Lepota žene

Kako da ne zabrljate kada se šminkate na brzinu?

Svima nam se desi da žurimo ujutru na posao ili fakultet, pa često "zabrljamo" kada je šminka u pitanju. Evo kako sigurno nećete pogrešiti.

Nedelja, 25.01.2015.

13:39

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Šminkanje započnite odgovarajućim korektorom koji će pomoći sakriti podočnjake i bubuljice. Ako imate vremena šminkeri preporučuju plavi tuš za oči koji će pomoći sakriti crvenilo, a ako vam je plava previše upadljiva boja i ne odgovara vašoj boji očiju, možete na vodenu liniju oka staviti smeđu olovku za oči.

Najveći problem mnogih žena je umoran izgled. Uvijene trepavice izgledaće duže i imaćete odmoran pogled. Želite li postići puniji izgled trepavica i pritom izbeći crvenilo na očima, umesto bež ili neke druge boje koristite crnu olovku za oči.

Obrazi neka vam budu ulepšani rumenilom u kremi, a ružičasta boja pružiće malo svežine. Izbegavajte tamne boje ruževa i koristite balzame ili sjajeve u nežnoj nijansi.

foto: marin/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare