Orgazam na dan: Evo kako ova žena leči depresiju

Tridesedvogodišnja Krista En je majka ćetvoro dece, a s depresijom se bori veći deo svog života.

Subota, 24.01.2015.

13:31

Izvor: B92

Default images
facebook.com/CristaAnne

Podeli:

Krista je pokušavala da pronađe lek koji bi pomoga njenom stanju depresije i baš kada je pronašla onaj koji joj pomaže, prestala je da doživljava orgazme. Ovo je njena priča...

Kada sam konačno pronaša antidepresive koji su pomogli mom stanju, odmogli su mi na drugom polju. Iako sam se osećala mnogo bolje, zbog lekova nisam mogla da dodđem do orgazma, što je za mene bio veliki šok.

Iako sam kao mlada devojka vrlo lako postizala orgazam koji me je oslobađao napetosti i činio da se osećam dobro, antidepresivi su mi otežali ovaj put. Iako i dalje uživam u seksu sa svojim partnerom, izostanak orgazma se oseća. Ipak, odlučila sam da stanem na put ovome i tada sam odlučila da se ovim problemom pozabavim javno.

Već prvog dana dobila sam hiljade mejlova od ljudi koji imaju problem s postizanjem orgazma. Pokušavam da im kažem da ne treba da se fokusiraju na kraj seksualnog čina kada dolazi to veliko O već da se fokusiraju na to kako da povrate mogućnost postizanja velikog O.

Ja sam odlučila da povratim svoj orgazam tako što sam počela da masturbiram svakog dana, uz pomoć nekih seksualnih pomagala. Verujte mi postigla sam čudo. Od stanja u kom nisam mogla da dostignem običan orgazam, stigla sam do tačke kada sam počela da doživljavam vaginalni orgazam. Naravno, moj suprug mi je velika podrška u tome i shvata da je masturbacija moja stvar kojom pokušavam da povratim svoj orgazam i izlečim depresiju u isto vreme.

Iako o ovom problemu govori javno i savetuje druge, jednog dana kada deca odrastu kaže da joj neće biti neprijatno zbog toga.

„Sigurna sam da će se jednog dana moja deca ovoga stideti, ali ja nisam prestala sa svojom seksualnošću onog trenutka kada sam rodila decu. Oni imaju srećnu i zadovoljnu mamu koja voli sebe i tu nema ničeg lošeg“, zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare