Aktuelno

"Namučila sam se u životu i zato danas rado pomažem drugima"

Pevačica Fergi nedavno je otkrila da je proživljavala vrlo teške trenutke pre nego što je postala slavna.

Petak, 27.02.2015.

10:37

Izvor: Super žena

Default images
foto: Beta/AP

Podeli:

U nedavnom intervjuu za magazin “ People“ pevačica Fergi priznala je da je u njenom životu bilo trenutaka kada je jedva sastavljala kraj sa krajem...

“Pre nekih 15 godina ostala sam bez novca... Nisam imala čak ni za kiriju, bila sam primorana da se vratim kod majke. Ona me je srdačno primila i mnogo mi je pomogla u tim teškim momentima“, seća se Fergi.

Zbog nekadašnjeg teškog života pevačica je odlučila da pokrene projekat “Dress for Success“ - u pitanju je neprofitna organizacija koja iznajmljuje elegantnu odeću devojkama koje su u potrazi za poslom, kako bi na razgovoru ostavile što bolji utisak na poslodavce.

“Organizaciju sam osnovala sa željom da se i ja nađem damama u nevolji baš onako kako su drugi meni izlazili u susret kad sam se borila za bolji život“, rekla je pevačica.

“Projekat ’Dress for Success’omogućava ženama da steknu samopouzdanje i ostvare napredak u svom životu. Kada se tako nešto desi, osećam se jednostavno predivno“, zaključila je Fegi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare