Aktuelno

Naslovnica koja je šokirala svet: Čuveni sportista postaje žena

Najnovija naslovna strana “In Touch“ magazina šokirala je mnoge, a posebno ’mamadžerku’ porodice Kardašijan Kris Džener.

Četvrtak, 15.01.2015.

09:38

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Mediji već mesecima pišu o tome da je Brus Džener odlučio da postane žena, te da prima hormonsku terapiju, a mnogi su sumnjali u istinitost tih natpisa. Sada je navodno bivši Olimpijski sportista otputovao na Tajland gde planira da se podvrgne promeni pola.

Iako nikada nije priznao da želi da postane žena, magazin “In Touch“ je šokirao javnost kada je objavio naslovnicu na kojoj je Brus Džener sa naslovom ’Moj život kao žena’, a u navodnom intervjuu ispričao svoju priču o tome kako je postao žena.

Fotografija naslovne strane magazina prikazuje Brusa našminkanog i raspuštene kose. Ispostavilo se da je magazin montirao naslovnicu, te da je u pitanju zvezda serije “Dinastija“ Stefani Bekam.

Ipak, njegova bivša supuga Kris Džener je u panici zbog velike objave, te uopšte ne veruje da je tako nešto moguće.

“Ona je sto posto ubeđena da to što se priča nije istina i da su to sve tabloidi izmislili“, izjavila je Kris koja tvrdi da njen bivši suprug nikada nije rekao da će promeniti pol.

Ipak, paparaco fotografije Brusa Dženera ne lažu, te očuh poznatih sestara očigledno prolazi kroz tranziciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.