Aktuelno

"Više ne želim dečka, jer znam da ga nikad neću naći"

Ljubavni život Tejlor Svift uvek je aktuelna tema u medijima, a pevačica sada kaže da joj ljubav nije prioritet.

Ponedeljak, 02.03.2015.

13:41

Izvor: B92

Default images
foto: Beta/AP

Podeli:

Dvadesetpetogodišnja hitmejkerka govorila je o svom ličnom životu u intervju za “Telegraf“ i kaže da nije bila u vezi godinama iako mediji tvrde suprotno.

“Trenutno sam u nekoj drugoj fazi života kada mi ljubav nije prioritet. Nisam se zabavljala ni sa kim godinama“, kaže ona.

Tejlor kaže da su joj mediji nekoliko puta uništili prijateljstvo s nekim muškarcem jer su pisali da su vezi.

“Nisam dozvolila da mi unište prijateljstvo sa Edom Širanom. Stalno nas pitaju da li se zabavljamo i da li smo u vezi, a zapravo mi smo samo prijatelji“

Pevačica, koju su povezivali sa Harijem Stajlsom, Džejkom Gilenholom, Džonom Majerom i Tejlorom Lautnerom govorila je o tome kako izgleda biti pod lupom javnosti.

“Nekada je zaista čudno. Za pet godina ću imati 30 godina i sigurno ću biti sama, da budemo iskreni. Niko ne želi da se uhvati u koštac s mojom slavom i svime što ide uz nju. Ne znam ni koliko je veza moguća s ovakvim načinom života. Ranije sam mislila da je jako važno naći dečka, sada više ne mislim tako. Želim samo da se zabavljam i da mi bude lepo“, zaključuje Tejlor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare