Aktuelno

"Imala je izliv besa, kao da je izgubila razum"

Reperka Igi Azelija imala je pravi izliv besa kada je videla da je kompanija obuće Stiva Madena pustila njene fgotografije u svrhu promocije koje ona predhodno nije odobrila.

Subota, 31.01.2015.

15:50

Izvor: Super žena

Default images
Beta/AP

Podeli:

Igi je na svom profile na Tviteru napisala kako je ova saradnja morala biti obostrano prihvaćena, a Stiv je uradio najgore fotografije koje je mogla da zamisli.

Problem je bio u tome što se reperki fotografije na kojima pozira u novim modelima obuće nisu nimalo dopale pa je napravila veliki problem.

Stiv, koji Igi opisuje kao veliku zvezdu je rekao:

“Svi mi pravimo greške. Jako je ružno što je tako reagovala. Imala je pravi napad besa kao da je izgubila razum, ali i dalje je volim. Ona ima specifičan temperament, ali ako bismo ponovo sarađivali, morali bismo dobro da popričamo”, rekao je on.

Nakon što su sporne fotografije objavljenje i nakon Iginog besa, ona je brže bolje okačila fotke koje su se njoj dopadale uz reči pohvale Stivu i njegovoj kampanji za novu kolekciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare