Aktuelno

Najbolji sprski teniser otkriva: "Žene su boginje"

Najbolji teniser sveta Novak Đoković gostovao je uoči “Dejvis kup” meča sa reprezentacijom Hrvatske u njihovom dnevniku gde je pored sportskih pitanja odgovorio i na poneko privatno.

Utorak, 03.03.2015.

09:55

Izvor: Super žena

Default images
foto: facebook

Podeli:

Novak je za “Novu” otkrio koliko ga je očistvo promenilo, ali i iskazao divljenje prema ženama.

“Definitivno me je promenilo u pozitivnom pogledu, osećam više empatije, a imam i više razumevanja za porodični život kao i za suprugu. Žene su u mojim očima boginje za sve što moraju da podnesu i te žrtve i način na koji se one potpuno predaju detetu što je na neki način prirodno i shvatljivo i razumiljivo, ali opet ne možemo uzimati to zdravo za gotovo, ne može se podrazumevati.”

Novak je istakao da je upravo zbog toga zahvalan svojoj supruzi.

“Izuzetno sam joj zahvalan, dosta je bila odvojena od mene u ovom periodu, nismo bili u Australiji i Dubaiju, ona je potpuno posvećena našem sinu, a ja se trudim kad god sam s njima da aktivno učestvujem u njegovom razvoju. Sada ima četiri meseca, samo nek je živ i zdrav”, zaključio je Novak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare