Kako se obući kada želite da tražite povišicu?

Traženje povišice ili boljih uslova rada je zaista zastrašujuće i tu nema neke filozofije ili zaobilaznog puta. Ali pored odrađenog istraživanja, predstavljanja ciljeva i pogađanja tajminga, i odabir prave garderobe je važan za pripreme.

Nedelja, 15.02.2015.

13:11

Izvor: sml.rs

Default images
foto: outnow.ch

Podeli:

Na taj veliki dan želite i da vaš izgled podignete na viši nivo, ali da vam u isto vreme bude udobno i pre svega, da se u odeći osećate samouvereno.

Crna je dominantna boja, pa svakako želite da imate bar jedan komad na sebi da biste pokazali autoritet, ali nemojte ići na opciju od glave do pete jer je to peviše oštro.

Teget je alternativa pogotovo ako ste svetlije puti i nežnije konstitucije.

Bordo i petrolej su takođe idealne i nećete pogrešiti ni sa haljinom ili kompletom u ovoj boji.

Od svetlijih boja, bež, puderasto roze i siva su najprihvatljivije, ali pošto one generalno asociraju na nešto nežnije, svedite ih na detalje ili na jedan manji komad kao što je bluza ili ešarpa.

Neka linije vaše garderobe budu definisane, komadi ukrojeni i sve perfektno ispeglano i uredno, i sigurni smo da ćete garderobom pružiti sjajnu podršku svom znanju i iskustvu u postizanju profesionalnog cilja!

izvor: sml

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare