Aktuelno

"Dokle će se od žena očekivati da pokazuju gole grudi?"

Britanska glumica Rut Vilson kaže da je užasno što se samo od žena očekuje da pokazuju svoje intimne delove na velikim ekranima.

Nedelja, 25.01.2015.

09:55

Izvor: Super žena

Default images
foto: Beta/AP

Podeli:

Dobitnica Zlatnog globusa i zvezda serije “The Affair“ zapitala se zašto su uvek samo žene u centru pažnje u seks-scenama.

“Ne mogu, a da se ne zapitam – Zašto ja uvek moram da imam orgazmični izraz lica? Zašto ga nema i muškarac? Zašto uopšte analiziramo ženu u svakoj sceni, a to ne radimo i s muškarcima?“, izjavila je za ’The Edit’ magazin.

Tridesettrogodišnja glumica kaže da nije fer što se u startu očekuje od ženskih glumica da pokazuju gole grudi pred kamerama.

“Žene moraju da obezbede uzbuđenje jer se penisi ne mogu prikazati na ekranu, ali gole grudi smeju. Pretpsotavlja se da žene moraju da pokazuju grudi konstantno. To je nepotrebno“, zaključila je glumica i dodala da je jako teško napraviti ubedljivu sex-scenu u filmu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.