Otkrivamo istinu: Zašto žene padaju na loše momke?

Nema žene koje se bar jednom u životu nije zapitala šta to ima u 'zločestim' momcima i njihovom šarmu. Naime, u ljubavnoj istoriji mnogih od nas stoji zabeležen bar jedan buntovni frajer kom ni jedna mama ne bi dala zeleno svetlo.

Utorak, 03.03.2015.

16:16

Izvor: zadovoljna.hr

Default images
foto: thinkstock

Podeli:

Iako nema žene koja ne želi da je muškarac tretira s poštovanjem i ljubaznošću, nekako nam se svima dogodi da nam se pod kožu uvuče drski frajer koji iskače iz okvira 'dobrog' ponašanja.

Frajeri koji šalju dvosmislene poruke, muškarci koji nas neretko ostave da čekamo, skloni flertu, zbog kojih se često pitamo da li nas vole ili se samo poigravaju nama. Verojatno svi pred očima imamo sliku bar jednog takvog muškarca koji nas je u određenoj fazi zaludeo.

Predstavljamo vam tri glavna razloga zašto padamo na 'zločeste' momke.

Čista harizma

“Loš momak” će uvek znati šta da kaže i tako vam se uvuče pod kožu. Drski pogled zavodnika, uz odličnu tehniku zavođenja je njegovo moćno oružje koje za tren može da pokori. Bilo da deli komplimente ili koristi izazivački, pomalo drski način komunikacije, uvek ćete hteti da ga još jednom vidite.

Njegova nedostupnost

Zločesti frajeri uvek moraju da budu pomalo neuhvatljivi. Iako mnoge žene žele organizovani raspored i neku konstantu u viđanju, upravo neuhvatljivost čini da ovakve muškarace želimo opet da sretnemo i osvojimo ih. Njegova zauzetost poslom ili prijateljima može nam ići na živce, ali upravo nas ta nedokučivost i privlači.

Čist izazov

Zločesti frajeri neće skakati na svaku našu molbu. Što se njih tiče, nismo uvek u pravu. Oni uzvraćaju udarac kada im kontriramo i izazivaju emociju i strast. Oni ne stavljaju tako lako svoje potrebe na drugo mesto, a sve kako bi ugodili nama.

Izvor: zadovoljna.hr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.