Aktuelno

Šokantno otkriće: "Uzimala sam heroin dok sam bila trudna"

Nakon 23 godine otkako je novinar magazina "Veniti fer“ optužio Kortni Lav da se drogirala tokom trudnoće, pevačica je odlučila da kaže istinu.

Četvrtak, 29.01.2015.

12:16

Izvor: B92

Default images
Beta/AP

Podeli:

Pedesetogodišnja Kortni je u najnovijem dokumentarcu za kanal HBO priznala da je uzimala herion dok je bila trudna s ćerkom Fransis Bin Kobejn.

"Koristila sam to samo jednom i onda sam prestala. Znala sam da će beba biti dobro“, rekla je Kortni za film "Kurt Cobain: Montage of Heck“.

Sve do sada Kortni i njeni predstavnici za medije poricali su da je pevačica uzimala herion dok je bila u drugom stanju i kaže kako su ona i Kurt Kobejn teško podneli oduzimanje ćerke nakon što se pojavio pomenuti članak u "Veniti feru“ koji je napisala Lora Hiršberg.

Međutim, 2011. godine kontroverzna rokerka je priznala da je ipak koristila heroin, ali samo u prve tri nedelje trudnoće, pre nego što je i znala da je u drugom stanju.

"Pa šta sad? Nisam ni znala da sam trudna. Kada znate da imate bebu koja raste u vama naravno da nećete uraditi nešto toliko glupo“, rekla je ona tada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.