Aktuelno

Nije Kejt Apton: Ona je zvezda naslovnice slavnog magazina?

Izgleda da je supermodel Kejt Apton, miljenica magazina“Sports ilustrejted“ dobila svoju zamenu i to ni manje ni više nego od devojke koja je sušta suprotnost od nje.

Subota, 31.01.2015.

12:26

Izvor: Super žena

Default images
Beta/AP

Podeli:

Emili Ratajkovski je sve traženija manekenka današnjice, a izgleda da će njeno vretenasto telo, pune usne i smeđa kosa zameniti plavušu bujnih oblina Kejt Apton sa mesta devojke sa naslovnice magazina "Sports ilustrejted“.

Iako još uvek nije zvanično potvrđeno, šuška se da je Emili već odabrana za ovogodišnju devojku sa naslovnice ovog slavnog magazina.

Emili je možda sledeća, ali Kejt je i dalje omiljena među urednicima što svedoči i M Džej Dej koji je na pitanje koja mu je omiljena naslovnica rekao:

*ALT

"Imam mnogo omiljenih naslovnica i teško mi je da se odlučim za jednu. Ipak jedna koja je najdraža mom srcu je naslovnica iz 2013. na kojoj je Kejt Apton na Antarktiku. Ta je neprevaziđena“, rekao je on.

Da li će Emili uspeti da prestigne omiljenu Kejt?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare