Aktuelno

"Prestajem da glumim kako bih bila dobra majka"

Holivudska glumica Dru Barimor progovorila je o svom problematičnom detinjstvu i odluci da se povuče iz sveta glume na neko vreme.

Sreda, 28.01.2015.

13:20

Izvor: B92

Default images
foto: Beta/AP

Podeli:

Glumica koja se pojavila na naslovnici “More” magazina kaže da ju je upravo teško detinjstvo učinilo dobrom majkom.

“Znate li da ja imam osećaj kao da nisam ni imala roditelje”, kaže tridesetdevetogodišnja glumica – “Upravo iz tih razloga ću ja biti bolji roditelj svojoj deci. Možda je odlučeno u mladosti da će mi to biti najveća prednost u starijem dobu”, kaže ona.

Inače, Dru je odrasla pred kamerama, a kao tinejdžerski period je provela u borbi sa drogom i odlascima na rehabilitaciju, kao i odvajanje od roditelja. Glumica koja ima dvoje dece sa suprugom Vilom Koplemanom govorila je i o svojoj odluci da se povuče iz sveta glume.

“Volim kozmetičku industriju jer čak i radnim danima mogu da se probudim pored dece, idem na posao, dođem kući, legnem u krevet ranije – imam normalan život. Uzbudljivo je kada moraš da ideš na poslovni put dok u svetu glume moraš da si odsutan po nekoliko meseci. To trenutno sebi ne mogu da dozvolim – što više imate obaveza nešto će morati da otpadne ili nećete biti dobar roditelj”, priznala je Dru koja je osnivač kompanije Flower.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare