Fanovi u neverici: Ovako izgleda samo mesec dana nakon porođaja

Mankenka i glumica Erin Meknaut šokirala je fanove kada je postavila sliku svog tela samo četiri nedelje nakon što se porodila.

Subota, 24.01.2015.

09:48

Izvor: B92

Default images
instagram.com/mcnaughty/

Podeli:

Tridesedvogodišnja Erin je prošle godine šokirala sve kada je postavila fotografiju svog tela u trudnoći. Mnogi su komentarisali kako je neverovatno da jedna trudnica ima tako savršenu liniju. Da je sve moguće dokazala je ponovo, postavivši fotografiju svoje besprekorne linije i zategnutog stomaka samo četiri nedelje nakon što je na svet donela sina Evandera Maksvela.

Ovom fotografijom bivša mis Unuverzuma želela je svojim obožavaocima da pokaže koliko je vredno radila da u rekordnom roku povrati svoju staru liniju. Kraj fotke je napisala: "Četiri nedelje od porođaja, a moj stomak počinje da se vraća u normalu“.

Pored toga što je strogo pazila šta jede, manekenka je radila vežbe za abdomen i karlicu.

I dok su jedni posmatrali ovu fotografiju s divljenjem, drugi su pak imali reči osude.

"Kako je ovo moguće? Normalna tela ne mogu da se vrate ovakvom obliku. Ti si samo još jedna zvezda koja pokušava da nabije pritisak novopečenim mamama da treba da izgledaju ovako nakon porođaja“, bili su neki od komentara, dok su drugi pisali da kritike dolaze od onih majki koje su trudnoću koristile kao izgovor da bi neograničeno jele.

Doktorka Nataša Bijalni kaže kako poznate dame plasiraju nerealnu sliku tela nakon porođaja.

"One nekako uspevaju da se otarase kilograma i pre nego što napuste porodilište. Tako stvaraju veliki pritisak majkama koje to ne uspeju da urade, s tim što u tom periodu mame ne bi trebalo da brinu o svojoj liniji. One treba da provode vreme s bebom, oporave se od porođaja i odmaraju se koliko mogu. U periodu od šest nedelja nakon porođaja ne savetuju se nikakve vežbe niti dijete“, savetuje doktorka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.