Zabrinula fanove: "Nemoguće da je u osmom mesecu trudnoće"

Sara Stejdž je tridesetjednogodišnji američki model i jako je popularna na Instagramu.

Petak, 06.03.2015.

10:56

Izvor: B92

Default images
instagram.com/sarahstage/

Podeli:

Saru prati preko milion ljudi, a poslednjih osam meseci ona svoje obožavaoce kroz fotografije obaveštava o svojoj trudnoći i na koji način se njeno telo menja.

Ona je otkrila da je ovakvu liniju u trudnoći zadržala jer je radila lagane predporođajne vežbe fokusirajući se najviše na ruke i noge.

"Ne bih zaista mogla da radim trbušnjake sada", našalia se ona.

Pored vežbi, Sara je strogo vodila računa šta jede, a jelovnik joj se uglavnom sastojao od integralnog pirinča, kinoe, povrća i piletine.

I dok je Sara priznala kako povremeno pojede neki hamburger, neki od njenih pratilaca na Instagramu izrazili su brigu zbog njenog malog stomaka u osmom mesecu trudnoće.

👶 So full of joy & have been waiting awhile to share the happy news with you.. I'm #7monthsPregnant ❤️ #29weeks

A photo posted by 🍔SARAH STAGE🍔 (@sarahstage) on

"Iskreno se nadam da je s tvojom bebom sve u redu. Ako si zaista u osmom mesecu onda je beba jako mala“, bio je jedan od komentara.

"Ona je osmi mesec, ma nema šanse“, bio je drugi kometar.

Ipak, Sara ne mari na ovakve zamerke: "Ovih dana baš svako ima komentar na nešto. Pokušavam to da ignorišem. Moj doktor kaže da je s bebom sve kako treba i to je ono što nam je najvažnije“, rekla je ona.

Shooting with @krishphotos 💞 #8months #32weeks

A photo posted by 🍔SARAH STAGE🍔 (@sarahstage) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.