Aktuelno

Nije joj se svideo stil, pa ju je uvredila: "Sigurno i smrdi"

Novinarke su imale zadatak da komentarišu izgled zvezda na crvenom tepihu, ali ovoga puta su malo preterale.

Utorak, 24.02.2015.

11:21

Izvor: B92

Default images
foto: Beta/AP

Podeli:

Popularna glumica i pevačica Zendaja Koleman proslavila se ulogom u seriji „Shake It Up“. Iako je mlada nada omiljena među tinejdžerkama širom sveta, našla se na meti onih koji ne misle tako.

Naime, novinarka Đulijana Rančić prilično je uvredila izgled mlade zvezde, a sve je počelo kada im je za oko zapela Zendajina frizura.

Đulijana je prvo rekla da joj se ne sviđa Zendajin stil odevanja, ali je kasnije ipak zaključila da je njena frizura “prevelika“ za njenu liniju, te se grubo našalila da sigurno smrti na eterično ulje pačulija ili marihuanu zbog dredovala.

foto: Beta/AP

Kao odgovor na javno vređanje njenog izgleda Zendaja je na svom Tviteru objavila dugo pismo u kom je odgovorila novinarki.

“Postoji granica između smešnog i nepoštovanja. Reći da osamnaestogodišnja devojka smrdi na eterično ulje pačulija ili marihuano je ne samo veliki stereotip nego je i jako uvredljivo. Nemam inače običaj da odgovaram na negativne komentare, ali neke stvari jednostavno ne mogu da ignorišem“, pisalo je u pismu.

Đulijana nije gubila vreme i odmah se izvinila mladoj glumici.

“Draga Zendaja, žao mi je što sam uvredila tebe i druge. Komentar se odnosio na tvoj boemski stil i nije imao nikakve veze sa rasom“, napisala je na Tviteru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.