Lepota žene

Naglasite šminkom svoju prirodnu boju očiju

Gotovo da nema devojke koja ne voli da se našminka s vremena na vreme, ali kako izabrati odgovarajuću senku za oči. Evo nekih korisnih a jednostavnih saveta.

Subota, 24.01.2015.

13:19

Izvor: minimagazin

Default images

Podeli:

Sledeći put kada pokušate da pronađete savršenu nijansu kako biste naglasili prirodnu boju očiju, imajte u vidu samo jedno – suprotnosti se privlače. Primenite savete kada ponovo budete birali nijansu senke koja najbolje odgovara boji vaših očiju.

Sve nijanse zelenih očiju

Crvena boja je potpuno suprotna od zelene pa nije ni čudo zašto crvene usne izgledaju savršeno na ženi sa zelenim očima. Naravno, prilikom šminkanja očiju nemoguće je na kapke naneti crvenu senku. Ali, zato su boja šljive, vina ili crvenkasto-braon nijansa idealan izbor. Ove boje će sigurno savršeno da naglase oči boje smaragda.

Plave oči

Narandžasta boja je suprotna od plave, tako da će bilo koja nijansa sa tonovima narandžaste naglasiti plavu boju očiju. Izaberite zlatnu ili toplo narandžastu, jer će ove nijanse savršeno odraditi posao. Takođe, probajte i senke koje u sebi sadrže podtonove boja kao što su kajsija, breskva, bakar ili boja slonove kosti.

Smeđe oči

Braon je neutralna boja, tako da će bilo koja nijansa senke na smeđim očima izgledati savršeno. Međutim, ako baš želite da vaše oči dođu do izražaja, odlučite se za plavu ili ljubičastu nijansu. Ako želite da probate ružičastu, onda vodite računa da ona ima zlatne ili smeđe podtonove.

Izvor: MiniMagazin
Foto: xtina5645/flickr.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare