Saznala da ju je suprug sve vreme silovao, a onda je tek usledio šok

Sara Tetli se jednog jutra probudila i shvatila da je suprug seksualno zlostavlja kada ga je našla na sebi. A onda je otkrila više od 300 snimaka.

Četvrtak, 15.01.2015.

10:25

Izvor: B92

Default images
foto: screenshot

Podeli:

“Probudila sam se malo omamljena i shvatila da sam bila zlostavljana dok sam spavala. Odlučila sam da se i dalje pravim da spavam čisto da vidim šta će se dogoditi. Ubrzo je bio gotov. Mislim da sam otišla u prizemlje, pila kafu i gledala TV”, ispirčala je ova Australijanka u jednoj emisiji.

Kada je njen suprug otišao na posao, ona je razmišljala šta da radi i otišla je kod komšinice, koja ju je ohrabrila da pozove policiju. Tada je usledio šok.

Naime, policija je pronašla 316 video-snimaka njenog supruga na kojima se vidi kako je siluje dok spava. Sara je uverena da joj je davao neku drogu koja bi je omamila.

”Na nekim snimcima izgledam kao da nisam uopšte živa. Ponekad je koristio različita kućna pomagala kako bi me dodatno zlostavljao. Bilo je strašno gledati sve to”, rekla je dvadesetšestogodišnja majka koja nije čak nikada ni posumnjala.

Njen suprug Čarli osuđen je na 12 godina zatvora za 26 silovanja za nešto manje od tri godine.

Kada su ga osudili, policija je pohvalila Saru za hrabrost, te su izrazili nadu da će sada moći da nastavi život.

“Ako ste na bilo koji način bili zlostavljani, to morate reći nekome, čak i ako je to mentalno zlostavljanje”, zaključuje ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.