Aktuelno

Našu misicu optužili da promoviše sebe umesto Srbiju

Anđelka Tomašević trenutno se nalazi u Majamiju gde predstavlja Srbiju na izboru za Mis Univerzuma. Ipak, mnogi su joj zamerili što na takmičenju nacionalnih kostima nije predstavila Srbiju na pravi način.

Nedelja, 25.01.2015.

12:14

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Sinoć se u Majamiju održao defile narodnih nošnji, a kod skoro svake misice mogli smo da vidimo neko obeležje zemlje iz koje dolazi dok kod Anđelke to nije bio slučaj. Naime, ona se pojavila na sceni u kreaciji iz dva dela, golog stomaka i sa ogromnim vencem na glavi.

Mis Indije i Mis Velike Britanije

Mnogi su komentarisali da nijedan detalj iz njene odevne kombinacije nije u duhu naše narodne nošnje, pa su joj zamerili da je ovu priliku iskoristila za samopromociju.

S druge strane kompanija “Miss Yu” demantuje ove tvrdnje i navodi da je svaki komad specijalno osmišljen i prilagođen lepoj misici i promociji Srbije.

Mis Švajcarske

Finale 63. izbora za Mis Univerzuma u organizaciji Donalda Trampa održaće se sutra u Majamiju. Od 88 takmičarki naša misica se na kladionicama kotira na 33. mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.