Aktuelno

Opet preteruje: U krevetu s pištoljem i golom plavušom

Milioner i plejboj, kog nazivaju "kraljem Instagrama“, Dan Bilzerijan očigledno zna kako da uživa u životu prepunom golih devojaka, skupocenih jahti i skupih izlazaka.

Nedelja, 01.03.2015.

10:17

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Bilzerijan ima preko 6 miliona pratilaca na Instaramu koji s nestrpljenjem očekuju svaku njegovu novu fotografiju oružja, zabave i golih žena.

On je nedavno objavio video svog pištolja i polugole devojke koja se zabavljala s njim u krevetu. Ona ga je zamolila da je ne snima dok je obnažena, ali Bilzerijan joj je odgovorio: “Svuda ću objaviti tvoje gole grudi“. Pravi kavaljer, nema šta...

Den Bilzerzijan važi za “Plejboj kralja” koji je “idol” muškarcima širom sveta zbog svog raskalašnog života koji deli sa fanovima na Instagramu.

Podsetimo, pre samo par meseci Den je izazvao pažnju javnosti kada je bacio porno-glumicu sa krova kuće pri čemu je polomila nogu, kao i kada je udario jednu devojku u klubu i razbio joj arkadu.

Ipak, ni ova informacija (a i video snimak) nisu problem muškarcima širom sveta koji se dive njegovom bahatom načinu života. Zabrinjavajuće je to što Den forsira nasilno i bahato ponašanje na društvenim mrežama, a prati ga više miliona ljudi.

The rack is real but one of the guns is fake. @lindseypelas

A photo posted by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.