Zbog lepote umalo izgubila život: "Kažnjena sam zbog svoje sujete"

Brazilski model i voditeljka Andresa Urah podrvrgla se novom estetskom zahvatu ubrizgavanja injekcija u butine kada je upala u septički šok.

Četvrtak, 15.01.2015.

12:40

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Jedva je uspela da preživi, ali sada ima rupe u butinama i na zadnjici jer su hemikalije počele da izjedaju njeno tkivo.

Ova mlada devojka sada žali što nije dobro razmislila pre nego što se podvrgla ovom zahvatu. Pre toga je imala nekoliko nekoliko uspešnih intervencija, uključujući korekciju lica, grudi, vaginalnih usana, kao i još jednu operaciju zadnjice.

Voditeljka, koja je svojevremeno bila i Mis najlepše zadnjice čak je izvadila i rebro u nastojanju da bude što mršavija. Sa bizarnim operacijama nije stala već je odstarnila i nožni prst kako bi joj stopalo bilo uže.

“Da li možete da verujete? Eto koliko sam izgubila kontrolu“, izjavila je.

Ipak, injekcije kojima je želela da dotera svoje butine bile su umalo fatalne po nju. Kada je njeno telo upalo u šok brzo je prevezena u bolnicu gde je čak doživela kliničku smrt.

“Nikada to neću zaboraviti. Našla sam se lice u lice sa smrću i tada sam shvatila da ništa nije važno. Sve za šta sam se borila – moju lepotu, torbe, odeću, kola, sve je to nebitno. To je bio momenat kada sam shvatila da sam jedno veliko ništa, da smo na ovom svetu samo da bismo spasili svoje duše“

Ažurnost lekara koji su uspeli da spreče hemikalije da se prošire na ceo sistem spasila joj je život, ali su joj ostale rupe u nogama. Srećom, tkivo će se vremenom popuniti, pa će samo ostati ožiljci.

Andresa je sada najveći protivnik kozmetičkih zahvata kojima je nekada bila opsednuta.

“Sada sam u mogućnosti da kažem drugim ženama da sujeta i lepota nisu sve na ovom svetu. Ako će im sve ovo poslužiti kao primer i znak upozorenja koliko su takve procedure opasne, onda će sve ovo kroz šta sam ja prošla imati neki smisao“, zaključuje mlada voditeljka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.