Žali zbog 350 plastičnih operacija: “Ćerka me je molila da stanem”

Ališa Duval je britanski model, glumica i televizijska ličnost, osnivač i vlasnik jedne kozmetičke kompanije, a poznata je po svojoj zavisnosti od plastične hirurgije…

Ponedeljak, 26.01.2015.

10:16

Izvor: B92

Default images
screenshot/youtube

Podeli:

Do svoje 24. godine Ališa Duval imala je 3 operacije grudi (do danas 18 ukupno) i dve operacije nosa. Nezadovoljna svojim izgledom, pribegavala je nekim ekstremnim zahvatima poput skraćivanja prstiju na nogama, a u jednom trenutku lice joj je bilo toliko ispunjeno filerima da nije mogla da se nasmeje.

“Plastična hirurgija mi je uništila život. Sa 17 godina imala sam prvu operaciju, a onda su usledile naredne. Nisam imala samopouzdanja, osećala sam se vrlo loše u pogledu svog tela, a plastičnu hirurgiju sam tada videla kao rešenje za sve svoje muke – nešto nakon čega ću se konačno osećati lepo i srećno. Ljudi suviše pažnje obraćaju na izgled, a ja sam bila model, tako da mi je izgled značio sve”, kaže Ališa.

Ova majka dvoje dece na preko 350 operacija potrošila je preko million funti, a koliko se situacija otrgla kontroli govori činjenica da joj je rođena ćerka jednog dana postavila ultimatum, rekavši joj da će morati da bira između hirurgije i nje.

“Radila sam samo da bih mogla da odem kod hirurga, ulagala sam svaki peni u operacije. Volela bih da mi je bar jedan hirurg tada ukazao na to da mi je potrebno savetovanje. Danas bih dala sve samo da ponovo izgledam onako kako sam izgledala ranije. Shvatam da sam tada bila jedna sasvim normalna devojka”, zaključila je Ališa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare