Priča bez srećnog kraja: Umrla par dana nakon venčanja

Britni Ros Brever preminula je samo nekoliko dana otkako se udala za dugogodišnjeg dečka i verenika Džareda Brevera.

Utorak, 03.03.2015.

11:04

Izvor: B92

Default images
facebook.com/brittney.ross.92/

Podeli:

Britni je pre godinu dana dijagnostifikovan rak grlića materice. Dugo pre toga, ona i njen verenik planirali su da se venčaju. Nakon što su joj lekari saopštili strašnu vest, Britni i Džared su odlučili da se uzmu mnogo pre nego što su planirali.

Budući da nisu znali koliko će dugo živeti, zakazali su datum venčanja za 14. februar. Njeni prijatelji i porodica osnovali su fond pomoću kog su sakupljali novac kako bi joj pomogli u lečenju.

Britni je radila kao policijski dispečer, a kolege s posla su joj poklonili svoje neradne dane kako bi mogla da dobija platu iako ne dolazi na posao.

Iako je venčanje održano 14. februara u bolnici gde je Britni ležala, par je uspeo da nekoliko dana nakon toga organizuje veliko venčanje kako su prvenstveno planirali.

Britni je nosila venčanicu i kaubojske čizme veseleći se sa 200 gostiju.

Na veliku nesreću ona je samo nekoliko dana nakon velikog slavlja preminula. Imala je samo davdeset i osam godina.

U jednom od njenih poslednjih blogova koje je napisala zabeležila je: “Ova opaka bolest nam je otvorila oči i pomogla nam da shvatimo koliko život može da bude kratak i kako više ne smemo da trošimo vreme. Tako smo odlučila da se uzmemo”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare