Ponižavali je zbog kilaže, a danas je uspešna manekenka

Jedna od prvih plus sajz manekenki na svetu Tes Holidej uspešno nastavlja da dokazuje da lepota dolazi u svim veličinama.

Ponedeljak, 26.01.2015.

11:08

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Dvadesetdevetogodišnja Tes, koja radi za agenciju MiLK Model Menagment do sada je već pozirala na naslovnici “Voga“, sarađivala s mnogo dizajnera, a kako sama kaže nije ni slutila da će ovako daleko dogurati.

“Osećam da probijam granice, ovo je nešto zaista veliko. Nisam ni mogla da zamislim da ću stići ovako daleko“, istakla je.

Zaniljivo je da je Tes jedna od popularnijih plus sajz manekenki, pa na Fejsbuku broji preko pola miliona, a na Instagramu 308 hiljada fanova.

Inače, Tes je odrasla u Južnom MIsisipiju, a u detinjstvu su je često ponižavali zbog debljine. Dok su svi mislili da je luda zbog želje da bude manekenka, jedino ju je majka podržala.

"Nadam se da shvatate koliko je važno biti ono što jesi čak iako se nalaziš u debelom telu. Ja sam seksi, imam puno samopouzdanja i ništa me ne zanima. Nemojte ni da slušate one koji tvrde drugačije", napisala je u opisu jedne od svojih fotografija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.