Sada možete verovati svojim očima: Haljina je belo-zlatna

“Crno-plava ili belo-zlatna?“, pitanje je koje je podelilo svet, a čak ni naučna objašnjenja nisu mogla da razuvere ljude.

Četvrtak, 05.03.2015.

09:50

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Prašinu koja se podigla oko haljine najbolje će iskoristiti modna kuća Roman Originals koja je kreirala sada već čuvenu crno-plavu haljinu. Naime, oni su odlučili da na radost svih onih koji su videli belo-zlatnu boju u prodaju izbace ku ograničenom broju kolekciju modela upravo u toj boji.

Ipak, modna kuća je iskoristila globalnu popularnost haljine u humanitarne svrhe pa će se tako ograničena kolekcija belo-zlatnih haljina naći u prodaji na aukciji kako bi se skupio novac za organizaciju Comic Relief.

Haljina koja je podelila svet: Koje boje vidite na njoj?

“Haljina koja je osvojila internet mogla bi da postane jedna od najtraženijih haljina na svetu, a ekskluzivna kolekcija belo-zlatnih modela biće danas na aukciji na ebay-u“, kaže portparol kuće. – “Oni koji budu pobedili na aukciji moći će da zgrabe delić internet istorije kao jednu od najekskluzivnijih haljina u belo-zlatnoj boji“, zaključuje on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.