"Nisam mogla da prestanem da varam muža, ali mnogo sam naučila"

Kada se čuje reč prevara, uz nju obično ide i reč osuda. Uvek se osuđuje onaj koji vara, ali nekada je dobro da se čuje šta se zapravo dešava iza zatvorenih vrata.

Petak, 27.02.2015.

13:54

Izvor: Super žena

Default images
Foto: Thinkstock

Podeli:

Jedna žena, koja je varala svog muža, odlučila je da govori o tome.

Prema brojnim istraživanjima žene uglavnom varaju muževe jer se tako osećaju emotivno ispunjenije i sigurnije u sebe i svoj izgled. Svemu tome predhodi to koliko je ta žena srećna u svom braku.

Marina Preson pokušala je da objasni kako je došlo do toga da su joj potrebni intimni trenuci van braka i zašto je varala muža.

"Znam da sada svi koji čitaju moju ispovest me i osuđuju. No, budite sigurni u to da me niko od vas ne može više osuđivati nego što sam ja samu sebe“.

Iako joj je bio odličan muž, brižan i pažljiv, Marina je prestala da bude srećna i zadovoljna u braku, a najveća greška koju je tada učinila je ta što mu nije rekla šta joj se mota po glavi.

"Nisam imala hrabrosti i srca da mu kažem da ga više ne smatram privlačnim. Umesto da mu sve saopštim ja sam ga prevarila i osećala sam da nisam vredna ljubavi koju mi je davao“.

"Naša veza postala je monotona, a ja sam želela strast. Htela sam da se oslobodim i mislila sam da ću to dobiti ako ga prevarim“, kaže Marina i dodaje da sada zna da takva odluka nikada nije dugoročna.

Iako njeno kajanje za nekoga može da zvuči kao razlog za opravdanje ova žena kaže da je iz prevare naučila da sve žene koje su nesrećne u braku treba da pokušaju da same sebe usreće.

"Greška je da konstantno tragate za nekim ko će vas usrećiti. Ne žalim za tim što sam uradila, ali mi je neizmerno žao jer sam povredila bivšeg muža. On mi je upravo poklonio najbolju stvar u životu, a to je da naučim da sreću pronalazim u samoj sebi.

"Istinska sreća dolazi iz vas samih“, poručila je ona svim ženama koje razmišljaju da li da počine aferu jer su nesrećne u braku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare