Uređenje doma

Tri dobra razloga da ostanete na trenutnom poslu

Da li je druga ponuda baš uvek bolja? Ne nužno. Predstavljamo vam nekoliko razloga zbog kojih bi trebalo dobro da razmislite pre nego što napustite trenutno radno mesto.

Četvrtak, 05.03.2015.

16:19

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Zona udobnosti

Ponekad promena može da bude itekako dobra. Ali, promene je uvek lakše ostvariti kad počinjete na poznatom terenu. "Napustite svoju zonu udobnosti samo ukoliko to zaista želite. Ljudi se često odlučuju na velike promene, jer time pokušavaju da dokažu drugim ljudima da oni to mogu", otkriva Debi Mandel, autorka knjige "Addicted to Stress: A Woman's 7 Step Program to Reclaim Joy and Spontaneity in Life".

Pritisak

Prelazak u novu kompaniju, koja pritom nudi i bolje uslove, zvuči kao ostvarenje svih snova. Ali, većina radnika mora da se dokaže u što kraćem roku, što je ogroman pritisak, na koji možda trenutno niste spremni. Od vas će se očekivati velike stvari i toga morate u potpunosti da budete svesni.

Stabilnost

Ako razmišljate o prelasku na novi posao, dobro se informišite o tome koliko je vaša pozicija tamo stabilna. Ona pruža određeno uzbuđenje, možda i nešto više novca, ali ponekad je trenutna pozicija stabilnija od neke nove.

Izvor: index.hr
Foto: stockimages/FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare