Aktuelno

Roditeljska ljubav ili marketing? Nort Vest u promo videu svog oca

Ćerkica rijaliti zvezde Kim Kardašijan i repera Kanje Vesta - Nort Vest, pojavila se u tizeru za najnoviju pesmu “Only One” svog oca, nakon čega je usledila lavina kritika na društvenim mrežama…

Petak, 30.01.2015.

13:42

Izvor: B92

Default images
foto: Beta/AP

Podeli:

Već se šuška da ima svog privatnog kuvara, svoj luksuzni apartman i ormar pun dizajnerske odeće, a izgleda da je Nort Vest sada započela i svoju muzičku karijeru.

Tokom gostovanja u tok šou emisiji čuvene američke komičarke Elen Dedženeris, Kanje je predstavio tizer za novu pesmu “Only One”, koji je izazvao vrlo podeljena mišljena.

Pesma, posvećena pevačevoj ćerki, nastala je u saradnji sa čuvenim muzičarem Polom Makartnijem, a u videu se može videti kako otac sa svojom mezimicom u naručju šeta po kišnom danu.

Dok su se jedni oduševljavali ljupkom scenom, drugi su se pitali da li je Kanje zaista tako brižan i nežan otac, ili je jednostavno preterao sa eksponiranjem deteta, koristeći svaku priliku za svoju promociju i sticanje dodatnog profita.

Šta vi mislite o tome?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.