Ako muškarac ovo izbegava, onda nije u stanju da zadovolji ženu

Četvrtak, 22.01.2015.

11:33

Izvor: B92

Ako muškarac ovo izbegava, onda nije u stanju da zadovolji ženu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

sanja

pre 9 godina

Zna se da je prevara cin kojim se samo unistavaju i prljaju odnosi,doprinosi pucanju veze ili braka. Zene kao i muskarci imaju cula,potrebe,zelje,imaju i hormone,nije samo testosteron krivac za prevaru,vec cvrsta glava,jak karakrer,teznja da se ne pivredi draga osoba,a za sex bih rekla ko zna da uziva,ne treba da menja partnera,samo sa svojim da uziva i ispunjavaju jedno drugom zelje. Gadim se lakih zena,to mi je asocijacija na razne pol.bolesti,kao i muskaraca koji svrljaju i izigravaju frajere,mahom odisu prostotom i vuku niz kompleksa. A i u komentarima koji podrzavaju prevaru,puni su pravopisnih gresaka,a u pitanju osnovne stvari. Zato,nađite sto vam odgovara,a ne srljajte trazeci novo i drugo,samo dodatno produbljujete problem,a to kad tad ispliva na povrsinu. U braku sam,volim sex,uzivam u njemu,nista mi nije strano sve u cilju d zadovoljim i partnera. Prevara nije samo sexualna,to je povreda,izdaja,ponizenje osobe za koju ste se opredelili. To svi mozemo,ali samokontrola i postovanje osobe nam to ne dozvoljavaju. Zato,uzivajte sa vasim partnerima,imacete balans na svim poljima.

Tanja

pre 9 godina

Milane, ako vi ne volite da se tuširate i da budete čisti sebi i partneru, ne znači da to drugi ne vole i ne rade. Sigurna sam da je moj tata bio čist kada me je pravio, naročito poznavajući moju mamu. Ja nisam nigde napisala da muškarac mora da miriše, nego da mora da bude čist. Ako ne znate razliku, objasniću vam - čovek je čist kad se istušira voda i sapun su dovoljni. Naprotiv, ne volim kad preterano "miriše" jer se time ubija prirodan miris kože, a miris je jednako važan kao i sve drugo, bar ja nisam skroz na skroz vizuelan tip, važno mi je da osetim miris muške kože. Ja nisam govorila o parfemisanju i mirisanju, i podjednako mi je odbojno kad osetim pretereno naparfemisanog muškarca kao i kad osetim smrad neopranog tela, naročito u predelu reproduktivnih organa. Odvratno je kad se oseti da se tu čovek nije oprao a vršio je nuždu i sve, jel treba da crtam (ovo važi i za žene, još jednom ponavljam). A nije redak slučaj da muškarci, naročito oženjeni ili u dugim vezama, jednostavno prestanu da vode računa o tome. Pa se posle čude kad budu prevareni ili dobiju šut kartu. Izvinjavam se, ne mogu ni da se naložim na nekog kome smrdi dole ili mu iz usta bazdi na masno pečenje i beli luk...Uostalom verujem da većina zna za fazon "ne mogu, povračaču". O tome se radi. Ako mi se pripovraća, o kakvom seksu možemo tu da pričamo?

Operite se za svog partnera, opet kažem. To je najmanje što možete da učinite za njega.

mare

pre 9 godina

oralni seks, pa za tako nesto stvarno treba da bude savrsena higijena, i da miris i ukus nisu neprijatni. Dakle prakticno nemoguce. Dame ne trazite to, zaista je dole puno svega.

alban

pre 9 godina

Sve je ovo lepo receno ali stvarnost je sasvim druga. Naravno da govorim o bracnim partnerima koji su dugo u braku. Seks je vise rutina za njih i domaci zadatak negoli neko uzbudjenje koje je se vremenom izgubilo. Zato savetujem svim muskarcima sveta koji su dugo u braku da povremeno nadju neku drugu, ne da bi prevarili svog partnera, nego samo zbog osvezenja koji dobiju kada dodju kuci onda ce mnogo vise voleti svoju zenu a i seks ce se pobolsati 80%. Ovo pricam iz iskustva sto neznaci da svima odgovara.

Jurica Spindl

pre 9 godina

A ja sam mislio da je jedino potrebno poznavanje orgazma zene(pravog) ... ko bi rekao...Nisam mrsav, imam stomak a zene koje su imale seks sa mnom se vracaju po jos... Svako danas pise tekst...

zika

pre 9 godina

Na kupamo se par dana, najedemo se slanine i luka belog, obujemo seksi charape sto nam strikala ujna Milka, pustimo radio folk da nas ne cuju komsije i odlicno se provedemo.

idc

pre 9 godina

Matori!Testosteron opada već posle 30te,ali redovnim vežbanjem može značajno da se poveća.Skoro sam gledao na tv-u,čovek od 70 godina koji vozi biciklo ceo život(ne amaterski već poluprofesionalno),merili su uporedno,njemu i jednom 34godišnjaku(prosečnom liku ne toliko aktivnog u vežbanju),nivo testosterona posle vožnje bicikla,u vremenu od 15minuta.
Stariji čovek se manje umorio i imao je za 1/3 više testosterona od mlađeg.Izgovora nema,vežbanjem do boljeg seksa!

Dott

pre 9 godina

Nema muskarca koji se ne trudi zadovoljiti partnerku, zene nemaju ni prava ni osnova kriviti svog muskarca za izostnak njihovog orgazma. Znate ko je za to kriv? Vasa masta! Kakvog muskarca zamisljate u vasoj sobi, to vi znate a kakav vam dodje u istu opet same znate. Ukoliko nije ni blizu vase maste, dzaba mu i da dubi na trepavici, ali cete zato do orgazma doci bez vaseg muskarca masturbiranjem dok vam je u mislima onaj iz vase maste.
Resenje se nazire, treba samo da ne krivite svog muskarca sto nije kao onaj koga imate u glavi jer vi ste ga birali, pa onda dok vodite ljubav sa njim umesto da od njega ocekujete nemoguce, aktivirajte vasu mastu i dok vodite ljubav sa njim i dopustite mu da oseti vasu pravu strast, nece ostati ravnodusan i time pokrenucete i u njemu ono skriveno a mozda pravo.

prvz

pre 9 godina

Ne moze niko da uzme zeni za zlo ako ona jednostavno ne voli "onu stvar" da stavi u usta. To jednostavno nije lepo, nije prijatno. Ajd da je jedan poljupcic ali ono "guglanje" kome to prija, sem njemu? Zena da se ugusi - vecina zena to uopste ne vole, cak i ako praktikuju. Obrnuti oralni je ipak nesto drugo, nije brutalan pa se vise podrazumeva. No, ipak to sve nije za "u usta", nije prirodno i perverzno je.

Bgdsk

pre 9 godina

pa izmislili ste toplu vodu... Dzabe sve ovo je Balkanistan ovde su pare i moc afrodizijaci cast izuzecima ima i zena kojima je novac sekundaran i sta ce reci svet...

Delon

pre 9 godina

Za mene sex bez oralnog sexa nije sex. Obožavam da
se zavlačim dole i kad se sav ubalavim , volim da je sočno poljubim da i ona oseti ukus svoje rupice. Svaka žena ima svoj ukus , ne postoje dve iste. Volim vlagu...

singer

pre 9 godina

setih se bukowskog... neuredan, bangav, pijan, oklembesio stomacinu a... neodoljiv za mackice u svojoj ludosti i lucidnosti, kreativnosti i suicidnosti.

JA

pre 9 godina

Da ja napisem da zena mora uvek perfektno da mirise, da je uvek izdepilirana, da ima savrsenu figuru i da me oralno zadovoljava bio bih lincovan komentarima, ovako kada zena to kaze ... :)

nena

pre 9 godina

Dobar sex je onaj gde oboje dozive vrhvnac,a ja to uvek uspem po sto puta sa svojim partnerom,ne treba mnogo da se trudi,jaka zelja za njim i sexom je dovol
jna za maksimalno uzivanje. Kakva gimnastika i ostalo.

Tanja

pre 9 godina

Mora da bude čist i da ima normalan zadah. Ako te preduslove ne ispunjava, ništa od akcije, makar ne znam kakav alat i tehniku imao. Isto važi i za devojke. Operite telo i proverite zadah (staviš šake preko usta i nosa i duneš, pa ako ti vonja iz usta operi zube).

Gaćoni

pre 9 godina

(matori, 22. januar 2015 12:02)

Aha, znači ženama trebaju nalickane, našminkane, manikirane i pedikirane seka-perse izbrijanih grudi i nogu? Znači ženama trebaju osobe krajnje sumnjivog seksualnog opredeljenja? Uostalom, da bi neko dobio bilo šta što smatra savršenstvom, mora valjda savršenstvo i da ponudi. Hoćeš mišićavog? Ok, može ako izgledaš kao fitnes model, nije nikakav problem. I da, kakve veze čarape imaju sa bilo čim, i gaće? Nemaju svi para za gaće od hiljadu-dve. A uostalom, momci najčešće kupuju seksi veš svojim devojkama, koje inače takav veš i nemaju. Nisam čuo za mnogo slučajeva gde devojka kupuje seksi veš svom muškarcu. Ravnopravnost pre svega. Za higijenu se slažem, naravno.

EQ

pre 9 godina

@matori: Ne budi tako iskljuciv. Ima raznih fetisa. Uopste ne vidim problem da cura ostane u belim sportskim carapama i belim pamucnim gacicama... Pod uslovom da su ciste, naravno. Sportska oprema, kod atletski gradjenih muskaraca i zena, ume da bude eroticnija od bilo koje suknje, haljine ili cipkastog donjeg vesa... Narocito ako je bez tone sminke i bez napucenih usana za selfi.

Savrsen Ljubavnik zasluzuje Savsenu Ljubavnicu

pre 9 godina

"Ponekad je za dobar spoj potrebno više od obične privlačnosti, a dame smatraju da je osim obične hemije potrebno još nešto kako bi u potpunosti bile zadovoljene u krevetu."

Hocete i muzicku zelju?

antonella

pre 9 godina

@Matori, cuj meni nista nije lepse nego kad moj momak skine sportsku opremu i sa tim belim carapama dodje pored mene. Ne volim prljave reci kao sto u tekstu kazu vec vise da mi kaze da sam njegova ljubav i oboje uzivamo. I izbacite taj stav on je tu da zadovolji zenu,mi smo tu da oboje budemo zadovoljeni i ja uvek cinim sta god mogu da njega ucinim srecnim i zadovoljenim. I nema veze ako je jeo pljeku za veceru,jedem je i ja i nema veze ako je povremeno znojav pa covek je kao i ja. Vi koji ste sve na note se onda uzmite sa bocicom parfema i paste za zube pa se volite po krevetu,ja volim svog coveka i da mu lezim na ramenu dok gledamo film i grickamo cips.

viki

pre 9 godina

@matori

Potpuno ste u pravu,a narocito mi se svidelo ono na kraju....skinite mrzovoljnu facu,zamenite je osmehom,humorom, zezanjem, akcijom ....i videcete veliku promenu!!!!
Istina,samo probajte!!!!

matori

pre 9 godina

Nazalost, sve ovo je apsolutno tacno. Moglo bi tu jos stosta da se doda. Recimo, bele sportske carape u krevetu ubijaju njenu volju za seksom, bas kao i neuredan donji ves kupljen za par stotina dinara na obliznjem buvljaku. Uostalom, da li biste vi voleli da vam zena u spavacoj sobi skida patike za trcanje i u belim carapama ide pod pokrivac? Da li vas zaista pali zena sa gusto dlakavim nogama prepunim prosirenih vena i celulita koja se pre seksa najela belog luka? Tako da sve ovo u tekstu zvuci sasvim fer. Eh sad, neke stvari je malo teze kontrolisati u poznijim godinama, narocito salo na stomaku koje raste bez obzira sta jedes. Jer iza 40-te muskarcu opada testosteron, to je bioloski sat koji se ne da zaustaviti. Ali sve ostalo nije tesko. Malo povedite racuna o higijeni, ali ne samoonoj fizickoj vec pre svega onoj duhovnoj! Skinite tu mrzovoljnu facu, zamenite je osmehom, humorom, zezanjem, akcijom ... i videcete veliku promenu!

antonella

pre 9 godina

@Matori, cuj meni nista nije lepse nego kad moj momak skine sportsku opremu i sa tim belim carapama dodje pored mene. Ne volim prljave reci kao sto u tekstu kazu vec vise da mi kaze da sam njegova ljubav i oboje uzivamo. I izbacite taj stav on je tu da zadovolji zenu,mi smo tu da oboje budemo zadovoljeni i ja uvek cinim sta god mogu da njega ucinim srecnim i zadovoljenim. I nema veze ako je jeo pljeku za veceru,jedem je i ja i nema veze ako je povremeno znojav pa covek je kao i ja. Vi koji ste sve na note se onda uzmite sa bocicom parfema i paste za zube pa se volite po krevetu,ja volim svog coveka i da mu lezim na ramenu dok gledamo film i grickamo cips.

matori

pre 9 godina

Nazalost, sve ovo je apsolutno tacno. Moglo bi tu jos stosta da se doda. Recimo, bele sportske carape u krevetu ubijaju njenu volju za seksom, bas kao i neuredan donji ves kupljen za par stotina dinara na obliznjem buvljaku. Uostalom, da li biste vi voleli da vam zena u spavacoj sobi skida patike za trcanje i u belim carapama ide pod pokrivac? Da li vas zaista pali zena sa gusto dlakavim nogama prepunim prosirenih vena i celulita koja se pre seksa najela belog luka? Tako da sve ovo u tekstu zvuci sasvim fer. Eh sad, neke stvari je malo teze kontrolisati u poznijim godinama, narocito salo na stomaku koje raste bez obzira sta jedes. Jer iza 40-te muskarcu opada testosteron, to je bioloski sat koji se ne da zaustaviti. Ali sve ostalo nije tesko. Malo povedite racuna o higijeni, ali ne samoonoj fizickoj vec pre svega onoj duhovnoj! Skinite tu mrzovoljnu facu, zamenite je osmehom, humorom, zezanjem, akcijom ... i videcete veliku promenu!

EQ

pre 9 godina

@matori: Ne budi tako iskljuciv. Ima raznih fetisa. Uopste ne vidim problem da cura ostane u belim sportskim carapama i belim pamucnim gacicama... Pod uslovom da su ciste, naravno. Sportska oprema, kod atletski gradjenih muskaraca i zena, ume da bude eroticnija od bilo koje suknje, haljine ili cipkastog donjeg vesa... Narocito ako je bez tone sminke i bez napucenih usana za selfi.

Gaćoni

pre 9 godina

(matori, 22. januar 2015 12:02)

Aha, znači ženama trebaju nalickane, našminkane, manikirane i pedikirane seka-perse izbrijanih grudi i nogu? Znači ženama trebaju osobe krajnje sumnjivog seksualnog opredeljenja? Uostalom, da bi neko dobio bilo šta što smatra savršenstvom, mora valjda savršenstvo i da ponudi. Hoćeš mišićavog? Ok, može ako izgledaš kao fitnes model, nije nikakav problem. I da, kakve veze čarape imaju sa bilo čim, i gaće? Nemaju svi para za gaće od hiljadu-dve. A uostalom, momci najčešće kupuju seksi veš svojim devojkama, koje inače takav veš i nemaju. Nisam čuo za mnogo slučajeva gde devojka kupuje seksi veš svom muškarcu. Ravnopravnost pre svega. Za higijenu se slažem, naravno.

nena

pre 9 godina

Dobar sex je onaj gde oboje dozive vrhvnac,a ja to uvek uspem po sto puta sa svojim partnerom,ne treba mnogo da se trudi,jaka zelja za njim i sexom je dovol
jna za maksimalno uzivanje. Kakva gimnastika i ostalo.

Tanja

pre 9 godina

Mora da bude čist i da ima normalan zadah. Ako te preduslove ne ispunjava, ništa od akcije, makar ne znam kakav alat i tehniku imao. Isto važi i za devojke. Operite telo i proverite zadah (staviš šake preko usta i nosa i duneš, pa ako ti vonja iz usta operi zube).

viki

pre 9 godina

@matori

Potpuno ste u pravu,a narocito mi se svidelo ono na kraju....skinite mrzovoljnu facu,zamenite je osmehom,humorom, zezanjem, akcijom ....i videcete veliku promenu!!!!
Istina,samo probajte!!!!

Savrsen Ljubavnik zasluzuje Savsenu Ljubavnicu

pre 9 godina

"Ponekad je za dobar spoj potrebno više od obične privlačnosti, a dame smatraju da je osim obične hemije potrebno još nešto kako bi u potpunosti bile zadovoljene u krevetu."

Hocete i muzicku zelju?

JA

pre 9 godina

Da ja napisem da zena mora uvek perfektno da mirise, da je uvek izdepilirana, da ima savrsenu figuru i da me oralno zadovoljava bio bih lincovan komentarima, ovako kada zena to kaze ... :)

Delon

pre 9 godina

Za mene sex bez oralnog sexa nije sex. Obožavam da
se zavlačim dole i kad se sav ubalavim , volim da je sočno poljubim da i ona oseti ukus svoje rupice. Svaka žena ima svoj ukus , ne postoje dve iste. Volim vlagu...

idc

pre 9 godina

Matori!Testosteron opada već posle 30te,ali redovnim vežbanjem može značajno da se poveća.Skoro sam gledao na tv-u,čovek od 70 godina koji vozi biciklo ceo život(ne amaterski već poluprofesionalno),merili su uporedno,njemu i jednom 34godišnjaku(prosečnom liku ne toliko aktivnog u vežbanju),nivo testosterona posle vožnje bicikla,u vremenu od 15minuta.
Stariji čovek se manje umorio i imao je za 1/3 više testosterona od mlađeg.Izgovora nema,vežbanjem do boljeg seksa!

singer

pre 9 godina

setih se bukowskog... neuredan, bangav, pijan, oklembesio stomacinu a... neodoljiv za mackice u svojoj ludosti i lucidnosti, kreativnosti i suicidnosti.

Dott

pre 9 godina

Nema muskarca koji se ne trudi zadovoljiti partnerku, zene nemaju ni prava ni osnova kriviti svog muskarca za izostnak njihovog orgazma. Znate ko je za to kriv? Vasa masta! Kakvog muskarca zamisljate u vasoj sobi, to vi znate a kakav vam dodje u istu opet same znate. Ukoliko nije ni blizu vase maste, dzaba mu i da dubi na trepavici, ali cete zato do orgazma doci bez vaseg muskarca masturbiranjem dok vam je u mislima onaj iz vase maste.
Resenje se nazire, treba samo da ne krivite svog muskarca sto nije kao onaj koga imate u glavi jer vi ste ga birali, pa onda dok vodite ljubav sa njim umesto da od njega ocekujete nemoguce, aktivirajte vasu mastu i dok vodite ljubav sa njim i dopustite mu da oseti vasu pravu strast, nece ostati ravnodusan i time pokrenucete i u njemu ono skriveno a mozda pravo.

prvz

pre 9 godina

Ne moze niko da uzme zeni za zlo ako ona jednostavno ne voli "onu stvar" da stavi u usta. To jednostavno nije lepo, nije prijatno. Ajd da je jedan poljupcic ali ono "guglanje" kome to prija, sem njemu? Zena da se ugusi - vecina zena to uopste ne vole, cak i ako praktikuju. Obrnuti oralni je ipak nesto drugo, nije brutalan pa se vise podrazumeva. No, ipak to sve nije za "u usta", nije prirodno i perverzno je.

zika

pre 9 godina

Na kupamo se par dana, najedemo se slanine i luka belog, obujemo seksi charape sto nam strikala ujna Milka, pustimo radio folk da nas ne cuju komsije i odlicno se provedemo.

sanja

pre 9 godina

Zna se da je prevara cin kojim se samo unistavaju i prljaju odnosi,doprinosi pucanju veze ili braka. Zene kao i muskarci imaju cula,potrebe,zelje,imaju i hormone,nije samo testosteron krivac za prevaru,vec cvrsta glava,jak karakrer,teznja da se ne pivredi draga osoba,a za sex bih rekla ko zna da uziva,ne treba da menja partnera,samo sa svojim da uziva i ispunjavaju jedno drugom zelje. Gadim se lakih zena,to mi je asocijacija na razne pol.bolesti,kao i muskaraca koji svrljaju i izigravaju frajere,mahom odisu prostotom i vuku niz kompleksa. A i u komentarima koji podrzavaju prevaru,puni su pravopisnih gresaka,a u pitanju osnovne stvari. Zato,nađite sto vam odgovara,a ne srljajte trazeci novo i drugo,samo dodatno produbljujete problem,a to kad tad ispliva na povrsinu. U braku sam,volim sex,uzivam u njemu,nista mi nije strano sve u cilju d zadovoljim i partnera. Prevara nije samo sexualna,to je povreda,izdaja,ponizenje osobe za koju ste se opredelili. To svi mozemo,ali samokontrola i postovanje osobe nam to ne dozvoljavaju. Zato,uzivajte sa vasim partnerima,imacete balans na svim poljima.

Tanja

pre 9 godina

Milane, ako vi ne volite da se tuširate i da budete čisti sebi i partneru, ne znači da to drugi ne vole i ne rade. Sigurna sam da je moj tata bio čist kada me je pravio, naročito poznavajući moju mamu. Ja nisam nigde napisala da muškarac mora da miriše, nego da mora da bude čist. Ako ne znate razliku, objasniću vam - čovek je čist kad se istušira voda i sapun su dovoljni. Naprotiv, ne volim kad preterano "miriše" jer se time ubija prirodan miris kože, a miris je jednako važan kao i sve drugo, bar ja nisam skroz na skroz vizuelan tip, važno mi je da osetim miris muške kože. Ja nisam govorila o parfemisanju i mirisanju, i podjednako mi je odbojno kad osetim pretereno naparfemisanog muškarca kao i kad osetim smrad neopranog tela, naročito u predelu reproduktivnih organa. Odvratno je kad se oseti da se tu čovek nije oprao a vršio je nuždu i sve, jel treba da crtam (ovo važi i za žene, još jednom ponavljam). A nije redak slučaj da muškarci, naročito oženjeni ili u dugim vezama, jednostavno prestanu da vode računa o tome. Pa se posle čude kad budu prevareni ili dobiju šut kartu. Izvinjavam se, ne mogu ni da se naložim na nekog kome smrdi dole ili mu iz usta bazdi na masno pečenje i beli luk...Uostalom verujem da većina zna za fazon "ne mogu, povračaču". O tome se radi. Ako mi se pripovraća, o kakvom seksu možemo tu da pričamo?

Operite se za svog partnera, opet kažem. To je najmanje što možete da učinite za njega.

Bgdsk

pre 9 godina

pa izmislili ste toplu vodu... Dzabe sve ovo je Balkanistan ovde su pare i moc afrodizijaci cast izuzecima ima i zena kojima je novac sekundaran i sta ce reci svet...

alban

pre 9 godina

Sve je ovo lepo receno ali stvarnost je sasvim druga. Naravno da govorim o bracnim partnerima koji su dugo u braku. Seks je vise rutina za njih i domaci zadatak negoli neko uzbudjenje koje je se vremenom izgubilo. Zato savetujem svim muskarcima sveta koji su dugo u braku da povremeno nadju neku drugu, ne da bi prevarili svog partnera, nego samo zbog osvezenja koji dobiju kada dodju kuci onda ce mnogo vise voleti svoju zenu a i seks ce se pobolsati 80%. Ovo pricam iz iskustva sto neznaci da svima odgovara.

Jurica Spindl

pre 9 godina

A ja sam mislio da je jedino potrebno poznavanje orgazma zene(pravog) ... ko bi rekao...Nisam mrsav, imam stomak a zene koje su imale seks sa mnom se vracaju po jos... Svako danas pise tekst...

mare

pre 9 godina

oralni seks, pa za tako nesto stvarno treba da bude savrsena higijena, i da miris i ukus nisu neprijatni. Dakle prakticno nemoguce. Dame ne trazite to, zaista je dole puno svega.

matori

pre 9 godina

Nazalost, sve ovo je apsolutno tacno. Moglo bi tu jos stosta da se doda. Recimo, bele sportske carape u krevetu ubijaju njenu volju za seksom, bas kao i neuredan donji ves kupljen za par stotina dinara na obliznjem buvljaku. Uostalom, da li biste vi voleli da vam zena u spavacoj sobi skida patike za trcanje i u belim carapama ide pod pokrivac? Da li vas zaista pali zena sa gusto dlakavim nogama prepunim prosirenih vena i celulita koja se pre seksa najela belog luka? Tako da sve ovo u tekstu zvuci sasvim fer. Eh sad, neke stvari je malo teze kontrolisati u poznijim godinama, narocito salo na stomaku koje raste bez obzira sta jedes. Jer iza 40-te muskarcu opada testosteron, to je bioloski sat koji se ne da zaustaviti. Ali sve ostalo nije tesko. Malo povedite racuna o higijeni, ali ne samoonoj fizickoj vec pre svega onoj duhovnoj! Skinite tu mrzovoljnu facu, zamenite je osmehom, humorom, zezanjem, akcijom ... i videcete veliku promenu!

prvz

pre 9 godina

Ne moze niko da uzme zeni za zlo ako ona jednostavno ne voli "onu stvar" da stavi u usta. To jednostavno nije lepo, nije prijatno. Ajd da je jedan poljupcic ali ono "guglanje" kome to prija, sem njemu? Zena da se ugusi - vecina zena to uopste ne vole, cak i ako praktikuju. Obrnuti oralni je ipak nesto drugo, nije brutalan pa se vise podrazumeva. No, ipak to sve nije za "u usta", nije prirodno i perverzno je.

alban

pre 9 godina

Sve je ovo lepo receno ali stvarnost je sasvim druga. Naravno da govorim o bracnim partnerima koji su dugo u braku. Seks je vise rutina za njih i domaci zadatak negoli neko uzbudjenje koje je se vremenom izgubilo. Zato savetujem svim muskarcima sveta koji su dugo u braku da povremeno nadju neku drugu, ne da bi prevarili svog partnera, nego samo zbog osvezenja koji dobiju kada dodju kuci onda ce mnogo vise voleti svoju zenu a i seks ce se pobolsati 80%. Ovo pricam iz iskustva sto neznaci da svima odgovara.

Gaćoni

pre 9 godina

(matori, 22. januar 2015 12:02)

Aha, znači ženama trebaju nalickane, našminkane, manikirane i pedikirane seka-perse izbrijanih grudi i nogu? Znači ženama trebaju osobe krajnje sumnjivog seksualnog opredeljenja? Uostalom, da bi neko dobio bilo šta što smatra savršenstvom, mora valjda savršenstvo i da ponudi. Hoćeš mišićavog? Ok, može ako izgledaš kao fitnes model, nije nikakav problem. I da, kakve veze čarape imaju sa bilo čim, i gaće? Nemaju svi para za gaće od hiljadu-dve. A uostalom, momci najčešće kupuju seksi veš svojim devojkama, koje inače takav veš i nemaju. Nisam čuo za mnogo slučajeva gde devojka kupuje seksi veš svom muškarcu. Ravnopravnost pre svega. Za higijenu se slažem, naravno.

Savrsen Ljubavnik zasluzuje Savsenu Ljubavnicu

pre 9 godina

"Ponekad je za dobar spoj potrebno više od obične privlačnosti, a dame smatraju da je osim obične hemije potrebno još nešto kako bi u potpunosti bile zadovoljene u krevetu."

Hocete i muzicku zelju?

Jurica Spindl

pre 9 godina

A ja sam mislio da je jedino potrebno poznavanje orgazma zene(pravog) ... ko bi rekao...Nisam mrsav, imam stomak a zene koje su imale seks sa mnom se vracaju po jos... Svako danas pise tekst...

mare

pre 9 godina

oralni seks, pa za tako nesto stvarno treba da bude savrsena higijena, i da miris i ukus nisu neprijatni. Dakle prakticno nemoguce. Dame ne trazite to, zaista je dole puno svega.

Dott

pre 9 godina

Nema muskarca koji se ne trudi zadovoljiti partnerku, zene nemaju ni prava ni osnova kriviti svog muskarca za izostnak njihovog orgazma. Znate ko je za to kriv? Vasa masta! Kakvog muskarca zamisljate u vasoj sobi, to vi znate a kakav vam dodje u istu opet same znate. Ukoliko nije ni blizu vase maste, dzaba mu i da dubi na trepavici, ali cete zato do orgazma doci bez vaseg muskarca masturbiranjem dok vam je u mislima onaj iz vase maste.
Resenje se nazire, treba samo da ne krivite svog muskarca sto nije kao onaj koga imate u glavi jer vi ste ga birali, pa onda dok vodite ljubav sa njim umesto da od njega ocekujete nemoguce, aktivirajte vasu mastu i dok vodite ljubav sa njim i dopustite mu da oseti vasu pravu strast, nece ostati ravnodusan i time pokrenucete i u njemu ono skriveno a mozda pravo.

nena

pre 9 godina

Dobar sex je onaj gde oboje dozive vrhvnac,a ja to uvek uspem po sto puta sa svojim partnerom,ne treba mnogo da se trudi,jaka zelja za njim i sexom je dovol
jna za maksimalno uzivanje. Kakva gimnastika i ostalo.

Bgdsk

pre 9 godina

pa izmislili ste toplu vodu... Dzabe sve ovo je Balkanistan ovde su pare i moc afrodizijaci cast izuzecima ima i zena kojima je novac sekundaran i sta ce reci svet...

antonella

pre 9 godina

@Matori, cuj meni nista nije lepse nego kad moj momak skine sportsku opremu i sa tim belim carapama dodje pored mene. Ne volim prljave reci kao sto u tekstu kazu vec vise da mi kaze da sam njegova ljubav i oboje uzivamo. I izbacite taj stav on je tu da zadovolji zenu,mi smo tu da oboje budemo zadovoljeni i ja uvek cinim sta god mogu da njega ucinim srecnim i zadovoljenim. I nema veze ako je jeo pljeku za veceru,jedem je i ja i nema veze ako je povremeno znojav pa covek je kao i ja. Vi koji ste sve na note se onda uzmite sa bocicom parfema i paste za zube pa se volite po krevetu,ja volim svog coveka i da mu lezim na ramenu dok gledamo film i grickamo cips.

Tanja

pre 9 godina

Mora da bude čist i da ima normalan zadah. Ako te preduslove ne ispunjava, ništa od akcije, makar ne znam kakav alat i tehniku imao. Isto važi i za devojke. Operite telo i proverite zadah (staviš šake preko usta i nosa i duneš, pa ako ti vonja iz usta operi zube).

Delon

pre 9 godina

Za mene sex bez oralnog sexa nije sex. Obožavam da
se zavlačim dole i kad se sav ubalavim , volim da je sočno poljubim da i ona oseti ukus svoje rupice. Svaka žena ima svoj ukus , ne postoje dve iste. Volim vlagu...

JA

pre 9 godina

Da ja napisem da zena mora uvek perfektno da mirise, da je uvek izdepilirana, da ima savrsenu figuru i da me oralno zadovoljava bio bih lincovan komentarima, ovako kada zena to kaze ... :)

EQ

pre 9 godina

@matori: Ne budi tako iskljuciv. Ima raznih fetisa. Uopste ne vidim problem da cura ostane u belim sportskim carapama i belim pamucnim gacicama... Pod uslovom da su ciste, naravno. Sportska oprema, kod atletski gradjenih muskaraca i zena, ume da bude eroticnija od bilo koje suknje, haljine ili cipkastog donjeg vesa... Narocito ako je bez tone sminke i bez napucenih usana za selfi.

viki

pre 9 godina

@matori

Potpuno ste u pravu,a narocito mi se svidelo ono na kraju....skinite mrzovoljnu facu,zamenite je osmehom,humorom, zezanjem, akcijom ....i videcete veliku promenu!!!!
Istina,samo probajte!!!!

singer

pre 9 godina

setih se bukowskog... neuredan, bangav, pijan, oklembesio stomacinu a... neodoljiv za mackice u svojoj ludosti i lucidnosti, kreativnosti i suicidnosti.

zika

pre 9 godina

Na kupamo se par dana, najedemo se slanine i luka belog, obujemo seksi charape sto nam strikala ujna Milka, pustimo radio folk da nas ne cuju komsije i odlicno se provedemo.

idc

pre 9 godina

Matori!Testosteron opada već posle 30te,ali redovnim vežbanjem može značajno da se poveća.Skoro sam gledao na tv-u,čovek od 70 godina koji vozi biciklo ceo život(ne amaterski već poluprofesionalno),merili su uporedno,njemu i jednom 34godišnjaku(prosečnom liku ne toliko aktivnog u vežbanju),nivo testosterona posle vožnje bicikla,u vremenu od 15minuta.
Stariji čovek se manje umorio i imao je za 1/3 više testosterona od mlađeg.Izgovora nema,vežbanjem do boljeg seksa!

Tanja

pre 9 godina

Milane, ako vi ne volite da se tuširate i da budete čisti sebi i partneru, ne znači da to drugi ne vole i ne rade. Sigurna sam da je moj tata bio čist kada me je pravio, naročito poznavajući moju mamu. Ja nisam nigde napisala da muškarac mora da miriše, nego da mora da bude čist. Ako ne znate razliku, objasniću vam - čovek je čist kad se istušira voda i sapun su dovoljni. Naprotiv, ne volim kad preterano "miriše" jer se time ubija prirodan miris kože, a miris je jednako važan kao i sve drugo, bar ja nisam skroz na skroz vizuelan tip, važno mi je da osetim miris muške kože. Ja nisam govorila o parfemisanju i mirisanju, i podjednako mi je odbojno kad osetim pretereno naparfemisanog muškarca kao i kad osetim smrad neopranog tela, naročito u predelu reproduktivnih organa. Odvratno je kad se oseti da se tu čovek nije oprao a vršio je nuždu i sve, jel treba da crtam (ovo važi i za žene, još jednom ponavljam). A nije redak slučaj da muškarci, naročito oženjeni ili u dugim vezama, jednostavno prestanu da vode računa o tome. Pa se posle čude kad budu prevareni ili dobiju šut kartu. Izvinjavam se, ne mogu ni da se naložim na nekog kome smrdi dole ili mu iz usta bazdi na masno pečenje i beli luk...Uostalom verujem da većina zna za fazon "ne mogu, povračaču". O tome se radi. Ako mi se pripovraća, o kakvom seksu možemo tu da pričamo?

Operite se za svog partnera, opet kažem. To je najmanje što možete da učinite za njega.

sanja

pre 9 godina

Zna se da je prevara cin kojim se samo unistavaju i prljaju odnosi,doprinosi pucanju veze ili braka. Zene kao i muskarci imaju cula,potrebe,zelje,imaju i hormone,nije samo testosteron krivac za prevaru,vec cvrsta glava,jak karakrer,teznja da se ne pivredi draga osoba,a za sex bih rekla ko zna da uziva,ne treba da menja partnera,samo sa svojim da uziva i ispunjavaju jedno drugom zelje. Gadim se lakih zena,to mi je asocijacija na razne pol.bolesti,kao i muskaraca koji svrljaju i izigravaju frajere,mahom odisu prostotom i vuku niz kompleksa. A i u komentarima koji podrzavaju prevaru,puni su pravopisnih gresaka,a u pitanju osnovne stvari. Zato,nađite sto vam odgovara,a ne srljajte trazeci novo i drugo,samo dodatno produbljujete problem,a to kad tad ispliva na povrsinu. U braku sam,volim sex,uzivam u njemu,nista mi nije strano sve u cilju d zadovoljim i partnera. Prevara nije samo sexualna,to je povreda,izdaja,ponizenje osobe za koju ste se opredelili. To svi mozemo,ali samokontrola i postovanje osobe nam to ne dozvoljavaju. Zato,uzivajte sa vasim partnerima,imacete balans na svim poljima.