam, zracim. Cim ga imam, sva se ulenjim, udebljam
Individualna stvar

mmn

pre 9 godina

Zalite se tu da su devojke teske a posle na nekoj drugoj temi bice nemoralne, nisu za kucu blabla.Pa sledeci put strasno samoca vlada. Pa na nekoj temi o nevinosti svaka cast onima koji se cuvaju do 30-te treba da se ponose nije strasno da se bude sam bitna je cestitost.Itd.Itd. Jel ste svesni kolko ste apsurdni i licemerni i da ne pricam dalje.

Molder

pre 9 godina

Svetlana
Ne bih rekao da je to isto ali dobro. Isto kao kad bih ja rekao da masturbacijom resavam problem nedostatka seksa, a u stvari ga samo ublazavam. Ne znam samo kako je isto uzbudjenje dirati sam sebe i kad te osoba suprotnog pola koju zelis dodiruje ;) Ali vi zene opet same sebe obmanjujete. Problem celog drustva u Srbiji je taj sto je nabijena neka tenzija, strah, bes, nervoza, ljutnja i svi su takvi. Mada zene mnogo vise odskacu od muskaraca po tom pitanju. Dakle nisu samo zbog nedostatka seksa ljute. Takodje, za tu mrzovoljnost nije resenje seks vec nesto mnogo dublje. Sreca, mir, radost i osmeh se mogu naci i u malim i jednostavnim stvarima u zivotu! Seks sa osobom sa kojom zelite da budete samo upotpunjuje vasu srecu i zadovoljstvo i cini zivot potpunim :D

lale

pre 9 godina

Evo jednog od glavnih problena a to su predrasude o sexu gde vecina zena misli da je sex nesto sto zena DAJE muskarcu i da on to MORA DA ZASLUZI a to NIJE ISTINA ni malo, i time muskarca stavljaju u podredjeni polozaj a u isto vreme insistirate na ravnopravnosti polova!!!!!!!! Sex je obostrani čin muskarca i zene, potpuno je nenormalno da muž treba da zasluzi sex sa svojom zenom ili decko sa svojom devojkom, isto vazi i obrnuto

Бацач пламена

pre 9 godina

@Ness

А шта да радимо кад смо ем необдарени, ем пренапаљени, па нисмо никакви. Шта да радимо кад не можемо да се поредимо са вама које све имате Камасутру у малом прсту и груди од четворки па навише...
Вама женама је изгледа боље да немате уопште секс и будете нерасположене константно, него да имате неки који баш није врхунски. Да ту пробирљивост уместо секса примењујете на храну, давно бисте све помрле од глади.

samo kažem

pre 9 godina

jedini razlog zašto neka žena ne bi imala seks su previsoki standardi. kod muškaraca je to mnogo jednostavnjje jer ne mora svaka seksualna partnerka da bude potencijalna supruga ili majka dece. za žene seks nije zabava već potreba koja mora biti zadoviljena na odredjeni način.

JP

pre 9 godina

Ja sam ponekad ovakva al' ne od nedostatka seksa već od premnogo rada. Tako da...daj te se malo dublje u analizu i uzmite u obzir zemlju u kojoj živimo!

ok

pre 9 godina

Nekim zenama je potrebno malo vise vremena da vas upoznaju, i te zene nisu hermafroditi, vec ne bi da nalete ponovo na nekoga ko ce ih povrediti.

Marko

pre 9 godina

@Muskarci ne umeju da zadovolje zene. Em im je mali, em zavrse posao za 5 minuta cim se zadovolje, em misle da znaju sve jer su gledali pornice.
(Ness, 31. januar 2015 16:41)

Hahaha. Al si ti izgleda imala sa dva-tri muskarca, hocu reci neka seljobera, pajsera koji ga nisu ni oprali kako treba ni pre ni dok traje, ni nakon, koji ga brisu zavesom verovatno.
Sidji malo do grada sa te cuke. Mozda promenis misljenje.

Slazem se jedino da muskarci malo preuvelicavaju. Naravno nisu svi isti. Vecina i nisu neki umetnici, ALI IMA KOJI BI TE "RASTAVILI" DA SAMO NA TO MISLIS UBUDUCE.
Ali, nisi ti izgleda te "srece". :D

Dragan

pre 9 godina

@Ivana
pa zive i muskarci,pa sta?Zive zene i u Avganistanu,Severnoj Koreji,Saudijskoj Arabiji,Iranu,pa im to ne smeta da bioloski obnavljaju svoju naciju,a nekima ovde sto bi se reklo-i krivom,dlake smetaju....

LOL

pre 9 godina

(Ness, 31. januar 2015 16:41)
Nije nama mali vec je tebi "soba" velika :)
Ako pak i dalje zastupas tu tezu, a ti put Kongoa, Senegala, i nema da brines.

Toplicanin Milan

pre 9 godina

Pridjem zeni u autobusu koja je imala bas siptome opisane u ovom clanku i, ponesen dobrim namerama, ponudim joj pomoc. Moja dobra namera je nagradjena jos boljim samarom. Da se ne bih i dalje izlagao telesnom kaznjavanju, a uporan u nameri da pomognem, molio bih ove "strucnjake za seks i ekvilibristiku" da navedu jos neke dodatne karakteristicne simptome kako ne bih vise uletao "ko bik u detelinu". Unapred se radujem na dodatnim uputstvima, koja ce me odvesti u "humanizam i renesansu".

D

pre 9 godina

Ness : "Muskarci ne umeju da zadovolje zene. Em im je mali, em zavrse posao za 5 minuta cim se zadovolje, em misle da znaju sve jer su gledali pornice."
Ocigledno je da ti gledas pornice cim mozes da uporedis da je muskarcima (kojim?) mali u poredjenju sa kojima (konjima)? Druga stvar je poredjenje...naime mozda je tebi prevelika u poredjenju sa optimalnom velicinom muskog organa, kako kazes. Da bas svi muskarci zavrse u 5 min. je vrlo gruba statistika. Da li tu uracunavas predigru ili samo penetraciju? Jos jedna stvar koja ukazuje da gledas pornice je upravo ta izjava da muskarcima treba 5 min. jer u pornicima scene traju i do pola sata a akteri koriste mnogo hemije i cak snimaju cin u vise navrata...Opusti se.

###

pre 9 godina

Muskarci ne umeju da zadovolje zene. Em im je mali, em zavrse posao za 5 minuta cim se zadovolje, em misle da znaju sve jer su gledali pornice.
(Ness, 31. januar 2015 16:41)

Kakav debilan komentar. Imaš znanje o sesku i ženama kao tinejdzer koji je prvi put mastubrirao.

Džoni

pre 9 godina

Ovako deluju i ponašaju se i kada imaju drugih problema, npr. previše rade, nisu zadovoljne poslom koji rade, ne mogu da postignu sve obaveze, nedostatak novca što je u ovoj državi problem no1 itd. Nije baš sav problem u seksu!

Straitjacket

pre 9 godina

"Ovo pitanje, verovatno veoma zanima sve muškarce, jer, kada bi znali kako da prepoznaju ženu kojoj treba seks, sigurno bi imali bar duplo više uspeha."

Duplo više od ništa je ništa. Doduše ja više ništa ne prepoznajem, od kada me prva žena(jedina žena koju sam ikada voleo) napustila, žene su mi kao masturbacija, bezidejno zadovoljavanje samog sebe samo što moram da platim.
Druga žena me napustila zato što sam i dalje nastavio da plaćam.

Sada sam na korak od 60. godine, kažu ljudi da su u tim godinama još uvek seksualno aktivni i ja sam ali svake druge godine po jednom.

Nana

pre 9 godina

Gluposti. Ne treba imati sex po svaku cenu. Ako devojka nije za nesto na brzaka, za nesto neobavezno, upravo ovo sto pise u clanku je moze uciniti da pati, moze je uciniti nesrecnom. Nije sreca samo u sexu, ima nesto u ljubavi i dobroj vezi.

It's a win win situation

pre 9 godina

Muskarci ne umeju da zadovolje zene. Em im je mali, em zavrse posao za 5 minuta cim se zadovolje, em misle da znaju sve jer su gledali pornice. (Ness, 31. januar 2015 16:41)
Sa druge strane, ženama imaju gotovo neograničen potencijal. Em im je veliki, em su maratonci, em znaju sve o ženama pošto su, jelte, i same žene.

Bobi Bakala

pre 9 godina

Ne branim nikoga, pogotovo ne zene jer one zaista znaju da zakomplikuju stvari...Ali van svake pameti i zdravog razuma je nazivati je frigidnom, bolesnom, besnom i iskompleksiranom samo zbog toga sto zeli da bude sama i sto pazljivo bira partnera...

utisak

pre 9 godina

Znam jednu koja zanosno njise kukovima i to u poslovnim prostorijama. Ma koliko bila zadovoljna takav hod deluje prilicno jeftino. Pa nismo u bordelu .

MT

pre 9 godina

Znam mnogo žena koje su ovakve iz opisa, ALI imaju redovan seksualni život. Znam mnogo žena koje su singl, iz svojih razloga u nekim fazama apstiniraju,ALI veoma su srećne, ispunjene i nasmejane, vesele, uspešne, kreativne i izgledaju mnogo, mnogo godina mlađe. Jednostavno ne žele bilo koga pored sebe i u pravu su. Kalupi i predrasude, priglupi tekstovi, čemu sve to, sa kojim ciljem i poentom?

Mod

pre 9 godina

Zato su naše devojke sve mračne, izfrustrirane, nervosne i napete. Ali problem je i kad želiš da "pomogneš" dobijaš ne.
(Aron, 31. januar 2015 09:27)

I tvoja sestra, najbolja prijateljica, rodjake, najdraza koleginica itd itd. bas sve su mracne, iZfrustrirane, nervoSne i napete?

Fidel

pre 9 godina

@Realan:

Tacno tako, zenama je potreban seks isto koliko i muskarcima. Ali bas kao sto je to slucaj i sa muskarcima, bilo koji zivotni problem van spavace sobe odrazice se i na seks. Dobijes otkaz a do guse si u kreditima, pandur te zaustavi zbog prebrze voznje a ti se svadjas pa te pritvore itd. Da li ce ti posle toga bas biti do seksa? Hoce, hoce, malo sutra! A zene su jos osetljivije. Dovoljno je da je sef nagazi, da njenoj majci pozli, da je dete iznervira ... Znas, lepo je to dok si tinejdzer ili student i mislis samo na alkohol i seks. Ali kad-tad odrastes, a onda te zivot krene da samara samo tako.

trn u oku

pre 9 godina

zahvaljujuci ovako trivijalnim&generalizujucim tekstovima dobijamo vise nego realnu sliku nase danasnjice kroz komentare koji slede....
vise nego suvislo je komentarisati da covek /ne samo zena/ moze da ima vrhunski sex,pa da opet bude sve sto je u clanku navedeno....jer nije sex "hleb nasusni" bez koga se ne moze&jedini izvor srece&zadovoljstva da se ne lazemo....sve je to individualno sta koga pokrece&izvlaci najbolje iz njega...mene&dalje brine cinjenica da vlada pogresna slika muskaraca prema zenama&obratno...a sve je zapravo jednostavno&prosto...oslobodite se predrasuda&svojih zakljucaka kakve su zene/muskarci na osnovu prethodnih iskustva&njihovih potreba,jer to ne cini pravilo...ima mnoooogo izuzetaka...sami smo odgovorni za svoju ispunjenost&srecu!

MARIJANA

pre 9 godina

Hahahah,al se ja ismejah,na komentare, e to svima nama nedostaje,da se opustimo,I DA OKRENEMO SVE NA ŠALU. Jedan je život,a iz njega se niko nije izvukao živ.Kako reče jedan veliki um.I muškarci i žene ne nervirajte partnere za gluposti. Već je dovoljno gluposti u okruženju,obavezno, ni slučajno ne stavljati tv u spavaću sobu. To je jako bitno. I to je to,pravi partner,puno humora,itd.....

zoran

pre 9 godina

Slatko se nasmejah tekstu. Ispade zena i krava isto...odnosno covek i govedo ko dva brata rodjena. Ima sexa ona/on pucaju od srece (daju mleko i veselo skakucu po livadi)...nema sexa, rogovima bi da prvog do sebe proburazi. Nema sta..ova "studija" vredi para....
Sta se od sexa napravi, Gospode moj....!!!!

Generalno ljudi imaju sex na sve strane, a covecanstvo nikada bolesnije, nikada u vezoj mizeriji..rasturanje brakova, odnosa , svadje, ratovi, gde god se okrenes. Izgleda da sex neshto slabo siri tu srecu...shta tek reci o ovim mnogoljudnim drzavama, a mizerije preko glave. Bice da to oko srece je malo komplikovanije no ispunjavanje jednog krajnje zivotinskog instikta. Bice da je Covek malo kompleksnije Bice.
Lako cemo za sex i doci do sexa, ali do Ljubavi izgleda da samo nekolicini uspeva. Ljubav donosi ispunjenje i srecu, dok sex je produzena "ruka" nagona i sam po sebi nema mogucnost da donese ispunjenje, vec praznjenje. No, ako taj impuls moze biti spojen sa energijom Ljubavi (jedna od najvecih tajni na Putu) tada jedinka moze doziveti prosvetljenje. Svaki drugi odnos je samo jedna vrsta nervnog nadrazja i izaziva trenutno zadovoljstvo ili je nagon ka produzenju vrste; zahtev prirode.
Svako dobro...

маннијак

pre 9 godina

@Ness
А ти си оверила свим мушкарцима алат, па знаш? :D
Не генерализуј, то је одлика плитких.

Moskva

pre 9 godina

Svaka žena je ostrvo za sebe. Nije svakoj libido isti, pod jedan. Neke žene mogu da apstirniraju i do kraja života, neke već posle mesec dana uhvate pundravci. Meni je seks potreban. Ali sam imala faze, nakon raskida, da ne poželim ne seks, nego muškarca da mi priđe na 100 metara. I to je umelo da potraje i po godinu, dve dana. Umesto seksa, ispunjavalo me šetanje sa psom po prirodi, vežbe, druženje s prijateljima, masturbacija kad me baš puknu hormoni. Ali nisam želela muškarca da mi priđe. E onda polako...ali sigurno...počinje da hvata ludilo i ukapiram da moram da imam makar ljubavnika. Koža se ježi, radi donji stomak, jednostavno imam potrebu za seksom, osećam požudu. I našla sam ljubavnika. Sad, ne znam da li je zbog toga, ili je iz nekog potpuno levog razloga, od kako imam redovan seks, muškarci me jednostavno spopadaju. Istina je i to da što manje seksa imate, manje ga želite (naročito ako se dešava, ne znam, recimo jednom mesečno i nije baš neki, da ne kažem loš, monoton, predvidljiv). Ovo pod uslovom da ga imate makar u tragovima, da baš uopšte nema...ne znam, ja barem ne mogu skroz u apstinenciju. Seks mi je potreban.

zorsula

pre 9 godina

Necu reci da nije tacno mada ako je tacno onda bi po ovome svaka deseta devojka ima seks.Generalno stanje u drzavi je takvo da svi mi smo neraspolozeni,nervorzni,nevoljni za sve,nema posla,nema para,pa je i taj seks nekako pao na zadnjem mestu nasih potreba.Po mom iskustvu zavisi do osobe,to za hod i nije bas tacno jer kako da objasnimo onu sto ima sire kukove pa kad hoda ona njihace a nije imala akciju godinama?Meni se desavalo da pre imam akciju za zenskom koja nije imala mesec dana nego sa zenskom koja nije imala duze od pola godine...

poznato

pre 9 godina

@truth,

Kao sto vidis uglavnom plusevi, iz prostog razloga jer i mi muski znamo da je to tako. U suprotnom mi bi smo davno pocrkali, jer ko bi uopste postigao takve kapacitete. Dodao bih samo da usamljene zene ili devojke ne treba puno da brinu zbog svoje samoce, jer gomila muskih sa tim nema problem ili neke sumnje. Oni kojima je to bitno, verujte mi i ne trebaju vam. Bolje vam je i bez seksa nego sa takvima. Da se razumemo i takvi mogu, moraju i uglavnom se promene, ali u datom trenutku nisu upotrebljivi, i to treba da shvate kroz neko fino objasnjenje kako vec zene vec mogu da objasne. Pa opet dolazimo do ovog komentara od truth gde je objasnjeno sve kroz druge nacine sopstvenog ispunjenja. Takve zadovoljne na bilo koji nacin, sigurno imate puno privlacnosti. I na kraju napisah opste poznate stvari, a samo iz razloga jer je poznato da stvari treba ponavljati.

ls

pre 9 godina

Ja bi nasim zenama prvo dao dobru platu a ne da prave burek po pekarama za 15000, nego da se zadovolje prvo na tom polju pa onda sex i sve ostalo.

Zoran

pre 9 godina

Da,mogao bih se sa vecinom ako ne i sa svime sloziti ,iz ovoga sto ste naveli.Mada,ne mora da znaci da osobe koje imaju redovan sex nece ispoljiti neki od gore navedenih simptoma.
pozdrav

Stojadinka

pre 9 godina

Kako glup tekst, za ne verovati! U 21. veku! Nekoliko priglupih, srednjoskolskih opservacija koje su vazile 70tih godina proslog veka, kad su razni luzeri poceli da upoznaju teoriju seksa.
Zna li autor da se oksitocin luci kad se zena porodi i da ima direktan uticaj na lucenje mleka? Mora da porodilje lepo spavaju, odmorne su i ljuljaju kukovima dok hodaju, od tolikog oksitocina!

@ Is
Bas ste me obradovali svojim komentarom o pekarki koja (u 4 ujutro) pece burek za 15000 plate. Iako znam da para ne garantuje ama bas nista u zivotu i za sve smo sami odgovorni...