Aktuelno

Od sela do grada: "Oduvek sam želela glamurozan život"

Manekenka i lepša polovina glumca Džejsona Statam, Rosi Hantington Vajtli je kao model godine bila pravi izbor magazina „Eskvajer“ i njegovu aprlisku naslovnicu.

Utorak, 03.03.2015.

10:00

Izvor: Super žena

Default images
instagram.com/rosiehw/

Podeli:

"Uvek sam bila devojčica iz male sredine koja je samo želela da dodje u veliki grad. Kada sam postala tinejdžerka inspirisala me je moda i putovanja. Želela sam život pun mogućnosti koji samo možete da dobijete ukoliko živite u Londonu“, kaže Rosi.

"Htela sam da živim u gradu koji je glamurozan, seksi i opasan“, dodala je ona.

Ipak da najviše voli da putuje manekenka je dokazala nizom država koje bi želela da poseti.

"Volela bih da posetim Vijetnam, Laos, Burmu. Takođe bih volela više vremena da provedem u Riju. Argentinu bih posetila ponovo, ali i Čile“, rekla je lepa plavuša.

"Svaki put kada pomislim da mi je dosta mog života, kažem sebi ’Ćuti Rosi, ko bi pomislio da ćeš ispijati šolju čaja u prvoj klasi British Airwaysa i da će svi leteti oko tebe pitajući te da li treba još nešto da ti donesu“, zaključila je manekenka.

@ukesquire out now. Photos by @simonemmett

A photo posted by Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) on

Rosi je rođena u Devonu, a odrasla je na porodičnoj farmi. Nakon što tvrdi da su je u školi zadirkivali jer je mršava, ima pune usne i male grudi, Rosi je postala jedna od najpoželjnijih žena na svetu.

@ukesquire out now, photos by @simonemmett

A photo posted by Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare