Aktuelno

Uživa u scenama seksa svog supruga: "Ja sam okoreli voajer"

Glumica Džejda Pinket-Smit priznala je da obožava da gleda kako njen suprug, glumac Vil Smit, na filmskom platnu vodi ljubav sa svojim koleginicama.

Petak, 27.02.2015.

09:48

Izvor: B92

Default images
Beta/AP

Podeli:

Džejdu Pinket-Smit nimalo ne brine što se njen suprug našao u golišavim scenama sa glumicom Margot Robi u svojoj novoj romantičnoj komediji “Focus“ – naprotiv, glumica ne krije da uživa da gleda kako njen suprug vodi ljubav sa svojim koleginicama.

“Nakon 20 godina braka, prilično je fin osećaj videti svog supruga iz voajerskog ugla, ali ja sam ionako čudna po tom pitanju“, rekla je glumica u intervjuu na premijeri filma “Focus“ u Los Anđelesu.

“Da, ona je zaista pomalo luckasta po tom pitanju“, složio se Vil.

Međutim, glumac je priznao da mu nimalo nije prijatna pomisao na seksi scene svoje supruge u najnovijem filmu „Magic Mike XXL“, u kojima je glumica okružena mnoštvom stripera.

"Razlika je u tome što su u Džejdinom filmu svi goli. To je jednostavno previše. Toliko je poznatih glumaca u filmu da, gde god da odem, nađe se neko ko je pored moje žene bio u donjem vešu“, našalio se Smit.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare