Ovako se ponašaju žene kojima nedostaje seks

Ovo pitanje, verovatno veoma zanima sve muškarce, jer, kada bi znali kako da prepoznaju ženu kojoj treba seks, sigurno bi imali bar duplo više uspeha.

Subota, 31.01.2015.

15:13

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Koliko god žene bile tajanstvene, ipak ne mogu tako vešto da sakriju da dugo nisu imale seks i da prosto vape za muškim dodirom. Naravno, potrebno je oštro oko i malo znanja.

Svi znamo da je seks zdrav i da isceljujuće deluje kako na žene tako i na muškarce. Ali, zadržimo se kod žena. Kao što se lako prepozna kada je žena zadovoljna, odnosno da je prošle noći sigurno imala seks, tako se može “provaliti” i kada dugo nije imala seks i to upravo po suprotnim karakteristikama.

Dakle, žena kojoj fali seks, koliko god se trudila da sakrije svoje nezadovoljstvo, odaće se govorom tela i stalnim neraspoloženjem.

Seks deluje opuštajuće pa će žena koja je seksualno ispunjena biti opuštena i to će se primetiti u njenom hodu, odnosno, njihaće kukovima kad hoda, dok će žena kojoj fali seks izgledati stegnuto.

Zatim, zbog nedostatka oksitocina, hormona koji se luči prilikom orgazma, a deluje kao prirodni sedativ, žena koja nema seks imaće loš san i biće neispavana.

Ako apstinencija potraje dugo, počeće da se vide ozbiljnije posledice od nedostatka sna i žena može izgledati starija nego što jeste.

Seks je jedan od glavnih okidača za lučenje hormona sreće – endorfina. Zbog nedostatka ovog hormona žene mogu biti jako nezgodne pa će često imati izlive besa prema ljudima koji su je samo popreko pogledali.

Na kraju, nedostatak seksa značajno utiče i na samopouzdanje, pa će žene kojima seks fali, imati i nedostatak samopouzdanja.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Lies Thru a Lens/flickr.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.