Stilski saveti Olivije Palermo

Jedna od najbolje odevenih žena na svetu, čiji originalne kombinacije ukomponovane sa aktuelnim modnim trendovima prate i kopiraju mnoge žene, podelila je s nama nekoliko stilskih saveta…

Utorak, 27.01.2015.

16:11

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Poslovni stil

Ako morate da ispoštujete dres kod i dan provedete u dosadnoj kombinaciji, ohrabrite se i poigrajte dezenima i bojama: tufnice i prugice, tamnoplava i narandžasta boja... pustite mašti na volju.

Cipele

Svaka žena koja drži do svog modnog izraza u svom cipelarniku trebalo bi da ima duboke čizme koje sežu 7 cm iznad kolena. Iako nisu za svakodnevnu kombinaciju, fantastične su za večernje izlaske, zahvaljujući kojima ćete uvek izgledati seksi.

Marama – detalj koji može da osveži bilo koju kombinaciju

Dosadnu i jednoličnu kombinaciju možete da osvežite modnim detaljima poput marame u živopisnim bojama zavezanom preko ramena, koja je savršen izbor za devojke koje preferiraju klasični stil, ali i za sve one koje žele da svom izgledu podare notu originalnosti.

All black“ na drugačiji način

Ukoliko vam je crna omiljena, i ako volite tako da se oblačite od glave do pete, Olivija predlaže da crnu kombinaciju pokušate da razbijete torbom u neobičnoj boji.

Fall 🍃🍁🌳🍂🌾

Ein von Olivia Palermo (@oliviapalermo) gepostetes Foto am

Izvor: ljepota.ba
Foto: Peter McConnochie/Flickr.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare