Aktuelno

Bilo je pitanje dana: Zaratile kraljice šou biznisa

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan otvoreno je izrazila nezadovoljstvo u vezi sa odlukom modne urednice Ane Vintur da deci ubuduće bude zabranjen pristup na modnim revijama.

Utorak, 03.03.2015.

10:43

Izvor: Super žena

Default images
foto: Beta/AP

Podeli:

Nort Vest, ćerka rijaliti zvezde Kim Kardašijan i pevača Kanje Vesta, posramila je tokom njujorške Nedelje mode svoje roditelje čak dvaput, što se nimalo nije dopalo urednici modnog magazina Vog, Ani Vintur.

"Zar nisu mogli da je ostave u bekstejdžu. Obična glupost za poznate, kao da me sve ovo uopšte zanima“, navodno je Ana promrljala urednici magazina "El“ En Slouvi.

Iznervirana incidentom, ona je svojim dizajnerima kasnije naredila da ubuduće ne puštaju decu na revije, piše “Daily Mail“. Njena odluka, međutim, zasmetala je Kim jer ona želi da njena ćerkica bude uključena u sve važne porodične događaje.

"Ne vidim zašto bi Nort bila ovako diskriminisana. Ne sme da dolazi na revije samo zato što je dete? To nije problem. Vodim dadilje svuda sa sobom, u sličaju da iskrsne neki problem. Želim da ljudi shvate da je moja ćerka osoba poput svih drugih, i da ima prava da uživa u događajima kao i svi ostali. Godina je 2015., i želim da Nort bude dobrodošla svuda na svetu. Ako je njoj zabranjeno da se negde pojavi, neću se pojaviti ni ja”, izjavila je Kim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare