Aktuelno

Zaljubljeni do ušiju: Evo kako je Bastijan pokazao Ani ljubav

Sreda, 21.01.2015.

13:06

Izvor: Super žena

Zaljubljeni do ušiju: Evo kako je Bastijan pokazao Ani ljubav IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

Krotiteljka tigrova

pre 9 godina

Ponovo ste omanuli! Toliko ste ubeđeni u to što govorite, a što nije potkrepljeno činjenicama, da takva zaslepljenost i površnost deluju gotovo tragično. Znanje iz psihologije mi dozvoljava da sastavim vaš psihološki profil, ali s obzirom na moguće greške, uzdržaću se toga. Ukratko, otkud vam to da živim u Nemačkoj? Pod uticajem sopstvenih iskustava mislite da svi, neizostavno, moraju da imaju ista?! Živim (za sada) u Srbiji, gde sam i upoznala svog verenika (prosto mi je žao što nije Turčin - da li su Turci manje vredni?!). Nemam baš nikakav problem sa tim što sam Srpkinja, tu činjenicu rado i često ističem gde god da odem, ali sam svesna i ogromnih nedostataka u mentalitetu ovog naroda i kolektivne nespremnosti da se menja. Ne znam po kojim kriterijuma ste se vi rukovodili pri izboru partnera (ako ga uopšte imate, eto razloga za evidentnu ogorčenost), ali nacionalna pripadnost nije bila na mojoj listi preferencija. Isto tako, činjenica je da žene u Srbiji nisu dovoljno poštovane (vi se ono, kao, gnušate Turske?!). A kao feministkinja i obrazovana osoba sa solidnom karijerom, ne mogu biti dalje od sponzoruše, ali je vama, u vašoj uskogrudosti, to mnogo teško da pojmite. Sada vas ostavljam da pod drugim korisničkim imenom napišete još neki hvalospev sebi i umirite svoj krhki ego. A konzervativizam, vama svojstven, je kočnica svakog napretka pa ne čudi što Srbija, puna raznih Mladenovića, sve više stagnira. (Odgovaram na proizvoljan mizogin komentar upućen meni)

andrijano

pre 9 godina

ja sam prvi rekao da je lik ruzan ali to nema nekakve veze.ima zena koje privlaci telo,druge privlaci lice,trece privlaci intelekt,cetvrte privlaci korist.sta god da ih je privuklo lepo je videti da se neko voli i tu treba da prestane svaki komentar jer je neumesno i ruzno komentarisati neciju intimnu stvar.stalno gledamo svadje,razvode,gluposti.neko ce reci da je ovo pateticno i nezrelo ali ljubav je upravo takva.iracionalna i ne treba je puno analizirati.kako srece da svi mi imamo kraj nas nekog ko nas iskreno voli i obrnuto.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Niste vi taj na kome je da, iz svog kalupa, donosi sud o drugim ljudima, njihovom karakteru, vezama, patriotizmu, porivima itd. A ako vam je toliko stalo do Srbije,...trebalo da vam je jasno da je upravo taj, vama svojstven, provincijalizam (nije uvreda, već konstatacija), opiranje promenama i napretku ubijaju i na društvenom i na kulturnom planu.
(Krotiteljka tigrova)
--
Normalno je da ja nisam taj koji iz svog "kalupa" donosi sud o drugim ljudima... i tandara broc, ja samo iznosim svoje misljenje na temu o kojoj je rec. Nasuprot tome VI, pokusavate da imate monopol na tudja shvatanja, valjda poneti i zaneti svojom velikom srecom i ljubavlju prem Vasem idealnom strancu, koji uprkos svojim mladim godinama nije uspeo da odoli Vasoj pameti, lepoti i sarmu. Naravno da sam patriota i da se gnusam provincijalaca palanackog duha, poput Vas, koji se "lepe" na svaki "izlog" velikog, posebno inostranog, grada. Kod nas takve zovu sponzorusama. Ziveo sam dugo godina u inostranstvu i za to vreme apsolvirao karaktere primitivaca iz Srbije, bez obzira da li se radi o zenama ili muskarcima. Vi pripadate onom sloju ljudi, koji se rukovode onom makedonskom divnom izrekom koja tako lepo lezi skporojevicima svih fela a glasi: "Na tudjega tatka po golema .....".
Ukoliko Vas "veciti mladozenja", kako rekoste, nije "Svaba", smeo bih da se kladim da je Turcin ili neko sa vec "poznatog" podrucja koji vas drzi kao "rezervu". Ali za one koji se stide sebe i svoje nacije i to je premija.

Krotiteljka tigrova

pre 9 godina

Još jedna od loših srpskih osobina je da se samouvereno govori o nečemu o čemu se pojma nema. Moram da vas razočaram, ne volim starije muškarce i moj verenik je dve godine mlađi od mene. A nije ni ''švaba''. Vaši problemi su lične prirode, ne želim niti me zanima da nagađam o tome, ali previše je očigledno da vam nedostaje samopoštovanja (iako komentarima potencirate upravo suprotno) i smatrate da niste dovoljno vredni. Niste vi taj na kome je da, iz svog kalupa, donosi sud o drugim ljudima, njihovom karakteru, vezama, patriotizmu, porivima itd. A ako vam je toliko stalo do Srbije, koliko tvrdite, onda bi trebalo da vam je jasno da je upravo taj, vama svojstven, provincijalizam (nije uvreda, već konstatacija), opiranje promenama i napretku ubijaju i na društvenom i na kulturnom planu.
Za moderatore: znam da moj komentar nema veze sa tekstom, odgovaram na repliku upućenu meni.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

...tačna je jedina ta da Srbi vole da se obmanjuju. Tako isfrustrirani, iskompleksirani, opterećeni muškarci mogu da se teše da je Ana izabrala ovog Nemca.., a ne zbog onih kvaliteta koji strani muškarci imaju, a Srbima nedos.. I sama imam verenika stranca i to nema nikakve veze sa novcem, slično zarađujemo, time što je on stranac, ne držim do mišljenja ''sela'', ionako ću zadržati prezime, već sa njegovim odnosom prema meni, zajedničkim interesovanjima i pogledom na svet... ali verujem i podržavam to što Srpkinje žele da se oslobode balasta zvanog ''srpski muž''. P. S. Znam da ima sjajnih Srba, ali vas je u moru isfrustriranih džibera izuzetno teško naći.
(Krotiteljka nemačkih ovaca)
-
Ipak ste Vi ogledni primer tog srpskog karaktera o kome govorite sa gadjenjem. Naime, osećate da ste tom Vašem strancu "trinaesto prase" ili zadnja rupa na svirali ali, tipični srpski inat Vam ne dozvoljava to da priznate. I dalje insistirate kako ste velika srećnica uprkos tome što znate da ste tamo samo broj, samo statistička greška, koja neće biti zabeležena, čak ni u matičnim knjigama. Mislim da baš Vi "pucate" od kompleksa. Otišli ste iz sela ali selo iz Vas nikada. Nedostaje Vam divljenje komsija i rodjaka u selu, kako ste velika srećnica zato što za "večitog mladoženju" imate nekog "švabu" punog, kako rekoste, "kvaliteta". Znam i ja da ima prefinjenih srpskih žena, čiji imidž kvari ogroman broj džiberki odnosno lovaca matorih i olinjalih stranih penzionera.

Krotiteljka tigrova

pre 9 godina

U moru gluposti koje su ovde objavljene, tačna je jedina ta da Srbi vole da se obmanjuju. Tako isfrustrirani, iskompleksirani, opterećeni muškarci mogu da se teše da je Ana izabrala ovog Nemca jedino zbog para, slave i uspeha (i to bi bilo sasvim u redu - sličan se sličnom raduje - stara je latinska mudrost), a ne zbog onih kvaliteta koji strani muškarci imaju, a Srbima nedostaju (poštuju žene, nisu posesivni i nezreli, sputani svim mogućim predrasudama i naopakim tumačenjem tradicije). I sama imam verenika stranca i to nema nikakve veze sa novcem, slično zarađujemo, time što je on stranac, ne držim do mišljenja ''sela'', ionako ću zadržati prezime, već sa njegovim odnosom prema meni, zajedničkim interesovanjima i pogledom na svet. I ne znam da je Beograd postao turistička destinacija, ali verujem i podržavam to što Srpkinje žele da se oslobode balasta zvanog ''srpski muž''. P. S. Znam da ima sjajnih Srba, ali vas je u moru isfrustriranih džibera izuzetno teško naći.

Filmofil

pre 9 godina

Cime je ova devojka zasluzila da ljudi lece komplekse na njoj na ovakav nacin? Od onih koji su je poznavali od devojcice, predavali u skoli cula sam da je bila vredno, pristojno i vaspitano dete.
Marko Jaric, bivsa supruga iz Brazila, Predrag Stojakovic ozenjen Grkinjom, zivi u Grckoj (kao klinac otisao tamo), Sinisa Mihajilovuc Italijankom, zivi u Italiji....Ni krajickom mozga mi ne bi palo na pamet da komentarisem tako nesto.
Licni zivot svakog od nas je privatna stvar, ne drzavni projekat. Kako vas nije sramota ovakvih komentara, pod pretpostavkom da imate vise od 15 godina?

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

@Mladen Mladenovic
Pošto ste veliki obožavaoc Dučića jer ga volite spomenit kod svake teme o Hrvatima, čudim se kako niste spomenuli njegov opus o ženama pošto imate jednako mišljenje o ljepšem spolu. Gospodine isfrustrirani ste.
(Jura, 22. januar 2015 00:08)

Jesam veliki poštovalac Jovana Dučića, jednog od najvećih Srba rodjenih na srpskim etničkim prostorima. Ženama i ženskom rodu je poklonio najlepše stihove ali, i žene su volele njega. Naravno, kao Srbin, kome je nacija i ljubav prema njoj bila iznad svega doživeo je sudbinu svih velikih Srba. Čak je i kao pokojnik morao da čeka 70-ak godina da mu se zemni ostaci prenesu i polože u nedra njegovog zavičaja. U gimnaziji nam je bila zabranjena njegova poezija. Osim nekoliko "prikladnih" pesama. Inače, ne znam da li Vam je poznat i drugi deo priče vezan za žene koje su volele Jovana Dučića. Današnja srpska ambasada na čuvenom "Hosek Tere" u Budimpešti, na najekskluzivnijem mestu, predstavlja dar jedne madjarske grofice svom ljubavniku Jovanu Dučiću. Tu Ambasadu, na sreću, nisu uspeli da nam otmu Hrvati kao što je slučaj sa drugim ambasadama. Kao kuriozitet, u toj Ambasadi, još uvek postoji originalno kupatilo iz vremena Jovana Dučića izgradjeno od alabastera. Ne znam šta podrazumevate pod "frustracijama", ako je to uopšte važno za ovu neobaveznu temu, koja je više "zabava miliona" nego od nekog suštinskog značaja. Nećete valjda jednu teniserku i Švajnštajgera stavljati u istu ravan sa JOVANOM DUČIĆEM?

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Lepotica i zver. .. ali ovo je klasičan kompleks sprskih sponzoruša.
Iako i sama ima pare, u njoj je ta klica i mentalitet željan da za dečka ima fudbalera, milionera, slavnu ličnost...
... našla sreću sa gaborom iz Nemačke...
Nikada me niko neće ubediti da je ovo neka iskrena ljubav i da nisu kompleksi u pitanju. Za njega me ne čudi... Ana je anđeo sa neba. Takvu lepoticu ne može da ima i pored miliona. Može naći neku straletu, plastičnu, naduvanu, ali prirodnu lepoticu, zgodnu, prelepu, kao Anu, nikada. Ali šta je sa njom? Kompleksčina, eto šta je, i oladite sa advokatisanjem molim vas pošto sam dovoljno iskusan da poznajem mentalitet ovdašnjih devojaka,( čast izuzecima ),ali ovo je presmešno.
Kao kad lik od 65 god. šeta curu od 20. Ljubav? Ma 101% ljubav...
(Istina je, znamo)
-----
E, pa vidite, nije oportuno, čak nije ni preporučljivo u Srbiji govoriti istinu. Mi volimo kada se lažemo. Kada se krug zatvori vidimo da smo magarci ali, teraj dalje. Obožavam žene ali, zar nekome treba bilo kakav dokaz da je ljubav kod većine žena u ovoj moralno i materijalno opustošenoj zemlji, ravna "zelenom kartonu", radnim papirima ili nekoj "sići" od para koju poseduje strani socijalni slučaj, pogodjen "ljubavlju" naših nevesta?! Samo neka je stranac?! Ana je samo jedna od tih kopleksašica. Jedina je razlika što je u medjuvremenu stekla novac i slavu. Shodno onoj našoj poslovici "Možeš iz sela ali selo iz tebe nikada" u potpunosti definiše ovu "veliku ljubav".

Žaki

pre 9 godina

Kako je to lepo. To je prednost kraljevine kao autentičnog modela zdravog društva. Hipotetički - zamislimo da smo sad dali svoju princezu za nemačkog princa!? Kakva je to udaja brale. Svekar jak ko zemlja, ko bi nam šta mogao? Pa naravno da bi pomogao narodu svoje nove mezimice :)

vv

pre 9 godina

@Ledeni, koje veze ima odakle je muskarac ili zena? Treba da shvatite da Ana najmanje vreme provodi u Srbiji i da je sasvim logicno da ce pre nekog upoznati i pronaci u gradovima po kojim putuje nego u Srbiji gde ima vrlo malo vremena da bude. A to da li je lep ili ne to je stvar ukusa. Mozda ju je privukao karakterom, harizmom. Prica da juri pare je glupo komentarisati jer je i ona sama "puna kao brod".

Jura

pre 9 godina

@Mladen Mladenovic
Pošto ste veliki obožavaoc Dučića jer ga volite spomenit kod svake teme o Hrvatima, čudim se kako niste spomenuli njegov opus o ženama pošto imate jednako mišljenje o ljepšem spolu. Gospodine isfrustrirani ste.

Istina je, znamo...

pre 9 godina

Lepotica i zver. Možete vi tastatura moralisti da filozofirate o ljubavi i njenog bezgraničnosti, bla,bla,bla... ali ovo je klasičan kompleks sprskih sponzoruša.
Iako i sama ima pare, u njoj je ta klica i mentalitet željan da za dečka ima fudbalera, milionera, slavnu ličnost...
Ej bre, ovaj lik je možda predobar, kao čovek, ali ja ružnijeg sportistu nisam nikada video! A da stvar bude još banalnija, Ana je jedna od najlepših žena na svetu! I kao baš njega zavolela, od 3 milijardi muškaraca na svetu našla sreću sa gaborom iz Nemačke. Pa jeste našla sreću, jer je fudbaler, jer je prvak sveta, a ne zato što ''ima to nešto'' u sebi,... i te tinejdz fore.
Nikada me niko neće ubediti da je ovo neka iskrena ljubav i da nisu interesi i kompleksi u pitanju. Za njega me nečudi što je pukao na Anu. Za njega ke Ana anđeo sa neba. Takvu lepotic ne može da ima i pored miliona. Može naći neku straletu, plastičnu, naduvanu, ali prirodnu lepoticu, zgodnu, prelepu, kao Anu, nikada. Ali šta je sa njom? Kompleksčina, eto šta je, i oladite sa advokatisanjem molim vas pošto sam dovoljno iskusan da poznajem mentalitet ovdašnjih devojaka, ( čast izuzecima ), ali ovo je presmešno.
Kao kad lik od 65 god. šeta curu od 20. Ljubav? Ma 101% ljubav...

X

pre 9 godina

Menja ih kao carape???
Ovaj momak vam je ruzan???
Ma ko ste vi svi koji tako pisete, jad i beda Srbije. Talog.
Niko i nista.
Neka ljudi uzivaju u vezi i ljubavi, imaju mnogo sto vecina nema, i neka zive svoje zivote.
Dezurni pljuvaci su samo to - dezurni pljuvaci, a sta neko kaze, najvise govori o njemu samom.

sanja

pre 9 godina

Samo kratko da odgovorim ovima sto im je zivotno pitanje zasto Ana uvek smuva stranca a ne Srbina. Mozda zato sto 99% vremena provodi "preko" a vi probajte izaci iz svog sela pa cete videti dalje od nosa. kiss

mesni narezak

pre 9 godina

Meni uopšte nije jasno koji ovde parametri za lepotu vladaju?
Nije grbav, nema šiškice ko Bajatović, nije rošav, garav i fali mu zub, nema dva metra, grbu i pivski stomak... znači on Srbima nije lep.
Rekao bih da srpkinjama ipak jeste lep, itekako.

Plava ruza

pre 9 godina

@Toplicanin Milan, samo se tjesi, druze, da je kesh razlog tvoje odbacenosti, i da mi volimo Bastijana zbog novca. Tako ce ti biti lakse. Poznato srpsko kiselo grozdje, mozete da ga izvozite. Nisi ti los, nego one sponzoruse ;) A Basti je vrh, pravi muskarac, srecnica je Ana!

re

pre 9 godina

(Dott, 21. januar 2015 16:03)

O cemu ti moralises!? Verujem da ces imati u zivotu samo jednu devojku, zar ne?? A ako mene pitas:-) verujem da joj prethodni nisu odgovarali i, znas sta, bas je pametno uradila, razisla se sa njima pre nego je zarobljena u zamci "kuca, porodica, deca". Pametno, Ana, pametno, i zene imaju pravo da biraju!

Krotitelj tigrica

pre 9 godina

@Mladen Mladenovic, 21. januar 2015 15:44

Kako vi svojim komentarima zamarate! Puni ste kompleksa i predrasuda. Na kolikom uzorku ste vršili to istraživanje koje je pokazalo da su naše žene "lake"? I šta, uopšte, znači to "LAKE"? Ja znam samo za žene koje se ne boje da otvoreno uživaju u seksu! A Srpkinje su, u poređenju sa ženama sa Zapada, veoma konzervativne!

Ana je draga i mila devojka i sigurno je nije teško voleti, ali mi je ovo ispisivanje ljubavnih poruka na kopačkama potpuno klinački.
(Krotiteljka tigrova, 21. januar 2015 16:45)
----
Ja mislim da Vas moj komentar nije zamorio vec probudio interesovanje, zbog cega ste i napisali komentar. Zar je posle citanja ovih komentara potreban neki veci uzorak? LAKE, ne znaci da su lake na kilogram vec na novac. I to mali novac, zbog cega Beograd ubrzano postaje turisticka destinacija. Nije to, valjda, za Vas neka velika novost i da pojam LAKE ZENE izjednacavate sa zenama koje uzivaju u seksu?!

Mare

pre 9 godina

Što je ružan? Jer je Nemac? Možda što je plav, Srbi i srpkinje lože na taj latino ganci stil ne znači da se to svima svidja, čuo sam to kao ''žuti'' ovo ono...Neki se ne stide svog izgleda(a i zašto bi) i nemaju komplekse,za razliku od većine ljudi s kojima sam progovorio o ovome, svi su u fazonu 'kako je ružan', muškarci pretežno, a dođe im da im kažem da nisu ni oni nešto lepi ali to bi bio prevelik udarac na narcisoidne duše...A Nole je nešto mnogo lep, da je sa Anom ne bi niko rekao lepotica i ... , drugo šta ima bilo ko da komentariše nečiju vezu i ukuse, koliko je to malograđanski još kad kapiten svetskih prvaka stavi Srbiju na kopačku! Pitanje za sve vas što ste komentarisali 'Who the f... are you'?

aljica

pre 9 godina

Za sve one zlobnike i koji se tako osećaju, sve i da joj je 101 muškarac...njen život, njena stvar! Želim joj svu sreću i ljubav, kao i svaka normalna osoba je zaslužila...nikome ona nije dužna, OSIM sebi samoj.

Dott

pre 9 godina

Brate Anu ne kapiram nikako, pa ovaj ima klasicnu seljobersku facu. Koliko ih Ana izmenja na ocigled sveta stvarno mi nije jasna, ako je ono sto pomisljam, onda Ana sram te bilo!

re

pre 9 godina

Ani ce se definitivno, posle citanja komentara nekih Srba, smuciti svi Srbi, ako vec nisu, jer ovakvu dozu niskosti, pakosti, zlobe i degutantnosti prema jednom paru mladih ljudi ne moze nista opravdati.

Dott

pre 9 godina

Ana posle svakog hot foto sesna tras pa novi decko, jedino sto je Veraska maznula posle njegovog hot fotosesna gde je bio cak obnazen. A ovaj sa seljackom facom izgleda ko da joj cale moze biti.

Krotiteljka tigrova

pre 9 godina

@Mladen Mladenovic, 21. januar 2015 15:44

Kako vi svojim komentarima zamarate! Puni ste kompleksa i predrasuda. Na kolikom uzorku ste vršili to istraživanje koje je pokazalo da su naše žene "lake"? I šta, uopšte, znači to "LAKE"? Ja znam samo za žene koje se ne boje da otvoreno uživaju u seksu! A Srpkinje su, u poređenju sa ženama sa Zapada, veoma konzervativne!

Ana je draga i mila devojka i sigurno je nije teško voleti, ali mi je ovo ispisivanje ljubavnih poruka na kopačkama potpuno klinački.

ona sto joj nikad ne objavljujete komentare

pre 9 godina

Zamislite mlada, lepa devojka menja momke na ocigled celog sveta! Ma kako se samo usudila? I jos obicno vija strance umesto nase divne Srbe. Ma uzas zivi. Ana, kad procitas komentare, da se vratis u Srbiju, udas se za prvog dasu Srbina da mu rodis tuce dece i da ne mrdas od sporeta. E kad budes takva onda ce te vrli Srbi koji ovde komentatisu voleti... ili ce i onda naci neku manu.

Bavarska Princeza

pre 9 godina

A tesko li je zaljubiti se u Srpkinju ?? Mozda Brazilke dobro vrte kukovima ali mi smo strastvene, pune zara i uzbudjenja. Ko se zagleda u Srpkinju taj je pecen :P

Jako mi je drago zbog Ane i mog Bastija. Najlepsi sa najlepsom !

Topličanin Milan

pre 9 godina

Momak je ludilo. Blago njoj :)
(Plava ruza, 21. januar 2015 13:14)
---
Da je momak ludilo, jeste?! Ali, zašto da bude "blago njoj"?! Zbog njegove "neodoljive" lepote ili, što je za naše srpske neveste najvažnije, zbog para?! Ana ih ima, ne mora da sanja taj pusti san obične srpske sponzoruše.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

A tesko li je zaljubiti se u Srpkinju ?? Mozda Brazilke dobro vrte kukovima ali mi smo strastvene, pune zara i uzbudjenja. Ko se zagleda u Srpkinju taj je pecen :P

Jako mi je drago zbog Ane i mog Bastija. Najlepsi sa najlepsom !
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bavarska Princeza, 21. januar 2015 15:04)
----
"Strastvene pune žara i uzbudjenja"? Kakva skromnost? Zaboravili ste da dodate i onaj "kvalitet", po kome su ne sve Srpkinje, postale poznate širom Evrope odnosno, LAKE ?! A što se tiče ovog "najlepši sa najlepšom", ja mislim da se nigde bolje nije materijalizovala ona latinska mudra izreka, koja glasi, "Nomen est omen", nego kod Ane i ovog "tvog" Bastija.

Septicar

pre 9 godina

Tuzno je kada poznata devojka puna para juri i menja tipove kao carape ponasajuci se kao nase sponzoruse!!! Koja je to falinka u glavi to je strasno, a izmedju ostalog se najbolje vidi na teniskom terenu???

malji_deca

pre 9 godina

"... Bastijan stalno putuje i bodri svoju devojku na teniskim turnirima."
-------------------------------------------------------------------------
Nemoj vise da je bodris. Dosta si je bodrio.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Pa dobro, nije on kriv što je ružan, što je "Švaba" i što je Švajnštajger. To može sve da se reši tako što će Ana svojom lepotom "pokriti" njegovu ružnoću, što će, ako bude dobar i slušao Anu, moći da zatraži srpsko državljanstvo i, što može da uzme Anino prelepo prezime. Ima toliko "Švaba" iz Srbije u Nemačkoj, pa bi red bio da dobiju i jednog "Srbina". Uostalom, "nije lako Srbin biti...".

NouNejmovic

pre 9 godina

Ne gubi glavu, Švajni druže moj, i onako će te šutnuti na kraju!
(Nenad, 21. januar 2015 13:21)

Kme, kmeee, knmeeee, Nenadu slomila srce neka pevaljka iz Gornjeg Brijanja pa je sad kivan na ceo zenski rod.

re

pre 9 godina

Ani ce se definitivno, posle citanja komentara nekih Srba, smuciti svi Srbi, ako vec nisu, jer ovakvu dozu niskosti, pakosti, zlobe i degutantnosti prema jednom paru mladih ljudi ne moze nista opravdati.

NouNejmovic

pre 9 godina

Ne gubi glavu, Švajni druže moj, i onako će te šutnuti na kraju!
(Nenad, 21. januar 2015 13:21)

Kme, kmeee, knmeeee, Nenadu slomila srce neka pevaljka iz Gornjeg Brijanja pa je sad kivan na ceo zenski rod.

Krotiteljka tigrova

pre 9 godina

@Mladen Mladenovic, 21. januar 2015 15:44

Kako vi svojim komentarima zamarate! Puni ste kompleksa i predrasuda. Na kolikom uzorku ste vršili to istraživanje koje je pokazalo da su naše žene "lake"? I šta, uopšte, znači to "LAKE"? Ja znam samo za žene koje se ne boje da otvoreno uživaju u seksu! A Srpkinje su, u poređenju sa ženama sa Zapada, veoma konzervativne!

Ana je draga i mila devojka i sigurno je nije teško voleti, ali mi je ovo ispisivanje ljubavnih poruka na kopačkama potpuno klinački.

malji_deca

pre 9 godina

"... Bastijan stalno putuje i bodri svoju devojku na teniskim turnirima."
-------------------------------------------------------------------------
Nemoj vise da je bodris. Dosta si je bodrio.

Bavarska Princeza

pre 9 godina

A tesko li je zaljubiti se u Srpkinju ?? Mozda Brazilke dobro vrte kukovima ali mi smo strastvene, pune zara i uzbudjenja. Ko se zagleda u Srpkinju taj je pecen :P

Jako mi je drago zbog Ane i mog Bastija. Najlepsi sa najlepsom !

Septicar

pre 9 godina

Tuzno je kada poznata devojka puna para juri i menja tipove kao carape ponasajuci se kao nase sponzoruse!!! Koja je to falinka u glavi to je strasno, a izmedju ostalog se najbolje vidi na teniskom terenu???

X

pre 9 godina

Menja ih kao carape???
Ovaj momak vam je ruzan???
Ma ko ste vi svi koji tako pisete, jad i beda Srbije. Talog.
Niko i nista.
Neka ljudi uzivaju u vezi i ljubavi, imaju mnogo sto vecina nema, i neka zive svoje zivote.
Dezurni pljuvaci su samo to - dezurni pljuvaci, a sta neko kaze, najvise govori o njemu samom.

sanja

pre 9 godina

Samo kratko da odgovorim ovima sto im je zivotno pitanje zasto Ana uvek smuva stranca a ne Srbina. Mozda zato sto 99% vremena provodi "preko" a vi probajte izaci iz svog sela pa cete videti dalje od nosa. kiss

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

A tesko li je zaljubiti se u Srpkinju ?? Mozda Brazilke dobro vrte kukovima ali mi smo strastvene, pune zara i uzbudjenja. Ko se zagleda u Srpkinju taj je pecen :P

Jako mi je drago zbog Ane i mog Bastija. Najlepsi sa najlepsom !
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bavarska Princeza, 21. januar 2015 15:04)
----
"Strastvene pune žara i uzbudjenja"? Kakva skromnost? Zaboravili ste da dodate i onaj "kvalitet", po kome su ne sve Srpkinje, postale poznate širom Evrope odnosno, LAKE ?! A što se tiče ovog "najlepši sa najlepšom", ja mislim da se nigde bolje nije materijalizovala ona latinska mudra izreka, koja glasi, "Nomen est omen", nego kod Ane i ovog "tvog" Bastija.

mesni narezak

pre 9 godina

Meni uopšte nije jasno koji ovde parametri za lepotu vladaju?
Nije grbav, nema šiškice ko Bajatović, nije rošav, garav i fali mu zub, nema dva metra, grbu i pivski stomak... znači on Srbima nije lep.
Rekao bih da srpkinjama ipak jeste lep, itekako.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Pa dobro, nije on kriv što je ružan, što je "Švaba" i što je Švajnštajger. To može sve da se reši tako što će Ana svojom lepotom "pokriti" njegovu ružnoću, što će, ako bude dobar i slušao Anu, moći da zatraži srpsko državljanstvo i, što može da uzme Anino prelepo prezime. Ima toliko "Švaba" iz Srbije u Nemačkoj, pa bi red bio da dobiju i jednog "Srbina". Uostalom, "nije lako Srbin biti...".

Topličanin Milan

pre 9 godina

Momak je ludilo. Blago njoj :)
(Plava ruza, 21. januar 2015 13:14)
---
Da je momak ludilo, jeste?! Ali, zašto da bude "blago njoj"?! Zbog njegove "neodoljive" lepote ili, što je za naše srpske neveste najvažnije, zbog para?! Ana ih ima, ne mora da sanja taj pusti san obične srpske sponzoruše.

Dott

pre 9 godina

Brate Anu ne kapiram nikako, pa ovaj ima klasicnu seljobersku facu. Koliko ih Ana izmenja na ocigled sveta stvarno mi nije jasna, ako je ono sto pomisljam, onda Ana sram te bilo!

ona sto joj nikad ne objavljujete komentare

pre 9 godina

Zamislite mlada, lepa devojka menja momke na ocigled celog sveta! Ma kako se samo usudila? I jos obicno vija strance umesto nase divne Srbe. Ma uzas zivi. Ana, kad procitas komentare, da se vratis u Srbiju, udas se za prvog dasu Srbina da mu rodis tuce dece i da ne mrdas od sporeta. E kad budes takva onda ce te vrli Srbi koji ovde komentatisu voleti... ili ce i onda naci neku manu.

Mare

pre 9 godina

Što je ružan? Jer je Nemac? Možda što je plav, Srbi i srpkinje lože na taj latino ganci stil ne znači da se to svima svidja, čuo sam to kao ''žuti'' ovo ono...Neki se ne stide svog izgleda(a i zašto bi) i nemaju komplekse,za razliku od većine ljudi s kojima sam progovorio o ovome, svi su u fazonu 'kako je ružan', muškarci pretežno, a dođe im da im kažem da nisu ni oni nešto lepi ali to bi bio prevelik udarac na narcisoidne duše...A Nole je nešto mnogo lep, da je sa Anom ne bi niko rekao lepotica i ... , drugo šta ima bilo ko da komentariše nečiju vezu i ukuse, koliko je to malograđanski još kad kapiten svetskih prvaka stavi Srbiju na kopačku! Pitanje za sve vas što ste komentarisali 'Who the f... are you'?

Plava ruza

pre 9 godina

@Toplicanin Milan, samo se tjesi, druze, da je kesh razlog tvoje odbacenosti, i da mi volimo Bastijana zbog novca. Tako ce ti biti lakse. Poznato srpsko kiselo grozdje, mozete da ga izvozite. Nisi ti los, nego one sponzoruse ;) A Basti je vrh, pravi muskarac, srecnica je Ana!

aljica

pre 9 godina

Za sve one zlobnike i koji se tako osećaju, sve i da joj je 101 muškarac...njen život, njena stvar! Želim joj svu sreću i ljubav, kao i svaka normalna osoba je zaslužila...nikome ona nije dužna, OSIM sebi samoj.

Dott

pre 9 godina

Ana posle svakog hot foto sesna tras pa novi decko, jedino sto je Veraska maznula posle njegovog hot fotosesna gde je bio cak obnazen. A ovaj sa seljackom facom izgleda ko da joj cale moze biti.

vv

pre 9 godina

@Ledeni, koje veze ima odakle je muskarac ili zena? Treba da shvatite da Ana najmanje vreme provodi u Srbiji i da je sasvim logicno da ce pre nekog upoznati i pronaci u gradovima po kojim putuje nego u Srbiji gde ima vrlo malo vremena da bude. A to da li je lep ili ne to je stvar ukusa. Mozda ju je privukao karakterom, harizmom. Prica da juri pare je glupo komentarisati jer je i ona sama "puna kao brod".

re

pre 9 godina

(Dott, 21. januar 2015 16:03)

O cemu ti moralises!? Verujem da ces imati u zivotu samo jednu devojku, zar ne?? A ako mene pitas:-) verujem da joj prethodni nisu odgovarali i, znas sta, bas je pametno uradila, razisla se sa njima pre nego je zarobljena u zamci "kuca, porodica, deca". Pametno, Ana, pametno, i zene imaju pravo da biraju!

Filmofil

pre 9 godina

Cime je ova devojka zasluzila da ljudi lece komplekse na njoj na ovakav nacin? Od onih koji su je poznavali od devojcice, predavali u skoli cula sam da je bila vredno, pristojno i vaspitano dete.
Marko Jaric, bivsa supruga iz Brazila, Predrag Stojakovic ozenjen Grkinjom, zivi u Grckoj (kao klinac otisao tamo), Sinisa Mihajilovuc Italijankom, zivi u Italiji....Ni krajickom mozga mi ne bi palo na pamet da komentarisem tako nesto.
Licni zivot svakog od nas je privatna stvar, ne drzavni projekat. Kako vas nije sramota ovakvih komentara, pod pretpostavkom da imate vise od 15 godina?

Jura

pre 9 godina

@Mladen Mladenovic
Pošto ste veliki obožavaoc Dučića jer ga volite spomenit kod svake teme o Hrvatima, čudim se kako niste spomenuli njegov opus o ženama pošto imate jednako mišljenje o ljepšem spolu. Gospodine isfrustrirani ste.

Krotiteljka tigrova

pre 9 godina

U moru gluposti koje su ovde objavljene, tačna je jedina ta da Srbi vole da se obmanjuju. Tako isfrustrirani, iskompleksirani, opterećeni muškarci mogu da se teše da je Ana izabrala ovog Nemca jedino zbog para, slave i uspeha (i to bi bilo sasvim u redu - sličan se sličnom raduje - stara je latinska mudrost), a ne zbog onih kvaliteta koji strani muškarci imaju, a Srbima nedostaju (poštuju žene, nisu posesivni i nezreli, sputani svim mogućim predrasudama i naopakim tumačenjem tradicije). I sama imam verenika stranca i to nema nikakve veze sa novcem, slično zarađujemo, time što je on stranac, ne držim do mišljenja ''sela'', ionako ću zadržati prezime, već sa njegovim odnosom prema meni, zajedničkim interesovanjima i pogledom na svet. I ne znam da je Beograd postao turistička destinacija, ali verujem i podržavam to što Srpkinje žele da se oslobode balasta zvanog ''srpski muž''. P. S. Znam da ima sjajnih Srba, ali vas je u moru isfrustriranih džibera izuzetno teško naći.

Krotiteljka tigrova

pre 9 godina

Još jedna od loših srpskih osobina je da se samouvereno govori o nečemu o čemu se pojma nema. Moram da vas razočaram, ne volim starije muškarce i moj verenik je dve godine mlađi od mene. A nije ni ''švaba''. Vaši problemi su lične prirode, ne želim niti me zanima da nagađam o tome, ali previše je očigledno da vam nedostaje samopoštovanja (iako komentarima potencirate upravo suprotno) i smatrate da niste dovoljno vredni. Niste vi taj na kome je da, iz svog kalupa, donosi sud o drugim ljudima, njihovom karakteru, vezama, patriotizmu, porivima itd. A ako vam je toliko stalo do Srbije, koliko tvrdite, onda bi trebalo da vam je jasno da je upravo taj, vama svojstven, provincijalizam (nije uvreda, već konstatacija), opiranje promenama i napretku ubijaju i na društvenom i na kulturnom planu.
Za moderatore: znam da moj komentar nema veze sa tekstom, odgovaram na repliku upućenu meni.

Istina je, znamo...

pre 9 godina

Lepotica i zver. Možete vi tastatura moralisti da filozofirate o ljubavi i njenog bezgraničnosti, bla,bla,bla... ali ovo je klasičan kompleks sprskih sponzoruša.
Iako i sama ima pare, u njoj je ta klica i mentalitet željan da za dečka ima fudbalera, milionera, slavnu ličnost...
Ej bre, ovaj lik je možda predobar, kao čovek, ali ja ružnijeg sportistu nisam nikada video! A da stvar bude još banalnija, Ana je jedna od najlepših žena na svetu! I kao baš njega zavolela, od 3 milijardi muškaraca na svetu našla sreću sa gaborom iz Nemačke. Pa jeste našla sreću, jer je fudbaler, jer je prvak sveta, a ne zato što ''ima to nešto'' u sebi,... i te tinejdz fore.
Nikada me niko neće ubediti da je ovo neka iskrena ljubav i da nisu interesi i kompleksi u pitanju. Za njega me nečudi što je pukao na Anu. Za njega ke Ana anđeo sa neba. Takvu lepotic ne može da ima i pored miliona. Može naći neku straletu, plastičnu, naduvanu, ali prirodnu lepoticu, zgodnu, prelepu, kao Anu, nikada. Ali šta je sa njom? Kompleksčina, eto šta je, i oladite sa advokatisanjem molim vas pošto sam dovoljno iskusan da poznajem mentalitet ovdašnjih devojaka, ( čast izuzecima ), ali ovo je presmešno.
Kao kad lik od 65 god. šeta curu od 20. Ljubav? Ma 101% ljubav...

andrijano

pre 9 godina

ja sam prvi rekao da je lik ruzan ali to nema nekakve veze.ima zena koje privlaci telo,druge privlaci lice,trece privlaci intelekt,cetvrte privlaci korist.sta god da ih je privuklo lepo je videti da se neko voli i tu treba da prestane svaki komentar jer je neumesno i ruzno komentarisati neciju intimnu stvar.stalno gledamo svadje,razvode,gluposti.neko ce reci da je ovo pateticno i nezrelo ali ljubav je upravo takva.iracionalna i ne treba je puno analizirati.kako srece da svi mi imamo kraj nas nekog ko nas iskreno voli i obrnuto.

Krotiteljka tigrova

pre 9 godina

Ponovo ste omanuli! Toliko ste ubeđeni u to što govorite, a što nije potkrepljeno činjenicama, da takva zaslepljenost i površnost deluju gotovo tragično. Znanje iz psihologije mi dozvoljava da sastavim vaš psihološki profil, ali s obzirom na moguće greške, uzdržaću se toga. Ukratko, otkud vam to da živim u Nemačkoj? Pod uticajem sopstvenih iskustava mislite da svi, neizostavno, moraju da imaju ista?! Živim (za sada) u Srbiji, gde sam i upoznala svog verenika (prosto mi je žao što nije Turčin - da li su Turci manje vredni?!). Nemam baš nikakav problem sa tim što sam Srpkinja, tu činjenicu rado i često ističem gde god da odem, ali sam svesna i ogromnih nedostataka u mentalitetu ovog naroda i kolektivne nespremnosti da se menja. Ne znam po kojim kriterijuma ste se vi rukovodili pri izboru partnera (ako ga uopšte imate, eto razloga za evidentnu ogorčenost), ali nacionalna pripadnost nije bila na mojoj listi preferencija. Isto tako, činjenica je da žene u Srbiji nisu dovoljno poštovane (vi se ono, kao, gnušate Turske?!). A kao feministkinja i obrazovana osoba sa solidnom karijerom, ne mogu biti dalje od sponzoruše, ali je vama, u vašoj uskogrudosti, to mnogo teško da pojmite. Sada vas ostavljam da pod drugim korisničkim imenom napišete još neki hvalospev sebi i umirite svoj krhki ego. A konzervativizam, vama svojstven, je kočnica svakog napretka pa ne čudi što Srbija, puna raznih Mladenovića, sve više stagnira. (Odgovaram na proizvoljan mizogin komentar upućen meni)

Žaki

pre 9 godina

Kako je to lepo. To je prednost kraljevine kao autentičnog modela zdravog društva. Hipotetički - zamislimo da smo sad dali svoju princezu za nemačkog princa!? Kakva je to udaja brale. Svekar jak ko zemlja, ko bi nam šta mogao? Pa naravno da bi pomogao narodu svoje nove mezimice :)

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

@Mladen Mladenovic
Pošto ste veliki obožavaoc Dučića jer ga volite spomenit kod svake teme o Hrvatima, čudim se kako niste spomenuli njegov opus o ženama pošto imate jednako mišljenje o ljepšem spolu. Gospodine isfrustrirani ste.
(Jura, 22. januar 2015 00:08)

Jesam veliki poštovalac Jovana Dučića, jednog od najvećih Srba rodjenih na srpskim etničkim prostorima. Ženama i ženskom rodu je poklonio najlepše stihove ali, i žene su volele njega. Naravno, kao Srbin, kome je nacija i ljubav prema njoj bila iznad svega doživeo je sudbinu svih velikih Srba. Čak je i kao pokojnik morao da čeka 70-ak godina da mu se zemni ostaci prenesu i polože u nedra njegovog zavičaja. U gimnaziji nam je bila zabranjena njegova poezija. Osim nekoliko "prikladnih" pesama. Inače, ne znam da li Vam je poznat i drugi deo priče vezan za žene koje su volele Jovana Dučića. Današnja srpska ambasada na čuvenom "Hosek Tere" u Budimpešti, na najekskluzivnijem mestu, predstavlja dar jedne madjarske grofice svom ljubavniku Jovanu Dučiću. Tu Ambasadu, na sreću, nisu uspeli da nam otmu Hrvati kao što je slučaj sa drugim ambasadama. Kao kuriozitet, u toj Ambasadi, još uvek postoji originalno kupatilo iz vremena Jovana Dučića izgradjeno od alabastera. Ne znam šta podrazumevate pod "frustracijama", ako je to uopšte važno za ovu neobaveznu temu, koja je više "zabava miliona" nego od nekog suštinskog značaja. Nećete valjda jednu teniserku i Švajnštajgera stavljati u istu ravan sa JOVANOM DUČIĆEM?

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Niste vi taj na kome je da, iz svog kalupa, donosi sud o drugim ljudima, njihovom karakteru, vezama, patriotizmu, porivima itd. A ako vam je toliko stalo do Srbije,...trebalo da vam je jasno da je upravo taj, vama svojstven, provincijalizam (nije uvreda, već konstatacija), opiranje promenama i napretku ubijaju i na društvenom i na kulturnom planu.
(Krotiteljka tigrova)
--
Normalno je da ja nisam taj koji iz svog "kalupa" donosi sud o drugim ljudima... i tandara broc, ja samo iznosim svoje misljenje na temu o kojoj je rec. Nasuprot tome VI, pokusavate da imate monopol na tudja shvatanja, valjda poneti i zaneti svojom velikom srecom i ljubavlju prem Vasem idealnom strancu, koji uprkos svojim mladim godinama nije uspeo da odoli Vasoj pameti, lepoti i sarmu. Naravno da sam patriota i da se gnusam provincijalaca palanackog duha, poput Vas, koji se "lepe" na svaki "izlog" velikog, posebno inostranog, grada. Kod nas takve zovu sponzorusama. Ziveo sam dugo godina u inostranstvu i za to vreme apsolvirao karaktere primitivaca iz Srbije, bez obzira da li se radi o zenama ili muskarcima. Vi pripadate onom sloju ljudi, koji se rukovode onom makedonskom divnom izrekom koja tako lepo lezi skporojevicima svih fela a glasi: "Na tudjega tatka po golema .....".
Ukoliko Vas "veciti mladozenja", kako rekoste, nije "Svaba", smeo bih da se kladim da je Turcin ili neko sa vec "poznatog" podrucja koji vas drzi kao "rezervu". Ali za one koji se stide sebe i svoje nacije i to je premija.

Krotitelj tigrica

pre 9 godina

@Mladen Mladenovic, 21. januar 2015 15:44

Kako vi svojim komentarima zamarate! Puni ste kompleksa i predrasuda. Na kolikom uzorku ste vršili to istraživanje koje je pokazalo da su naše žene "lake"? I šta, uopšte, znači to "LAKE"? Ja znam samo za žene koje se ne boje da otvoreno uživaju u seksu! A Srpkinje su, u poređenju sa ženama sa Zapada, veoma konzervativne!

Ana je draga i mila devojka i sigurno je nije teško voleti, ali mi je ovo ispisivanje ljubavnih poruka na kopačkama potpuno klinački.
(Krotiteljka tigrova, 21. januar 2015 16:45)
----
Ja mislim da Vas moj komentar nije zamorio vec probudio interesovanje, zbog cega ste i napisali komentar. Zar je posle citanja ovih komentara potreban neki veci uzorak? LAKE, ne znaci da su lake na kilogram vec na novac. I to mali novac, zbog cega Beograd ubrzano postaje turisticka destinacija. Nije to, valjda, za Vas neka velika novost i da pojam LAKE ZENE izjednacavate sa zenama koje uzivaju u seksu?!

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Lepotica i zver. .. ali ovo je klasičan kompleks sprskih sponzoruša.
Iako i sama ima pare, u njoj je ta klica i mentalitet željan da za dečka ima fudbalera, milionera, slavnu ličnost...
... našla sreću sa gaborom iz Nemačke...
Nikada me niko neće ubediti da je ovo neka iskrena ljubav i da nisu kompleksi u pitanju. Za njega me ne čudi... Ana je anđeo sa neba. Takvu lepoticu ne može da ima i pored miliona. Može naći neku straletu, plastičnu, naduvanu, ali prirodnu lepoticu, zgodnu, prelepu, kao Anu, nikada. Ali šta je sa njom? Kompleksčina, eto šta je, i oladite sa advokatisanjem molim vas pošto sam dovoljno iskusan da poznajem mentalitet ovdašnjih devojaka,( čast izuzecima ),ali ovo je presmešno.
Kao kad lik od 65 god. šeta curu od 20. Ljubav? Ma 101% ljubav...
(Istina je, znamo)
-----
E, pa vidite, nije oportuno, čak nije ni preporučljivo u Srbiji govoriti istinu. Mi volimo kada se lažemo. Kada se krug zatvori vidimo da smo magarci ali, teraj dalje. Obožavam žene ali, zar nekome treba bilo kakav dokaz da je ljubav kod većine žena u ovoj moralno i materijalno opustošenoj zemlji, ravna "zelenom kartonu", radnim papirima ili nekoj "sići" od para koju poseduje strani socijalni slučaj, pogodjen "ljubavlju" naših nevesta?! Samo neka je stranac?! Ana je samo jedna od tih kopleksašica. Jedina je razlika što je u medjuvremenu stekla novac i slavu. Shodno onoj našoj poslovici "Možeš iz sela ali selo iz tebe nikada" u potpunosti definiše ovu "veliku ljubav".

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

...tačna je jedina ta da Srbi vole da se obmanjuju. Tako isfrustrirani, iskompleksirani, opterećeni muškarci mogu da se teše da je Ana izabrala ovog Nemca.., a ne zbog onih kvaliteta koji strani muškarci imaju, a Srbima nedos.. I sama imam verenika stranca i to nema nikakve veze sa novcem, slično zarađujemo, time što je on stranac, ne držim do mišljenja ''sela'', ionako ću zadržati prezime, već sa njegovim odnosom prema meni, zajedničkim interesovanjima i pogledom na svet... ali verujem i podržavam to što Srpkinje žele da se oslobode balasta zvanog ''srpski muž''. P. S. Znam da ima sjajnih Srba, ali vas je u moru isfrustriranih džibera izuzetno teško naći.
(Krotiteljka nemačkih ovaca)
-
Ipak ste Vi ogledni primer tog srpskog karaktera o kome govorite sa gadjenjem. Naime, osećate da ste tom Vašem strancu "trinaesto prase" ili zadnja rupa na svirali ali, tipični srpski inat Vam ne dozvoljava to da priznate. I dalje insistirate kako ste velika srećnica uprkos tome što znate da ste tamo samo broj, samo statistička greška, koja neće biti zabeležena, čak ni u matičnim knjigama. Mislim da baš Vi "pucate" od kompleksa. Otišli ste iz sela ali selo iz Vas nikada. Nedostaje Vam divljenje komsija i rodjaka u selu, kako ste velika srećnica zato što za "večitog mladoženju" imate nekog "švabu" punog, kako rekoste, "kvaliteta". Znam i ja da ima prefinjenih srpskih žena, čiji imidž kvari ogroman broj džiberki odnosno lovaca matorih i olinjalih stranih penzionera.

Septicar

pre 9 godina

Tuzno je kada poznata devojka puna para juri i menja tipove kao carape ponasajuci se kao nase sponzoruse!!! Koja je to falinka u glavi to je strasno, a izmedju ostalog se najbolje vidi na teniskom terenu???

Dott

pre 9 godina

Brate Anu ne kapiram nikako, pa ovaj ima klasicnu seljobersku facu. Koliko ih Ana izmenja na ocigled sveta stvarno mi nije jasna, ako je ono sto pomisljam, onda Ana sram te bilo!

Dott

pre 9 godina

Ana posle svakog hot foto sesna tras pa novi decko, jedino sto je Veraska maznula posle njegovog hot fotosesna gde je bio cak obnazen. A ovaj sa seljackom facom izgleda ko da joj cale moze biti.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

A tesko li je zaljubiti se u Srpkinju ?? Mozda Brazilke dobro vrte kukovima ali mi smo strastvene, pune zara i uzbudjenja. Ko se zagleda u Srpkinju taj je pecen :P

Jako mi je drago zbog Ane i mog Bastija. Najlepsi sa najlepsom !
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bavarska Princeza, 21. januar 2015 15:04)
----
"Strastvene pune žara i uzbudjenja"? Kakva skromnost? Zaboravili ste da dodate i onaj "kvalitet", po kome su ne sve Srpkinje, postale poznate širom Evrope odnosno, LAKE ?! A što se tiče ovog "najlepši sa najlepšom", ja mislim da se nigde bolje nije materijalizovala ona latinska mudra izreka, koja glasi, "Nomen est omen", nego kod Ane i ovog "tvog" Bastija.

Topličanin Milan

pre 9 godina

Momak je ludilo. Blago njoj :)
(Plava ruza, 21. januar 2015 13:14)
---
Da je momak ludilo, jeste?! Ali, zašto da bude "blago njoj"?! Zbog njegove "neodoljive" lepote ili, što je za naše srpske neveste najvažnije, zbog para?! Ana ih ima, ne mora da sanja taj pusti san obične srpske sponzoruše.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Pa dobro, nije on kriv što je ružan, što je "Švaba" i što je Švajnštajger. To može sve da se reši tako što će Ana svojom lepotom "pokriti" njegovu ružnoću, što će, ako bude dobar i slušao Anu, moći da zatraži srpsko državljanstvo i, što može da uzme Anino prelepo prezime. Ima toliko "Švaba" iz Srbije u Nemačkoj, pa bi red bio da dobiju i jednog "Srbina". Uostalom, "nije lako Srbin biti...".

Bavarska Princeza

pre 9 godina

A tesko li je zaljubiti se u Srpkinju ?? Mozda Brazilke dobro vrte kukovima ali mi smo strastvene, pune zara i uzbudjenja. Ko se zagleda u Srpkinju taj je pecen :P

Jako mi je drago zbog Ane i mog Bastija. Najlepsi sa najlepsom !

Istina je, znamo...

pre 9 godina

Lepotica i zver. Možete vi tastatura moralisti da filozofirate o ljubavi i njenog bezgraničnosti, bla,bla,bla... ali ovo je klasičan kompleks sprskih sponzoruša.
Iako i sama ima pare, u njoj je ta klica i mentalitet željan da za dečka ima fudbalera, milionera, slavnu ličnost...
Ej bre, ovaj lik je možda predobar, kao čovek, ali ja ružnijeg sportistu nisam nikada video! A da stvar bude još banalnija, Ana je jedna od najlepših žena na svetu! I kao baš njega zavolela, od 3 milijardi muškaraca na svetu našla sreću sa gaborom iz Nemačke. Pa jeste našla sreću, jer je fudbaler, jer je prvak sveta, a ne zato što ''ima to nešto'' u sebi,... i te tinejdz fore.
Nikada me niko neće ubediti da je ovo neka iskrena ljubav i da nisu interesi i kompleksi u pitanju. Za njega me nečudi što je pukao na Anu. Za njega ke Ana anđeo sa neba. Takvu lepotic ne može da ima i pored miliona. Može naći neku straletu, plastičnu, naduvanu, ali prirodnu lepoticu, zgodnu, prelepu, kao Anu, nikada. Ali šta je sa njom? Kompleksčina, eto šta je, i oladite sa advokatisanjem molim vas pošto sam dovoljno iskusan da poznajem mentalitet ovdašnjih devojaka, ( čast izuzecima ), ali ovo je presmešno.
Kao kad lik od 65 god. šeta curu od 20. Ljubav? Ma 101% ljubav...

NouNejmovic

pre 9 godina

Ne gubi glavu, Švajni druže moj, i onako će te šutnuti na kraju!
(Nenad, 21. januar 2015 13:21)

Kme, kmeee, knmeeee, Nenadu slomila srce neka pevaljka iz Gornjeg Brijanja pa je sad kivan na ceo zenski rod.

Krotiteljka tigrova

pre 9 godina

@Mladen Mladenovic, 21. januar 2015 15:44

Kako vi svojim komentarima zamarate! Puni ste kompleksa i predrasuda. Na kolikom uzorku ste vršili to istraživanje koje je pokazalo da su naše žene "lake"? I šta, uopšte, znači to "LAKE"? Ja znam samo za žene koje se ne boje da otvoreno uživaju u seksu! A Srpkinje su, u poređenju sa ženama sa Zapada, veoma konzervativne!

Ana je draga i mila devojka i sigurno je nije teško voleti, ali mi je ovo ispisivanje ljubavnih poruka na kopačkama potpuno klinački.

malji_deca

pre 9 godina

"... Bastijan stalno putuje i bodri svoju devojku na teniskim turnirima."
-------------------------------------------------------------------------
Nemoj vise da je bodris. Dosta si je bodrio.

re

pre 9 godina

Ani ce se definitivno, posle citanja komentara nekih Srba, smuciti svi Srbi, ako vec nisu, jer ovakvu dozu niskosti, pakosti, zlobe i degutantnosti prema jednom paru mladih ljudi ne moze nista opravdati.

Krotitelj tigrica

pre 9 godina

@Mladen Mladenovic, 21. januar 2015 15:44

Kako vi svojim komentarima zamarate! Puni ste kompleksa i predrasuda. Na kolikom uzorku ste vršili to istraživanje koje je pokazalo da su naše žene "lake"? I šta, uopšte, znači to "LAKE"? Ja znam samo za žene koje se ne boje da otvoreno uživaju u seksu! A Srpkinje su, u poređenju sa ženama sa Zapada, veoma konzervativne!

Ana je draga i mila devojka i sigurno je nije teško voleti, ali mi je ovo ispisivanje ljubavnih poruka na kopačkama potpuno klinački.
(Krotiteljka tigrova, 21. januar 2015 16:45)
----
Ja mislim da Vas moj komentar nije zamorio vec probudio interesovanje, zbog cega ste i napisali komentar. Zar je posle citanja ovih komentara potreban neki veci uzorak? LAKE, ne znaci da su lake na kilogram vec na novac. I to mali novac, zbog cega Beograd ubrzano postaje turisticka destinacija. Nije to, valjda, za Vas neka velika novost i da pojam LAKE ZENE izjednacavate sa zenama koje uzivaju u seksu?!

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Lepotica i zver. .. ali ovo je klasičan kompleks sprskih sponzoruša.
Iako i sama ima pare, u njoj je ta klica i mentalitet željan da za dečka ima fudbalera, milionera, slavnu ličnost...
... našla sreću sa gaborom iz Nemačke...
Nikada me niko neće ubediti da je ovo neka iskrena ljubav i da nisu kompleksi u pitanju. Za njega me ne čudi... Ana je anđeo sa neba. Takvu lepoticu ne može da ima i pored miliona. Može naći neku straletu, plastičnu, naduvanu, ali prirodnu lepoticu, zgodnu, prelepu, kao Anu, nikada. Ali šta je sa njom? Kompleksčina, eto šta je, i oladite sa advokatisanjem molim vas pošto sam dovoljno iskusan da poznajem mentalitet ovdašnjih devojaka,( čast izuzecima ),ali ovo je presmešno.
Kao kad lik od 65 god. šeta curu od 20. Ljubav? Ma 101% ljubav...
(Istina je, znamo)
-----
E, pa vidite, nije oportuno, čak nije ni preporučljivo u Srbiji govoriti istinu. Mi volimo kada se lažemo. Kada se krug zatvori vidimo da smo magarci ali, teraj dalje. Obožavam žene ali, zar nekome treba bilo kakav dokaz da je ljubav kod većine žena u ovoj moralno i materijalno opustošenoj zemlji, ravna "zelenom kartonu", radnim papirima ili nekoj "sići" od para koju poseduje strani socijalni slučaj, pogodjen "ljubavlju" naših nevesta?! Samo neka je stranac?! Ana je samo jedna od tih kopleksašica. Jedina je razlika što je u medjuvremenu stekla novac i slavu. Shodno onoj našoj poslovici "Možeš iz sela ali selo iz tebe nikada" u potpunosti definiše ovu "veliku ljubav".

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

@Mladen Mladenovic
Pošto ste veliki obožavaoc Dučića jer ga volite spomenit kod svake teme o Hrvatima, čudim se kako niste spomenuli njegov opus o ženama pošto imate jednako mišljenje o ljepšem spolu. Gospodine isfrustrirani ste.
(Jura, 22. januar 2015 00:08)

Jesam veliki poštovalac Jovana Dučića, jednog od najvećih Srba rodjenih na srpskim etničkim prostorima. Ženama i ženskom rodu je poklonio najlepše stihove ali, i žene su volele njega. Naravno, kao Srbin, kome je nacija i ljubav prema njoj bila iznad svega doživeo je sudbinu svih velikih Srba. Čak je i kao pokojnik morao da čeka 70-ak godina da mu se zemni ostaci prenesu i polože u nedra njegovog zavičaja. U gimnaziji nam je bila zabranjena njegova poezija. Osim nekoliko "prikladnih" pesama. Inače, ne znam da li Vam je poznat i drugi deo priče vezan za žene koje su volele Jovana Dučića. Današnja srpska ambasada na čuvenom "Hosek Tere" u Budimpešti, na najekskluzivnijem mestu, predstavlja dar jedne madjarske grofice svom ljubavniku Jovanu Dučiću. Tu Ambasadu, na sreću, nisu uspeli da nam otmu Hrvati kao što je slučaj sa drugim ambasadama. Kao kuriozitet, u toj Ambasadi, još uvek postoji originalno kupatilo iz vremena Jovana Dučića izgradjeno od alabastera. Ne znam šta podrazumevate pod "frustracijama", ako je to uopšte važno za ovu neobaveznu temu, koja je više "zabava miliona" nego od nekog suštinskog značaja. Nećete valjda jednu teniserku i Švajnštajgera stavljati u istu ravan sa JOVANOM DUČIĆEM?

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

...tačna je jedina ta da Srbi vole da se obmanjuju. Tako isfrustrirani, iskompleksirani, opterećeni muškarci mogu da se teše da je Ana izabrala ovog Nemca.., a ne zbog onih kvaliteta koji strani muškarci imaju, a Srbima nedos.. I sama imam verenika stranca i to nema nikakve veze sa novcem, slično zarađujemo, time što je on stranac, ne držim do mišljenja ''sela'', ionako ću zadržati prezime, već sa njegovim odnosom prema meni, zajedničkim interesovanjima i pogledom na svet... ali verujem i podržavam to što Srpkinje žele da se oslobode balasta zvanog ''srpski muž''. P. S. Znam da ima sjajnih Srba, ali vas je u moru isfrustriranih džibera izuzetno teško naći.
(Krotiteljka nemačkih ovaca)
-
Ipak ste Vi ogledni primer tog srpskog karaktera o kome govorite sa gadjenjem. Naime, osećate da ste tom Vašem strancu "trinaesto prase" ili zadnja rupa na svirali ali, tipični srpski inat Vam ne dozvoljava to da priznate. I dalje insistirate kako ste velika srećnica uprkos tome što znate da ste tamo samo broj, samo statistička greška, koja neće biti zabeležena, čak ni u matičnim knjigama. Mislim da baš Vi "pucate" od kompleksa. Otišli ste iz sela ali selo iz Vas nikada. Nedostaje Vam divljenje komsija i rodjaka u selu, kako ste velika srećnica zato što za "večitog mladoženju" imate nekog "švabu" punog, kako rekoste, "kvaliteta". Znam i ja da ima prefinjenih srpskih žena, čiji imidž kvari ogroman broj džiberki odnosno lovaca matorih i olinjalih stranih penzionera.

Žaki

pre 9 godina

Kako je to lepo. To je prednost kraljevine kao autentičnog modela zdravog društva. Hipotetički - zamislimo da smo sad dali svoju princezu za nemačkog princa!? Kakva je to udaja brale. Svekar jak ko zemlja, ko bi nam šta mogao? Pa naravno da bi pomogao narodu svoje nove mezimice :)

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Niste vi taj na kome je da, iz svog kalupa, donosi sud o drugim ljudima, njihovom karakteru, vezama, patriotizmu, porivima itd. A ako vam je toliko stalo do Srbije,...trebalo da vam je jasno da je upravo taj, vama svojstven, provincijalizam (nije uvreda, već konstatacija), opiranje promenama i napretku ubijaju i na društvenom i na kulturnom planu.
(Krotiteljka tigrova)
--
Normalno je da ja nisam taj koji iz svog "kalupa" donosi sud o drugim ljudima... i tandara broc, ja samo iznosim svoje misljenje na temu o kojoj je rec. Nasuprot tome VI, pokusavate da imate monopol na tudja shvatanja, valjda poneti i zaneti svojom velikom srecom i ljubavlju prem Vasem idealnom strancu, koji uprkos svojim mladim godinama nije uspeo da odoli Vasoj pameti, lepoti i sarmu. Naravno da sam patriota i da se gnusam provincijalaca palanackog duha, poput Vas, koji se "lepe" na svaki "izlog" velikog, posebno inostranog, grada. Kod nas takve zovu sponzorusama. Ziveo sam dugo godina u inostranstvu i za to vreme apsolvirao karaktere primitivaca iz Srbije, bez obzira da li se radi o zenama ili muskarcima. Vi pripadate onom sloju ljudi, koji se rukovode onom makedonskom divnom izrekom koja tako lepo lezi skporojevicima svih fela a glasi: "Na tudjega tatka po golema .....".
Ukoliko Vas "veciti mladozenja", kako rekoste, nije "Svaba", smeo bih da se kladim da je Turcin ili neko sa vec "poznatog" podrucja koji vas drzi kao "rezervu". Ali za one koji se stide sebe i svoje nacije i to je premija.

sanja

pre 9 godina

Samo kratko da odgovorim ovima sto im je zivotno pitanje zasto Ana uvek smuva stranca a ne Srbina. Mozda zato sto 99% vremena provodi "preko" a vi probajte izaci iz svog sela pa cete videti dalje od nosa. kiss

X

pre 9 godina

Menja ih kao carape???
Ovaj momak vam je ruzan???
Ma ko ste vi svi koji tako pisete, jad i beda Srbije. Talog.
Niko i nista.
Neka ljudi uzivaju u vezi i ljubavi, imaju mnogo sto vecina nema, i neka zive svoje zivote.
Dezurni pljuvaci su samo to - dezurni pljuvaci, a sta neko kaze, najvise govori o njemu samom.

Mare

pre 9 godina

Što je ružan? Jer je Nemac? Možda što je plav, Srbi i srpkinje lože na taj latino ganci stil ne znači da se to svima svidja, čuo sam to kao ''žuti'' ovo ono...Neki se ne stide svog izgleda(a i zašto bi) i nemaju komplekse,za razliku od većine ljudi s kojima sam progovorio o ovome, svi su u fazonu 'kako je ružan', muškarci pretežno, a dođe im da im kažem da nisu ni oni nešto lepi ali to bi bio prevelik udarac na narcisoidne duše...A Nole je nešto mnogo lep, da je sa Anom ne bi niko rekao lepotica i ... , drugo šta ima bilo ko da komentariše nečiju vezu i ukuse, koliko je to malograđanski još kad kapiten svetskih prvaka stavi Srbiju na kopačku! Pitanje za sve vas što ste komentarisali 'Who the f... are you'?

Plava ruza

pre 9 godina

@Toplicanin Milan, samo se tjesi, druze, da je kesh razlog tvoje odbacenosti, i da mi volimo Bastijana zbog novca. Tako ce ti biti lakse. Poznato srpsko kiselo grozdje, mozete da ga izvozite. Nisi ti los, nego one sponzoruse ;) A Basti je vrh, pravi muskarac, srecnica je Ana!

mesni narezak

pre 9 godina

Meni uopšte nije jasno koji ovde parametri za lepotu vladaju?
Nije grbav, nema šiškice ko Bajatović, nije rošav, garav i fali mu zub, nema dva metra, grbu i pivski stomak... znači on Srbima nije lep.
Rekao bih da srpkinjama ipak jeste lep, itekako.

ona sto joj nikad ne objavljujete komentare

pre 9 godina

Zamislite mlada, lepa devojka menja momke na ocigled celog sveta! Ma kako se samo usudila? I jos obicno vija strance umesto nase divne Srbe. Ma uzas zivi. Ana, kad procitas komentare, da se vratis u Srbiju, udas se za prvog dasu Srbina da mu rodis tuce dece i da ne mrdas od sporeta. E kad budes takva onda ce te vrli Srbi koji ovde komentatisu voleti... ili ce i onda naci neku manu.

re

pre 9 godina

(Dott, 21. januar 2015 16:03)

O cemu ti moralises!? Verujem da ces imati u zivotu samo jednu devojku, zar ne?? A ako mene pitas:-) verujem da joj prethodni nisu odgovarali i, znas sta, bas je pametno uradila, razisla se sa njima pre nego je zarobljena u zamci "kuca, porodica, deca". Pametno, Ana, pametno, i zene imaju pravo da biraju!

aljica

pre 9 godina

Za sve one zlobnike i koji se tako osećaju, sve i da joj je 101 muškarac...njen život, njena stvar! Želim joj svu sreću i ljubav, kao i svaka normalna osoba je zaslužila...nikome ona nije dužna, OSIM sebi samoj.

Jura

pre 9 godina

@Mladen Mladenovic
Pošto ste veliki obožavaoc Dučića jer ga volite spomenit kod svake teme o Hrvatima, čudim se kako niste spomenuli njegov opus o ženama pošto imate jednako mišljenje o ljepšem spolu. Gospodine isfrustrirani ste.

andrijano

pre 9 godina

ja sam prvi rekao da je lik ruzan ali to nema nekakve veze.ima zena koje privlaci telo,druge privlaci lice,trece privlaci intelekt,cetvrte privlaci korist.sta god da ih je privuklo lepo je videti da se neko voli i tu treba da prestane svaki komentar jer je neumesno i ruzno komentarisati neciju intimnu stvar.stalno gledamo svadje,razvode,gluposti.neko ce reci da je ovo pateticno i nezrelo ali ljubav je upravo takva.iracionalna i ne treba je puno analizirati.kako srece da svi mi imamo kraj nas nekog ko nas iskreno voli i obrnuto.

vv

pre 9 godina

@Ledeni, koje veze ima odakle je muskarac ili zena? Treba da shvatite da Ana najmanje vreme provodi u Srbiji i da je sasvim logicno da ce pre nekog upoznati i pronaci u gradovima po kojim putuje nego u Srbiji gde ima vrlo malo vremena da bude. A to da li je lep ili ne to je stvar ukusa. Mozda ju je privukao karakterom, harizmom. Prica da juri pare je glupo komentarisati jer je i ona sama "puna kao brod".

Filmofil

pre 9 godina

Cime je ova devojka zasluzila da ljudi lece komplekse na njoj na ovakav nacin? Od onih koji su je poznavali od devojcice, predavali u skoli cula sam da je bila vredno, pristojno i vaspitano dete.
Marko Jaric, bivsa supruga iz Brazila, Predrag Stojakovic ozenjen Grkinjom, zivi u Grckoj (kao klinac otisao tamo), Sinisa Mihajilovuc Italijankom, zivi u Italiji....Ni krajickom mozga mi ne bi palo na pamet da komentarisem tako nesto.
Licni zivot svakog od nas je privatna stvar, ne drzavni projekat. Kako vas nije sramota ovakvih komentara, pod pretpostavkom da imate vise od 15 godina?

Krotiteljka tigrova

pre 9 godina

U moru gluposti koje su ovde objavljene, tačna je jedina ta da Srbi vole da se obmanjuju. Tako isfrustrirani, iskompleksirani, opterećeni muškarci mogu da se teše da je Ana izabrala ovog Nemca jedino zbog para, slave i uspeha (i to bi bilo sasvim u redu - sličan se sličnom raduje - stara je latinska mudrost), a ne zbog onih kvaliteta koji strani muškarci imaju, a Srbima nedostaju (poštuju žene, nisu posesivni i nezreli, sputani svim mogućim predrasudama i naopakim tumačenjem tradicije). I sama imam verenika stranca i to nema nikakve veze sa novcem, slično zarađujemo, time što je on stranac, ne držim do mišljenja ''sela'', ionako ću zadržati prezime, već sa njegovim odnosom prema meni, zajedničkim interesovanjima i pogledom na svet. I ne znam da je Beograd postao turistička destinacija, ali verujem i podržavam to što Srpkinje žele da se oslobode balasta zvanog ''srpski muž''. P. S. Znam da ima sjajnih Srba, ali vas je u moru isfrustriranih džibera izuzetno teško naći.

Krotiteljka tigrova

pre 9 godina

Još jedna od loših srpskih osobina je da se samouvereno govori o nečemu o čemu se pojma nema. Moram da vas razočaram, ne volim starije muškarce i moj verenik je dve godine mlađi od mene. A nije ni ''švaba''. Vaši problemi su lične prirode, ne želim niti me zanima da nagađam o tome, ali previše je očigledno da vam nedostaje samopoštovanja (iako komentarima potencirate upravo suprotno) i smatrate da niste dovoljno vredni. Niste vi taj na kome je da, iz svog kalupa, donosi sud o drugim ljudima, njihovom karakteru, vezama, patriotizmu, porivima itd. A ako vam je toliko stalo do Srbije, koliko tvrdite, onda bi trebalo da vam je jasno da je upravo taj, vama svojstven, provincijalizam (nije uvreda, već konstatacija), opiranje promenama i napretku ubijaju i na društvenom i na kulturnom planu.
Za moderatore: znam da moj komentar nema veze sa tekstom, odgovaram na repliku upućenu meni.

Krotiteljka tigrova

pre 9 godina

Ponovo ste omanuli! Toliko ste ubeđeni u to što govorite, a što nije potkrepljeno činjenicama, da takva zaslepljenost i površnost deluju gotovo tragično. Znanje iz psihologije mi dozvoljava da sastavim vaš psihološki profil, ali s obzirom na moguće greške, uzdržaću se toga. Ukratko, otkud vam to da živim u Nemačkoj? Pod uticajem sopstvenih iskustava mislite da svi, neizostavno, moraju da imaju ista?! Živim (za sada) u Srbiji, gde sam i upoznala svog verenika (prosto mi je žao što nije Turčin - da li su Turci manje vredni?!). Nemam baš nikakav problem sa tim što sam Srpkinja, tu činjenicu rado i često ističem gde god da odem, ali sam svesna i ogromnih nedostataka u mentalitetu ovog naroda i kolektivne nespremnosti da se menja. Ne znam po kojim kriterijuma ste se vi rukovodili pri izboru partnera (ako ga uopšte imate, eto razloga za evidentnu ogorčenost), ali nacionalna pripadnost nije bila na mojoj listi preferencija. Isto tako, činjenica je da žene u Srbiji nisu dovoljno poštovane (vi se ono, kao, gnušate Turske?!). A kao feministkinja i obrazovana osoba sa solidnom karijerom, ne mogu biti dalje od sponzoruše, ali je vama, u vašoj uskogrudosti, to mnogo teško da pojmite. Sada vas ostavljam da pod drugim korisničkim imenom napišete još neki hvalospev sebi i umirite svoj krhki ego. A konzervativizam, vama svojstven, je kočnica svakog napretka pa ne čudi što Srbija, puna raznih Mladenovića, sve više stagnira. (Odgovaram na proizvoljan mizogin komentar upućen meni)