Ispovest: "Pre sastanka s dečkom spavala sam s dvojicom"

Iako jedni govore da zavisnost od seksa nije prava zavisnost, kada ta požuda pređe granice normalnog, problem može biti ozbiljan.

Ponedeljak, 02.03.2015.

15:15

Izvor: Super žena

Default images
foto: thinkstock

Podeli:

Upravo tako je jedna žena otkrila da je kontinuirana potreba za seksom preuzela kontrolu nad njenim životom.

“Jednom prilikom pre nego što sam se pojavila na sastanku sa tadašnjim dečkom imala sam seks sa dvojicom muškaraca. Situacija je postala prilično problematična kada sam se u jednom periodu života istovremeno viđala sa trojicom koji su imali isto ime“, napisala je ova žena u ispovesti za australijski list “Gold Coast Bulletin“.

Kako kaže, jedini cilj bio je da odvuče muškarce u krevet, a često nije želela ni da ima nešto više sa njima. Često je na poslu držala seksualne igračke kako bi se što pre zadovoljila u toaletu u slučaju preke potrebe.

“Nisu morali ni večeru da mi plate. Na kraju krajeva ne volim da imam seks punog želuca“, dodala je anonimna žena.

Ona sada ističe prednosti monogamne zajednice, te kaže da to nije tako loše jer u tom slučaju uvek imaš nekoga ko će upražnjavati tvoju zavisnost i ne moraš neprestano biti u lovu.

“Često osećam sramotu jer nije uobičajeno da žena bude opsednuta seksom, već samo muškarci“, zaključuje ona.

Poznati zavisnici od seksa

*ALT

Neke slavne osobe priznale su da su seksualni zavisnici, kao i da su se od lečile. Među njima je i glumac Majkl Daglas, koji je 1990. godine bio na odvikavanju od seksa. Dejvid Duhovni se u kliniku za odvikavanje prijavio 2008. godine, a godinu dana kasnije svoju zavisnost priznao je i Tajger Vuds.

Komičar Rasel Brend takođe je patio od zavinosti o heroinu i seksu, pa se jedno vreme i lečio. Od žena koje su priznale seksualnu zavisnost prva je to u javnosti priznala švedska voditeljka Urlika Džonson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.