Aktuelno

Ima 117 kilograma, a ostaće zapamćena u svetu mode

Početkom 2014. godine magazin Kosmopolitan nazvao je manekenku Robin Lajvli plus sajz modelom, a mnogi su reagovali oštro smatrajući da se ona ne može svrstati u punije modele.

Petak, 06.03.2015.

10:27

Izvor: B92

Default images
instagram.com/tessholliday/

Podeli:

Čitaoci širom sveta kritikovali su tada modnu industriju jer je lepu australijsku maneknku Robin Lajvli oslovljavla sa plus sajz modelom.

Ipak, kada je reč o Tes Holidej niko nije imao zamerke kada je predstavljena kao model izraženijih oblina, pa čak ni ona sama.

Tes u poslednje vreme postaje sve popularnija pa je dobila i sopstvenu liniju kupaćih kostima koje dizajnira specijalno za punije žene. Pored toga što ih dizajnira, Tes ih je i predstavila na nekoliko novih fotografija koje je postavila na svoj profil na Instagramu.

Ona ima 117 kilograma i prva je ovakva manekenka kojoj se daje prostora u svetu mode.

"Kada kupujem kupaći kostim najvažnije mi je kako se osećam u njemu“, rekla je Tes kada je predstavljala svoju novu liniju kostima.

"Odlično je kada kupite nešto što izgleda slatko, ali ja želim da kupim nešto u čemu ću se osećati seksi i samouvereno“, dodala je.

YAAAAASS 👙 Curves for days ... #slayin #tessholliday #seabymonifc #plusmodel #milkcurve #effyourbeautystandards

A photo posted by ✨OFFICIAL Tess Munster💯✨ (@tessholliday) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.