Ako muškarac ovo izbegava, onda nije u stanju da zadovolji ženu

Ponekad je za dobar spoj potrebno više od obične privlačnosti, a dame smatraju da je osim obične hemije potrebno još nešto kako bi u potpunosti bile zadovoljene u krevetu. Evo šta one savetuju...

Četvrtak, 22.01.2015.

11:33

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Iako svaka dama ima svoje viđenje savršenog ljubavnika, postoje neka pravila koja su uobičajena kao što je seksualna aktivnost, spremnost na eksperimentisanje, održavanje higijene i slično.

Evo koje su to univerzalne odlike savršenog ljubavnika koji će zadovoljiti skoro svaku ženu.

Održava higijenu

Kao što mnogi znaju, higijena je vrlo važan deo seksa, jer niko ne voli intimizaciju s partnerom koji nije čist. Osoba koja vodi računa o čistoći je sigurno osoba koja drži do sebe, pa bi takvog muškarca trebalo zadržati kraj sebe. Ukoliko je muškarac zapušten, odbiće ženu, jer višak dlačica ometa potpuno uživanje žene, ali i pojačava neprijatne mirise.

Oralni seks se podrazumeva

Svako ima svoje mišljenje o oralnom seksu, ali kada je u pitanju savršen ljubavnik, ovakav vid zadovoljavanja ne bi trebalo da bude problem. Možda vaš partner nije uvek raspoložen za tako nešto, ali ako povremeno želi da vas oralno zadovolji i proba nešto novo, onda je to dobar znak da imate dobrog ljubavnika kraj sebe.

Spreman na akciju

Niko ne želi da kraj sebe ima partnera u krevetu koji vodi ljubav 'reda radi'. Ukoliko se vaš partner trudi da prvo vi dostignete vrhunac i stalno unosi neke novine u vaš seksualni život, onda je to odlična vest za vas. Savršen partner je uvek spreman na novine, na prljav razgovor i nove poze.

Njegova figura

Iako u pravoj ljubavi ne treba da postoje predrasude o izgledu tela, mnoge žene neće da priznaju da ih vitko i zgodno muško telo više uzbuđuje od opuštenog stomaka. Ukoliko vaš partner vodi računa o svom izgledu zbog vas i sebe, onda zaista imate kraj sebe savršenog ljubavnika.

Foto: Maximilian.M/flickr.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.