Uređenje doma

Ostvarite svoje ciljeve: Oni koji su uporni, oni su i uspešni

Odredite prioritete i svu pažnju i energiju posvetite njihovom ostvarenju...

Ponedeljak, 19.01.2015.

16:53

Izvor: novosti.rs

Default images

Podeli:

Da li ste i vi jedna od onih osoba koje na početku godine odluče da u svoj život unesu bar neku značajnu promenu, u stilu "vodiću više računa o zdravlju, prestaću da pušim, provodiću više vremena sa porodicom, naučiću nešto novo", i ne istrajete u tome? Utešite se, niste jedini.

Psiholozi tvrde da većina ljudi tokom života najmanje 10 puta donosi slične odluke. Nažalost, praksa je pokazala da veoma mali broj njih ostaje dosledan i uspeva da ih ostvari. Prema procenama stručnjaka, čak 25 odsto odluka za 2015. biće ubrzo zaboravljeno, tačnije, već u njenom prvom tromesečju. A onima koji su ovoga puta čvrsto rešili da istraju i promene svoj život na bolje, psiholozi savetuju:

Budite realni. Ne precenjujte sebe i odredite ciljeve koje možete ostvariti kako se ne bi previše razočarali u slučaju neuspeha.

Unapred se pripremite. Ukoliko su vaše želje za promenama vezane za zdravstvena pitanja i podrazumevaju drastičnu promenu načina ishrane i načina života, prethodno se o svemu dobro obavestite. Uspećete samo ako se naoružate znanjem i strpljenjem. Saznajte na vreme šta sve treba da uradite da biste uspeli.

Odredite prioritete i svu pažnju i energiju posvetite njihovom ostvarenju.

Budite istrajni, dosledni i odlučni.

Izvor: novosti.rs
Foto: stockimages/FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare